Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen (Review 2021)

Ben jij al bekend in de wereld van affiliate marketing? Dan is de kans groot dat je de cursus van Paco Vermeulen wel eens voorbij hebt zien komen. Met de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen leert hij jou hoe je serieus geld kunt verdienen met affiliate marketing.  

Ik deze review lees je meer over Affiliate Marketing in 10 dagen. Ook vertel ik meer over Paco Vermeulen, de persoon achter deze cursus. Wie is het en wat voor resultaten haalt hij zelf met affiliate marketing? Daarnaast lees je nog wat ik van de cursus vind en of ik de cursus wel/niet aanbeveel.

In deze review krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Wat is Affiliate Marketing in 10 dagen?
 • Wie is Paco Vermeulen?
 • Is Paco Vermeulen betrouwbaar?
 • Wat leer je van Affiliate Marketing in 10 dagen?
 • Voor wie is deze cursus bedoeld?
 • Wat vind ik van Affiliate Marketing in 10 dagen?
 • Wat vinden anderen van de online training?
 • Wat kost Affiliate Marketing in 10 dagen?

Het is een zeer uitgebreide review, waarin ik alle kanten belicht en eerlijk vertel wat ik van de cursus vind. De review is ook vrij lang en uitgebreid (zoals Paco het je leert ?). Dus wil je direct naar een bepaald onderdeel toe van de review? Dan kun je hieronder direct naar het gedeelte wat jou aanspreekt.

Wat is Affiliate Marketing in 10 dagen?

AffiliateMmarketing in 10 dagen is een cursus van Paco Vermeulen. In deze cursus leer je hoe jij geld kunt verdienen met affiliate marketing. Deze training is gericht op mensen die al kennis hebben van affiliate marketing en zich hier verder in willen verdiepen.

Je leert niet hoe je een website maakt. Paco Vermeulen gaat er in deze cursus vanuit dat jij al een website hebt. Hij helpt jou vooral met het maken van winstgevende content. Deze cursus is daarom een waardevolle toevoeging op de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Die cursus richt zich veel meer op beginners.

Paco gaat echter dieper in op de materie. Voor mij persoonlijk is dit veel waardevoller. Op internet kun je namelijk vrij makkelijk vinden hoe je een eigen website maakt en hoe je hier affiliate marketing op toepast.

Het is alleen een beperkte groep mensen die hier echt mee aan de slag gaat en echt kwaliteit wil leveren. Dat zijn de mensen die succesvol worden. Dat heeft Paco Vermeulen met eigen ogen gezien. Hij verdient nu meer dan 10.000 euro per maand met affiliate marketing.

Al zijn inzichten deelt hij met jou in de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus. Ik vind het zelf enorm prettig dat hij ook zijn eigen werk deelt. Ook vind ik het fijn dat hij zich niet alleen focust op de dingen die goed zijn gegaan, maar ook juist op wat er fout is gegaan. Verder legt hij in de cursus heel erg de nadruk op het leveren van kwaliteit. Hiermee maakt hij het verschil.

Tip: Wil jij nu direct toegang krijgen tot Affiliate Marketing in 10 dagen en wil jij net als Paco serieus geld verdienen op het internet? Klik dan op de speciale link hieronder. Je kunt de cursus nu tijdelijk aanschaffen voor een introductieprijs van 197 euro.

Wie is Paco Vermeulen?

Het is tijd om ons wat meer te verdiepen in de persoon achter Affiliate Marketing in 10 dagen. Zelf ken ik Paco al een lange tijd van het InternetSuccesGids forum. Dit is het forum van de Affiliate Marketing Revolutie.

Paco Vermeulen is hier ontzettend actief en hij staat hier altijd klaar om mensen te helpen. Ook voordat hij zijn eigen cursus had. Toen ik hoorde dat Paco een cursus ging starten, wist ik gewoon direct dat het goed zat.

Toch snap ik dat mensen twijfels hebben, want als je op Google zoekt naar Affiliate Marketing in 10 dagen, is het nogal lastig om de maker ervan te vinden. Op de landingspagina schrijft Paco in de ik-vorm, maar wie is deze ‘ik’? Een ontzettend interessant persoon kan ik je vertellen.

Het verhaal van Paco Vermeulen

Paco Vermeulen is een geboren Brazilliaan. Hij is opgegroeid in Boskoop en heeft inmiddels drie kinderen.

