Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

AllesOverCrypto Review 2022 (Crypto Masterclass)

Cryptocurrency’s zijn hot en dat betekent dat mensen massaal op zoek gaan naar informatie over bitcoins en altcoins. Op zich best logisch, want de prijzen zijn de afgelopen jaren flink gestegen en ook de toekomst van cryptocurrency ziet er rooskleurig uit. Dat vinden ook Patrick Suiker en Derek Westra. Zij zijn de eigenaren van de website AllesOverCrypto. Sinds 2017 hebben zij ook een eigen cursus, met de naam Crypto Masterclass. Daar ga ik het in deze AllesOverCrypto review over hebben.

In deze AllesOverCrypto review beantwoord ik de volgende vragen:

 • Wat is de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto?
 • Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto?
 • Wat leer je in de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto?
 • Wat vind ik van de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto?
 • Wat zeggen anderen over de Crypto Masterclass van AllesoverCrypto?
 • Wat kost de Crypto Masterclass van AllesoverCrypto?

Hieronder zie je een overzicht met de verschillende onderdelen van de review. Je klikt op het linkje om naar een specifiek onderdeel toe te gaan. Voor nu wens ik jou veel plezier met het lezen van mijn AllesOverCrypto review. Als je direct aan de slag wil met de cursus, klik je op de button hierboven.

Inhoud verberg

Wat is de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto?

De Crypto Masterclass van AllesOverCrypto is een online cursus van Patrick Suiker en Derek Westra. Deze cursus hebben zij opgezet in 2017 en is sindsdien razend populair. De AllesOverCrypto cursus wordt inmiddels al gevolgd door honderden mensen Je leert in deze training onder andere:

 • Wat cryptocurrency’s zijn
 • Wat een blockchain is
 • Hoe je cryptocurrency’s aanschaft
 • Wanneer je crypto’s aanschaft
 • Hoe je handelt in cryptocurrency’s
 • Hoe je beginnersfouten voorkomt
 • Hoe je cryptovaluta beveiligt
 • Hoe je winsten uitkeert
 • Wat je moet doen om de juiste mindset te krijgen

Dit alles word je geleerd aan de hand van een inleiding, 10 leermodules, een eindexamen,  het Crypto Portfolio én extra bonusmateriaal. Verderop in deze AllesOverCrypto review zie je precies wat de cursus inhoudt en hoe de modules in elkaar zitten.

De online cursus bestaat uit zowel video’s als geschreven tekst. Zelf vind ik dit erg prettig werken, omdat je hierdoor goed kunt zien welke stappen je moet doorlopen. Helemaal bij het kopen, verhandelen en het uitbetalen van cryptocurrency’s, werkt dit prettig.

Tip: Wil jij nu al direct toegang tot de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto? Klik dan op de link hieronder. Je kunt je dan aanmelden voor een gratis webinar. Hierin leer je meer over de wereld van cryptocurrency. Ook worden er speciale kortingen weggegeven voor de Crypto Masterclass.

Vanwege een extreme vraag wordt de korting (tot 50%) maar een beperkt aantal keer weggegeven. Zorg daarom dat je er op tijd bij bent, zodat je deze korting niet misloopt. Aanmelden voor de gratis webinar kan hieronder.

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto?

Je zag de namen zojuist al even voorbij komen: Patrick Suiker en Derek Westra. Maar wie zijn deze jonge jongens, en zijn zij wel betrouwbaar? Ik ben hiervoor op onderzoek uitgegaan.

Naast dat ik mij verdiept heb in de cursus, ben ik even gaan Googelen naar de twee heren. Daar vind ik wat achtergrondinformatie, bijvoorbeeld welke studie zij gedaan hebben en of ze wel/niet ingeschreven staan bij de KvK.

Patrick Suiker AllesOverCrypto

Patrick Suiker is een geboren ondernemer. Dit betekende dat hij al op jonge leeftijd begon te handelen in van alles en nog wat. Vervolgens deed hij de studie Entrepeneurship aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Tijdens deze studie raakte Patrick Suiker steeds meer geïnteresseerd in cryptocurrency. Al vanaf 2013 hield hij zich daar mee bezig. Na een aantal jaar hiermee bezig te zijn geweest, vond hij het tijd om zijn eigen website op te zetten: AllesOverCrypto. Dit deed hij samen met Derek Westra.  