Paco is oprichter van Pianolesonline.com en van Interestexplorer.io. Beide projecten doen het harstikke goed. Net als de cursus die hij in 2020 op de markt heeft gebracht: Affiliate Marketing in 10 dagen. Hierin laat hij zien hoe hij geld verdiend door middel van affiliate marketing en hoe jij dit ook kunt doen.

Het klinkt misschien alsof het allemaal niks is, maar zijn succes ging zeker niet over één dag ijs. Eén persoon was heel doorslaggevend voor het succes van vandaag de dag. Dat was internetgoeroe Kasper Camps.

Paco Vermeulen

Nadat Paco Vermeulen Psychologie gestuurd had, ging hij bezig met zijn master Marketing. Hij werd toen door een vriend meegevraagd naar een seminar van Kasper Kamps. Die gaf trainingen over het maken van WordPress websites.

Voor Paco Vermeulen viel er tijdens het seminar maar één ding op: hoeveel geld Kasper die dag verdiende aan de verkoop van zijn producten en wat voor beloftes hij allemaal deed. Iedereen hing aan zijn lip. Ondanks dat Paco geen product kocht van Casper, wist Paco wel hoe hij geld kon verdienen op het internet.

Hij maakte verschillende websites, bijvoorbeeld over afvallen en over faalangst bij kinderen. Dat bleek niet direct een succes. Maar Paco is gelukkig niet iemand die snel opgeeft.

Dus hij besloot nog een derde website te maken. Dit was Pianolesonline.com. Hij maakte hiervoor ook video’s op YouTube. Inmiddels krijgt die website tienduizenden bezoekers per maand. Vervolgens ging hij aan de slag met verschillende andere projecten.

Je kunt Paco Vermeulen nu onder andere kennen van het volgende: 

 • interestexplorer.io. Dit is Facebook marketing software, ontwikkeld door Paco Vermeulen zelf.
 • Pianolesonline.com. Dit is een website met video’s hoe je piano speelt. Paco doet dit, zonder dat hij überhaupt noten kan lezen. Heel bijzonder!
 • Affiliate Marketing in 10 dagen cursus
 • Het InternetSuccesGids forum

Hieronder zie je hoe Paco Vermeulen mensen piano leert spelen, zonder dat hij noten kan lezen. Erg inspirerend. Ook al ben je hier voor de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus ?.

Hoe ik Paco Vermeulen heb leren kennen

Zelf heb ik Paco Vermeulen leren kennen via het InternetSuccesGids forum. Dit is het forum van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Overigens ook een cursus waarvan ik ontzettend veel heb mogen leren op het gebied van affiliate marketing.

Het viel mij al lange tijd op dat er een aantal mensen ontzettend actief zijn op het forum. Zij staan altijd klaar voor mensen en delen graag hun visie over affiliate marketing. Eén daarvan is Paco Vermeulen. Als hij een antwoord geeft op het forum, dan weet je dat het ook echt van meerwaarde is.

Ook deelt hij hier graag zijn eigen successen en hoe hij geld verdiend met affiliate marketing. Je zou zeggen dat hij hiermee zijn eigen ruiten ingooit, maar zo denkt Paco er zelf niet over. Volgens hem zijn er meer dan zat niches en producten om te promoten.

Ik vind het hem sieren dat hij zo open is altijd. Vandaar dus ook mijn interesse in zijn cursus ‘Affiliate Marketing in 10 dagen’.

Vraag op het forum

Een aantal dagen geleden kwam ik ook een vraag tegen op het forum, waar Paco Vermeulen ook op reageerde. Susanne S. had een vraag over affiliate marketing niches. Paco reageerde hier heel uitgebreid op, net als altijd. Eén van de tips die hij gaf was het volgende:

‘Gaat het om “afvallen”, “fitter worden”, “hormoonbalans”, “natuurlijke voeding”, etc? En is het voor “vrouwen”, “mannen”, “studenten”, “50-plussers”, etc? Als je een combinatie maakt van de antwoorden op die twee vragen, heb je een goed startpunt te pakken. Je kunt later altijd nog verbreden door meer doelgroepen of meer sub-onderwerpen toe te voegen. Door specifiek te beginnen is het voor Google duidelijk waar je website over gaat en is het voor je doelgroep aansprekend’.

Dit klinkt misschien vrij logisch wat hij hier zegt. Maar je wilt niet weten hoe vaak dit fout gaat bij mensen. Zoveel mensen weten niet wat voor niche ze moeten kiezen en hoe je dit doet. Zelf zie ik vooral mensen die snel geld willen verdienen in deze wereld. Ook dat is niet hoe affiliate marketing in elkaar zit.