In 2017 plaatste de twee heren de Cryptocurrency Masterclass online. In deze cursus leren ze mensen over het kopen en verhandelen van crypto’s. Deze cursus bleek een groot succes. Momenteel volgen al honderden enthousiaste studenten de Crypto Masterclass.

Wil je Patrick beter leren kennen? Check dan ook Patrick Suiker op LinkedIn. Hier zie je wat hij doet op zakelijk gebied. Ook kun je hem een berichtje sturen om kennis te maken, of om vragen te stellen over de Crypto Masterclass. Houd er wel rekening mee dat er voor dat laatste een speciale community is, waar jij je vragen kunt stellen (daarover later meer).

Patrick Suiker AllesOverCrypto

Derek Westra AllesOverCrypto

Derek Westra heeft ook gestudeerd aan de universiteit. Hij deed de studie Gedragseconomie en Speltheorie. Hij is vooral geïnteresseerd in de theorie achter economische veranderingen, en hoe alles in elkaar zit.  

Net als Patrick is Derek al lange tijd geïnteresseerd in crypto. Al in 2013 verwachtte hij dat de cryptowereld enorm zou groeien.

Dit is echter niet het enige waar Derek Westra zich mee bezig houdt. Hij is ook nog growth hacker. Bovendien zet hij zich in voor een stichting die dieren helpt in Afrika. Dit laat zien dat Derek Westra een ondernemer is met een goed hart.

Derek Westra AllesOverCrypto

In 2017 maakte Derek Westra – samen met Patrick Suiker – de website AllesOverCrypto. Ook de Crypto Masterclass werd toen live gezet. De cursus was echter toen nog lang niet zo compleet als nu.

Het bestond aanvankelijk uit één boek met de naam ‘Bitcoinbijbel’. Tegenwoordig is dit één van de bonus producten bij het aanschaffen van de Crypto Masterclass.

Wil je Derek Westra beter leren kennen? Check dan ook even Derek Westra op LinkedIn. Je ziet hierdoor meer van de persoon die de cursus geeft. Ook kun je onderstaande documentaire van Vice even bekijken. Rond minuut 06:23 wordt Derek geïnterviewd.

Crypto Masterclass van AllesOverCrypto betrouwbaar?

Zoals ik al aangaf, heb ik ook even gekeken of de twee ondernemers van AllesOverCrypto ingeschreven staan bij de KvK. Dit kun je checken in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Patrick Suiker en Derek Westra staan hierin geregistreerd met hun onderneming ‘AllesOverCrypto’. We vinden hier de volgende gegevens:

Bestaande handelsnamenAllesOverCrypto | StartJouwDroomleven
KVK70563357
AdresHerengracht 449 A
Postcode1017 BR Amsterdam

Wil je weten of een bedrijf of een product te vertrouwen is? Doe dan altijd deze check en voorkom dat je opgelicht wordt. Ook is het altijd goed om even de namen van de verkopers te Googelen.

In het geval van Patrick Suiker en Derek Westra komen er ontzettend veel positieve reviews voorbij. Ook kun je via social media in contact treden met de verkopers en heb je toegang tot hun bedrijfsinformatie. Bij oplichters is dit meestal niet het geval.

Daarnaast krijgt de Crypto Masterclass van AllesoverCrypto hele hoge beoordelingen op Trustpilot. Ook daaraan kun je zien dat Patrick en Derek echt een goede cursus neergezet hebben.

De Crypto Masterclass krijgt op Trustpilot 4,3 van de 5 sterren. Daarmee worden ze beoordeeld als ‘uitstekend’. Later in deze review ga ik dieper op deze recensies in en vertel ik waarom mensen zo enthousiast zijn over de Crypto Masterclass.

Crypto Masterclass van AllesoverCrypto op PayPro

De betaling van de Crypto Masterclass loopt via betalingsprovider PayPro. Hierdoor weet je ook zeker dat de betaling goed verloopt. Andere bekende cursussen, zoals de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard, zijn ook aangesloten bij dit netwerk.

Je kunt via dit netwerk zien dat de Crypto Masterclass ongelooflijk goed converteert. Dat wil zeggen dat er veel verkopen plaatsvinden van de Crypto Masterclass. Dit zie je aan de hand van de PayPro score, bij de affiliate campagnes.

Per product zie je een score van 0 tot 200. Hoe hoger deze score, hoe beter het product converteert. Van de ongeveer 500 producten die PayPro te bieden heeft, staat de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto op de tweede plek, net achter de Affiliate Marketing Revolutie.