Gelukkig is Paco niet een ‘snel-geld-verdienen-goeroe’. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de affiliate marketing wereld. Zowel als verkoper als affiliate. Hij weet wat hij doet en hij zorgt dat beginnende affiliates met beide benen aan de grond blijven staan.

Tips Paco Vermeulen

Is Paco Vermeulen betrouwbaar?

Ja, dat is hij zeker. In deze review ga ik ook uitgebreid vertellen wat je allemaal in de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus leert. Eerst zal ik je meer vertellen over de betrouwbaarheid van Paco Vermeulen en waarom hij absoluut géén oplichter is.

Paco Vermeulen KvK

Als eerst heb ik even gecheckt of hij ingeschreven staat bij de KvK. Dit doe ik eigenlijk bij alle reviews, omdat dit bij oplichters niet altijd het geval is. Door te Googelen vind ik zijn KvK-nummer.

Ik zie dat hij eerst ingeschreven stond met de naam: Paco Vermeulen Online Educatie. Dit bedrijf is ondertussen uitgeschreven bij het handelsregister. Zijn bestaande handelsnamen vallen nu onder Seedr B.V.

In het handelsregister van de KvK vind ik de volgende gegevens:

Bestaande handelsnamenSeedr B.V | Paco Vermeulen Online Educatie | PianolesOnline.com | InterestExplorer.io
KVK76334244
AdresZegelvlinderstraat 8
Postcode2805KTGouda

Je ziet dus dat Paco met alle bedrijven netjes ingeschreven staat bij de KvK, zoals het hoort.

Affiliate Marketing in 10 dagen op Paypro

Paco Vermeulen verkoopt zijn product via betalingsprovider PayPro. Zoals ook het geval is met bijvoorbeeld de Affiliate Marketing Revolutie, en met de Crypto Masterclass. Doordat Paco hier gebruik van maakt, kunnen we zien hoe goed de cursus ‘Affiliate Marketing in 10 dagen’ converteert. Dus hoe goed verkoopt dit product?

Heel goed zal ik je zeggen. Helemaal omdat we weten dat Affiliate Marketing in 10 dagen pas in de Coronacrisis online is gezet. Het is dus een vrij nieuw product, die toch al een PayPro score heeft van 128. Dat betekent dat de cursus behoort tot de top 20 best verkochte producten, van de in totaal meer dan 500 producten die er zijn!

Je kunt hieraan zien dat er ontzettend veel mensen beginnen met affiliate marketing en dat veel mensen kiezen voor de cursus van Paco Vermeulen. Ook kun je aan deze cijfers zien dat je Paco Vermeulen kunt vertrouwen. Helemaal omdat je overal positieve recensies tegenkomt. Die ga ik later in deze review nog uitgebreid behandelen.

Affiliate Marketing in 10 dagen PayPro

Affiliate marketing resultaten Paco Vermeulen

Er zijn steeds meer internetgoeroes die cursussen verkopen met minimale ervaring, of zelfs met helemaal geen ervaring. Deze ontwikkeling vind ik echt een schande. Gelukkig doet Paco Vermeulen hier niet aan mee. In tegendeel zelfs.

Hij is al meer dan 10 jaar bezig met affiliate marketing en deelt graag zijn werk en resultaten. Je ziet dus dat hij écht succesvol is.

Op de landingspagina van Affiliate Marketing in 10 dagen deelt hij al wat inkomsten met je. Om deze met jou te mogen delen, heb ik even contact opgenomen met Paco. Zo weet ik zeker dat ik geen gedoe krijg met copyright, want zoals jullie weten: eerlijkheid duurt het langst. Iets waar Paco ook uitgebreid bij stilstaat in zijn Cursus.

Gelukkig kan ik ingaan op de behaalde resultaten van Paco. En die zijn niet mals. Hij geeft aan dat hij iedere maand tussen de 10.000 en 15.000 euro verdient met affiliate marketing. Hieronder zie je dat alleen één product hem maandelijks al meer dan $5.000 dollar oplevert.

Geld verdienen met affiliate marketing

Met een ander product verdiende hij in 8 maanden $32.973,09. Het is dus echt een serieuze business. Het mooie vind ik dat Paco op zijn landingspagina ook echt alles ondersteund met bewijs en dat hij er ook eerlijk bij verteld dat deze cursus niet voor iedereen geschikt is.

commissies Paco Vermeulen

Gratis proefles uitproberen

Speciaal voor jou heeft Paco een gratis proefles gemaakt. Zelf vind ik het erg prettig om op deze manier iemand te leren kennen. Na de proefles kun jij besluiten of jij de cursus wilt aanschaffen.

Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Paco gaat je niet pushen om dit te doen. Alleen de mensen die echt in hunzelf willen investeren doen dat. Ben jij zo’n iemand? Klik dan op de link hieronder en scrol helemaal naar beneden voor de gratis proefles.

Wat leer je van de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen?

De cursus bestaat in totaal uit 10 modules/video’s. Er wordt vanuit gegaan dat je binnen 10 dagen jouw eigen winstgevende content gepubliceerd hebt.

In principe is dit mogelijk, maar als je naast affiliate marketing nog een vaste baan hebt, kan het zijn dat je er een paar dagen langer over doet. Gelukkig kun je dit helemaal zelf inplannen.

Introductie

Voordat je met de modules begint, stelt Paco zich even voor. Hij vertelt meer over wat van je van de cursus kunt verwachten en hoe het er precies uitziet. Ook vertelt hij waar de benodigde documenten te vinden zijn. Verder deelt hij een PDF met aan actieplan. Hierin zie je precies welke stappen jij de komende 10 dagen moet zetten en waar je mee aan de slag gaat.

Aan de hand van 10 video’s leer je hoe jij geld verdient met affiliate marketing. Deze video’s kun je bekijken wanneer je maar wilt. Het aanschaffen van de cursus, geeft jou levenslang toegang tot het lesmateriaal.

Naast de video’s kun je de lessen ook downloaden als PDF. Erg handig! Hieronder bespreek ik de 10 modules uit Affiliate Marketing in 10 dagen. Paco Vermeulen heeft deze modules onderverdeeld in 4 categorieën:

 • In module 1 t/m 4 leer je wat je moet doen om later geen gedoe te krijgen
 • In module 4 t/m 7 leer je wat Paco zijn winnende affiliate marketing strategie is
 • In module 8 en 9 ga je je op zoek naar het perfecte product om te promoten
 • In module 10 ga je aan de slag met de content template van Paco Vermeulen

Module 1: Het affiliate marketing speelveld (30:38)

Je wordt in deze module ingeleid in de wereld van affiliate marketing. Voor veel mensen is dit weer even een opfriscursus. Je leert onder andere wie er betrokken zijn bij affiliate marketing en wat hun belang hierbij is.

Paco vertelt in deze module meer over adverteerders en affiliates. Ook heeft hij het over het verschil tussen Performance based marketing en normale marketing. Klinkt misschien al lastig, maar dat is het zeker niet. Je moet deze module echt zien als een inleiding. Je hoeft je bij Paco geen zorgen te maken dat hij een stap overslaat.

Wel moet je er rekening mee houden dat hij jou niet leert hoe jij een eigen website maakt. Affiliate Marketing in 10 dagen is gericht op mensen die al een website hebben en deze winstgevender willen maken.

eerste vier modules
De eerste vier modules

Module 2: ‘Geld lekken’ in affiliate tracking (37:00)

Deze module vind ik zelf erg waardevol, want dit is iets waar je in andere affiliate marketing cursussen niks over hoort. Toch loop je erg veel geld mis bij bepaalde attributiemodellen. De verschillen hierin kunnen enorm zijn.

Adverteerders kunnen kiezen voor een last-click attributiemodel en voor bijvoorbeeld een first-click attributiemodel. Ook zie je steeds vaker dat affiliates beloond worden voor hun aandeel in de customer journey, zoals je hieronder ook ziet bij Coolblue.

Coolblue affiliate programma

Paco Vermeulen vertelt in Affiliate Marketing in 10 dagen meer over de attributiemodellen en wat volgens hem het meest gunstig is. Met zijn cursus heeft hij gekozen voor het last-click attributiemodel en een cookieduur van 365 dagen. Voor mij als affiliate werkt dit erg prettig.

Affiliate voorwaarden

Ook heeft Paco het in de cursus over de cookieduur van producten. Hier keek ik zelf nooit echt naar. Toch valt het mij steeds meer op dat ik sommige dagen helemaal geen clicks heb op een product, maar wel een sale. Een langere cookieduur is daarom erg belangrijk voor jou als affiliate.

Module 3: Click tracking tools en link cloaking (11:48)

Als affiliate is het heel belangrijk om inzicht te hebben in je statistieken. Daarom krijg je in deze module meer informatie over link tracking tools. Met deze tools kun je precies zien hoeveel mensen op jouw link hebben geklikt en hoeveel mensen er overgaan tot een aankoop.

Hiermee zie je ook wat aanpassingen aan jouw website voor effect hebben op jouw sales. Soms kan het verplaatsen/veranderen van een CTA (call-to-action) een enorme invloed hebben. Daar kwam ik ook achter bij: Crypto Masterclass van AllesOverCrypto | Review 2021. De commissie bij dat product is bijna 300 euro. Een aantal kleine aanpassingen zorgden ervoor dat mijn commissies flink toenamen.

Verder wordt er in deze module stilgestaan bij link cloaking. Dit is een manier om jouw affiliate links te beheren via een centraal punt. Als een affiliate link verandert, hoef je dan niet alle affiliate links opnieuw aan te passen.

Dit bespaart veel kostbare tijd en het zorgt ervoor dat je geen commissies misloopt, doordat de affiliate link niet meer werkt. Heb jij veel berichten en pagina’s met affiliate links? Dan raad ik het zeker aan om hiervan gebruik te maken.

Zelf gebruik ik hiervoor de Pretty Links WordPress plugin. In de cursus vertelt Paco Vermeulen welke plugins er nog meer zijn. Ook voor het geval dat je geen WordPress website hebt. 

Module 4: De Essentiële Spelregels (23:12)

Dit is voor mij persoonlijk een ontzettend waardevolle module. Ik ben nu ongeveer 1,5 jaar bezig met affiliate marketing, maar ik had mij nooit echt verdiept in de regelgeving rondom affiliate marketing.

Paco Vermeulen heeft zich hier wel in verdiept, zowel in de Nederlandse regelgeving als in de Amerikaanse regelgeving. Dit is het land waar hij zelf voornamelijk actief is. Hij vertelt je hier alles over in Affiliate Marketing in 10 dagen.

Paco Vermeulen heeft het onder andere over juridische documenten die jij moet hebben op jouw website. Ook vertelt hij dat je altijd eerlijk moet zijn en dat je geen onwaarheden moet verkondigen. Dat laatste kan leiden tot hoge boetes van de Reclame Code Commissie.

De Reclame Code Commissie is een orgaan dat beoordeelt of reclame voldoet aan de Nederlandse Reclame Code. Worden er ergens onjuiste claims verspreid? Dan kun je bij hen een klacht indienen.

Naast de wetgeving gaat Paco ook in op de ethiek van affiliate marketing (de ongeschreven regels). Wat kun je wel maken tegenover jouw lezer en wat niet? Hij heeft het bijvoorbeeld over zichtbare affiliates en onzichtbare affiliates.

Spelregels affiliate marketing

Module 5: Het 10X principe van top-affiliates (26:53)

Een goede affiliate word je niet zomaar. Dat weet ook Paco Vermeulen. Hij heeft er meer dan 10 jaar over gedaan om 10.000+ euro te verdienen per maand. Hij weet dat je als affiliate hard moet werken, en vooral dat je kwaliteit moet leveren.

Volgens Paco Vermeulen hebben goede affiliates allemaal iets gemeen. Zij willen beter zijn dan de concurrent. En daarvoor moet je tijd en geld investeren. De juiste mindset is hierbij erg belangrijk. Anders geef je al op, voordat je überhaupt iets verdiend hebt. Dat zou zonde zijn.

In Affiliate Marketing in 10 dagen vertelt Paco meer over het 10X principe en hoe dit werkt binnen affiliate marketing. Ook laat hij zien wat het verschil is tussen een winners-mindset en een verliezers-mindset.

Paco Vermeulen legt hierbij heel erg de nadruk op de lange termijn. Nieuwe websites/artikelen gaan namelijk niet direct ranken in Google. Dat kan soms wel maanden duren. Verliezers geven vaak al binnen deze tijd op, omdat ze snel geld willen zien.

Paco Vermeulen legt jou duidelijk uit dat affiliate marketing niet zo werkt. Wanneer jij gratis zoekverkeer wilt krijgen – dus vanuit Google – moet jij kwaliteit leveren, en moet alles 10X beter dan de concurrent.

Leg dat lat enorm hoog voor jezelf. Een simpel blog met 1500 woorden is nu niet meer voldoende. Alles moet goed zijn. Kleine aanpassingen aan de on-page SEO kunnen hierin doorslaggevend zijn.

In de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen geeft Paco enorm veel tips hierover. Ook laat hij drie marketeers zien die het X10 principe op de juiste manier hebben toegepast. Zelf vind ik het erg fijn dat hij ook voorbeelden laat zien. Als cursist krijg je er dan toch een wat beter beeld bij.

10x principe affiliate marketing in 10 dagen

Les 6: Clicks converteren naar commissies (40:50)

Je weet nu hoe affiliate marketing werkt, waar je op moet letten en welke mindset je moet hebben. Nu is het echt tijd om aan de slag te gaan. Je gaat nu leren hoe je van een bezoeker een ‘boeker’ maakt.

Misschien denk je dat je heel veel bezoekers nodig hebt om succesvol te zijn met affiliate marketing, maar Paco laat jou zien dat dit niet het geval is. Er zijn ontzettend veel trucs die je kunt toepassen om een hoog conversiepercentage te krijgen. Soms zit het hem in de kleine dingen.

Op Paco zijn landingspagina zie je onderstaande screenshot. Hierop is te zien dat hij ontzettend hoge conversiepercentages haalt en dat hij helemaal niet veel clicks nodig heeft om 100$ per dag te verdienen.

100 dollar aan commissies

In deze module leer je hoe óók jij dit voor elkaar kunt krijgen. Hij vertelt onder andere meer over zijn affiliate marketing strategie, hoe SEO (zoekmachineoptimalisatie) werkt en hoe je mensen doorstuurt naar een product of dienst.

Verder vertelt hij dat het belangrijk is om jouw bezoeker een bonus aan te bieden. Deze bonus geef je als iemand een affiliate product via jou aanschaft. In Affiliate Marketing in 10 dagen vertelt Paco jou precies hoe je dit doet.

Les 7: De oerkracht van story-selling (26:32)

In de zevende module heeft Paco het over storytelling. Dit is een manier van schrijven waar ik langere tijd bekend mee ben, omdat ik journalistiek gestudeerd heb. Toch maak ik er nog te weinig gebruik van in mijn reviews/blogartikelen.

Door Paco ben ik gaan inzien dat je mensen veel langer vasthoudt door storytelling. Ook herkent de lezer zich dan veel beter in een verhaal en bouw je makkelijker een band met de lezer op.

Natuurlijk is het bij affiliate marketing ook belangrijk dat je een product verkoopt. Dat is in de journalistiek niet het geval. Daarom is deze module enorm waardevol voor mij. Paco Vermeulen weet hoe je mensen meeneemt in een verhaal en hoe je mensen verleidt tot een aankoop.

Paco vertelt ook dat je moet inspelen op de behoefte van jouw lezer. Welk probleem hebben zij en hoe los jij dit probleem op? Vanuit mijn eigen ervaring weet ik ook dat het belangrijk is dat je niet gelijk vraagt om een product te kopen. Zorg dat je eerst waarde levert.

In de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus staat Paco uitgebreid stil bij de tips en tricks van storytelling. Natuurlijk kan ik daar nu niet uitgebreid op ingaan. Wil je deze tips en tricks leren? Dan raad ik het aan om de cursus aan te schaffen.

Les 8: Het perfecte product om te promoten (41:23)

Als affiliate ben je altijd op zoek naar het product die voor jou het meest winstgevend is. Ik vind dat deze les goed aansluit op de module ‘Geld lekken’ in affiliate tracking. Hier leer je waar je op moet letten als jij een affiliate product wilt promoten.

In deze les leer je wat het perfecte product is en aan welke voorwaarden zo’n product moet voldoen. Paco gaat ook dieper in op de attributiemodellen. Verder staat hij stil bij het feit dat sommige producten enorm veel refunds krijgen.

Ook zijn er affiliate programma’s waarbij je heel lang op je geld moet wachten, of dat je eerst een limiet moet hebben bereikt, voordat jij jouw commissies kan overboeken naar jouw rekening. Dit zijn allemaal dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een product. Tot slot heeft Paco het nog over high ticket affiliate marketing.

Les 9: Vind jouw winnende product (26:48)

Deze les sluit heel erg aan bij de vorige les. Je gaat nu echt op zoek naar een product binnen jouw niche. Paco vertelt precies hoe je dit doet en welke affiliate netwerken/programma’s je hiervoor kunt inzetten.

Ook gaat het in deze les over SEO (zoekmachineoptimalisatie), dus hoe kun jij met jouw artikelen scoren in Google? Goede posities in Google zijn namelijk van belang voor het binnenhalen van affiliate commissies. Het liefst heb jij al jouw artikelen en reviews op de eerste pagina.

Nou is dit natuurlijk niet altijd mogelijk. Over sommige producten wordt enorm veel geschreven en daarom is de concurrentie erg groot. Paco legt uit hoe je van tevoren een concurrentieanalyse doet, zodat jij goed jouw kansen kan inschatten.

Winnende product affiliate marketing in 10 dagen


Bij de concurrentieanalyse moet je volgens Paco op het volgende letten:

 • Hoeveel woorden heeft de webpagina van jouw concurrent?
 • Hoeveel afbeeldingen heeft deze pagina?
 • Is deze pagina SEO-geoptimaliseerd of niet?
 • Wat is de DA (domain authority) en de PA (page authority)?
 • Hoe goed is de content?
 • Is het mogelijk om iets te maken dat 10X beter is?

Wil je meer leren over SEO? Bekijk dan ook mijn onderstaande video.

Les 10: Content template voor lezers & Google (36:39)

Deze les is één van de meest waardevolle lessen van Affiliate Marketing in 10 dagen. Dat komt doordat Paco zijn content template met je deelt. Hij biedt jou het template aan dat hij gebruikt voor het schrijven van zijn reviews. Hiermee behaalt hij keer op keer succes.

Jij kan nu zelf de werkwijze van Paco toepassen en wie weet haal jij dezelfde resultaten als hem. Het is hiervoor belangrijk dat jij alle tips ook in de praktijk gaat toepassen. Gebruik zijn tips, tricks en template voor het beste resultaat.

In deze laatste les geeft Paco ook nog een aantal tips waardoor jouw artikelen beter vindbaar worden in Google. Hij vertelt ook hoe je hiervoor meerdere kanalen kan inzetten, denk bijvoorbeeld aan YouTube, Facebook en forums.

Voor wie is Affiliate Marketing in 10 dagen bedoeld?

Paco Vermeulen vindt niet dat deze cursus voor iedereen geschikt is. Hij hoopt dat hij mensen bereikt, die ook echt zichzelf willen inzetten. Hij weet als geen ander hoeveel kwaliteit je moet leveren om een goed resultaat te behalen. Op zijn landingspagina heeft hij duidelijk vermeld voor wie de cursus wel/niet geschikt is.

Wel geschikt voor:

 • Mensen die al een affiliate website hebben en die hier graag meer geld mee willen verdienen
 • Iemand die een passief inkomen wil verdienen, naast bijvoorbeeld een baan of een studie.
 • Website eigenaren die een manier zoeken om geld te verdienen met hun website

Niet geschikt voor:

 • Mensen die nog geen eigen website hebben. Je leert in deze cursus niet hoe je een eigen website maakt en hoe je een domeinnaam/hosting aanschaft.
 • Mensen die snel geld willen verdienen

Als je ervoor kiest om Affiliate Marketing in 10 dagen aan te schaffen, moet je dus wel echt bereid zijn om er alles voor te geven. Deze mindset heeft Paco ook. Hij werkt consistent aan zijn business en vandaar dat het nu goed uitpakt. Alleen op die manier kan jij ook deze successen behalen.

Wat vind ik van Affiliate Marketing in 10 dagen?

Zoals je misschien al wel merkt, ben ik heel erg tevreden over de cursus van Paco Vermeulen. Dat komt vooral omdat hij eerlijk en transparant is. Ook vind ik het hem sieren dat hij geen eigen affiliate links deelt in zijn training. Daardoor weet je dat hij geen belang heeft bij de tools die hij aanbeveelt.

Daarnaast vind ik dat Paco erg duidelijk en rustig praat. Ook de sheets zijn erg duidelijk. Mocht iets te snel gaan, dan kun je de sheets ook downloaden als PDF. Dus dat is ook zeker een pluspunt. Of je spoelt even terug naar een eerder moment in de video.

Tot slot vind ik het fijn dat Paco Vermeulen de verdieping op zoekt. Waar de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard zich vooral richt op beginners, is de cursus van Paco vooral gericht op mensen die al een website hebben en hier meer geld mee willen verdienen. Zie deze cursus dus echt als een toevoeging op die van Jacko Meijaard.

Zijn er ook nadelen?

Ik ben bij deze cursus niet direct nadelen tegengekomen. Wel zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

 • Als je de cursus aanschaft, is er sprake van 14 dagen niet goed geld terug-garantie. Hier kan je geen aanspraak op maken als je meer dan 5 modules hebt bekeken. Houd daar dus rekening mee.
 • Het kan zijn dat je er iets langer over doet dan tien dagen. Helemaal als je het nog combineert met een baan of studie. Het is namelijk niet alleen theorie; je gaat ook direct jouw kennis toepassen.
 • Er zijn heel veel SEO-tools waarmee je een SEO-analyse en een zoekwoorden onderzoek kan doen. Denk bijvoorbeeld aan Ahrefs, SEMrush en KWFinder. Paco gaat hier naar mijn mening nog niet diep genoeg op in.

Bekijk daarom ook even mijn onderstaande video, waarin ik uitleg hoe je een zoekwoorden onderzoek doet.

Wat zijn mijn affiliate marketing resultaten?

Ik heb enorm veel van Paco mogen leren. Dat zie je ook terug in mijn resultaten. Deze week verdiende ik voor het eerst een commissie van 300 euro. Dat kwam mede door de tips die ik gekregen heb van Paco. Ik ben hem hiervoor ontzettend dankbaar.

Hieronder zien jullie mijn laatste commissies in PayPro. Dit is overigens niet het enige affiliate netwerk waar ik gebruik van maak. Je ziet aan de commissies dat het steeds beter gaat en dat de commissies ook steeds hoger worden.

Hierbij moet ik wel vertellen dat ik nagenoeg dagelijks bezig ben met mijn website en dat het ook echt mijn hobby is. Ik denk dat dit ook heel erg belangrijk is. Als je het niet leuk vindt, gaat het ook niet werken.

Mijn resultaten/ervaringen

Wat vinden anderen van Affiliate Marketing in 10 dagen?

Ik ben eigenlijk uitsluitend positieve reviews tegengekomen. Wel moet ik erbij vermelden dat er nog geen reviews op Trustpilot te vinden zijn. Dat komt waarschijnlijk door de korte bestaansduur van de cursus. Hieronder zie je een aantal reviews:

Review 1:

review affiliate marketing in 10 dagen

Review 2:

ervaring affiliate marketing in 10 dagen

Review 3:

Review van een ervaren affiliate

Misschien leuk om erbij te vermelden dat ik Marc en Boyd al ken van het InternetSuccesGids forum. Zij hebben dus ook de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aangeschaft. Op dit forum delen zij geregeld hun inzichten en successen.

Vooral van Marc zie ik regelmatig succesverhalen voorbij komen. Je weet dus dat hij ervaring heeft met affiliate marketing. Dat zet zijn review ook extra kracht bij. In onderstaande screenshot zie je dat hij in één maand tijd meer dan 2.000 euro verdiende met affiliate marketing.

Meer dan 2000 euro aan commissies

Wat kost Affiliate Marketing in 10 dagen?

De cursus kost 197 euro. Je hebt dan levenslang toegang tot het lesmateriaal van Paco Vermeulen. Zoals je eerder in deze review zag, kun je dit al terug verdiend hebben met één affiliate verkoop.

Mocht de cursus niet bevallen, dan kun je ervoor kiezen om je geld terug te vragen. Hierbij geldt een 14 dagen niet goed geld terug-garantie. Je stuurt in dat geval een mail naar: support@in10dagen.nl.

Let er wel op dat dit niet meer mogelijk is als je meer dan 5 modules bekeken hebt. Dan vervalt deze garantie.

Ga nu aan de slag

Durf jij in jezelf te investeren en wil jij serieus geld verdienen met affiliate marketing? Dan is het nu tijd om aan de slag te gaan. Vandaag is de cursus nog beschikbaar voor de introductieprijs van 197 euro.

Tot slot

Bedankt voor het lezen van deze Affiliate Marketing in 10 dagen review. Als het goed is, weet je nu wie Paco Vermeulen is en wat je kunt verwachten van de cursus. Ook heb ik uitgebreid de lesstof en de voor- en nadelen behandeld, zodat jij weet wat jou te wachten staat.

Toch nog vragen? Laat dan hieronder een reactie achter. Dan zal ik jouw vraag z.s.m. proberen te beantwoorden. Ook kun je contact opnemen via de contactpagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer artikelen