Crypto Masterclass AllesOverCrypto

Crypto Masterclass webinar

Speciaal om jou vertrouwen te wekken hebben Patrick en Derek van AllesOverCrypto een gratis webinar gemaakt. Dit is niet een doorsnee webinar, waarbij er alleen maar gepronkt wordt met resultaten; tijdens deze gratis webinar ga je echt al aan de slag.

Na dit webinar;

 • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
 • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
 • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
 • Weet je welke sleeping giant Alex en Patrick hebben ontdekt
 • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!

Naast de webinar krijg je al 3 gratis e-books naar je mail gestuurd. Ook dit zijn geen standaard e-books. Je ziet overal terug dat Patrick en Derek ontzettend veel kennis hebben. Hieronder zie jij de gratis e-books die jij krijgt:

 1. De Crypto Mastergids – voor bij de Online Training
 2. De 7 beste manieren om online geld te verdienen
 3. 10 interessante redenen om te leren over crypto

Voor al deze gratis informatie – en wellicht een korting van 50% op de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto – hoef je alleen maar je mailadres achter te laten. Ben jij er klaar voor om je te verdiepen in de cryptowereld? Klik dan hieronder.

Waaruit Bestaat de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto?

De Crypto Masterclass van AllesoverCrypto breidt steeds verder uit. Veel mensen stellen dat het de meeste complete crypto cursus is van Nederland, of zelf van heel de Benelux. Ik sluit mij hier volledig bij aan; je leert ontzettend veel over de blockchain en het kopen en verhandelen van cryptovaluta. Daarnaast krijg je inzicht in nieuwe munten, die veel potentie hebben.

De Crypto Masterclass bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Inleiding
 • Cursus deel 1 (8 modules in totaal)
 • Cursus deel 2 (2 modules in totaal)
 • Bonusmateriaal
 • Toegang tot The Zone (de V.I.P community met gelijkgestemden)
 • Quizzen
 • Eindexamen

De masterclass van AllesOverCrypto begint met een introductie waarin Patrick en Derek zich voorstellen. Ze vertellen onder andere hoe de cursus in elkaar zit, wat je ervan mag verwachten en wie zij zijn.

Ook geven ze een belangrijk disclaimer, waarin zij aangeven dat zij geen adviseurs zijn en dat de informatie puur informatief is. Voor de rest krijg je nu toegang tot het bonusmateriaal. Hier kom ik straks uitgebreid op terug. Eerst vertel ik nu meer over de modules en wat je van de Crypto Masterclass kunt verwachten.

Crypto Masterclass AllesOverCrypto

Modules masterclass AllesOverCrypto deel 1

Deel 1 bestaat dus uit 8 modules. Beginners tot semi-gevorderden kunnen in deze modules meer leren over het kopen, verhandelen en beveiligen van crypto’s.

In het begin heb je alleen nog maar toegang tot de eerste module. Dit komt omdat iedere module een examen heeft. Pas bij een slagingspercentage van 75% of meer krijg je toegang tot de volgende module.

Voor de toets Crypto beveiligen heb je zelfs een slagingspercentage van 100% nodig en voor het Eindexamen geldt een slagingspercentage van 80%. Als je dat laatste haalt, krijg je een AllesOverCrypto certificaat.

Hiermee toon je aan dat je kennis hebt in het kopen, verhandelen en beveiligen van cryptocurrency’s. Dat kan erg waardevol zijn in de beroepspraktijk, omdat er steeds meer vraag is naar mensen met kennis over cryptocurrency’s.  

Lees ook: Bitcoin Basics & Crypto’s van Madelon Vos (Review)

1. Het geld van de toekomst

In de eerste module leer je meer over geld. Wat is geld nou eigenlijk en hoe komt het geld aan zijn waarde? Ook krijg je meer uitleg over de blockchain, de technologie achter de bitcoin. Dit is een soort register waar je alle transacties kunt vinden.

Hierin zie je welke adressen er aan die transacties verbonden zijn. Dit is geheel anoniem, omdat iedere bitcoingebruiker een eigen bitcoin adres heeft. Dit is een uniek identificatienummer van 26-35 tekens, waarmee je bitcoins kunt versturen en ontvangen.

Bovendien leer je in deze module wat het verschil is tussen bitcoins en altcoins en waarom cryptovaluta zoveel potentie hebben voor de toekomst. Tot slot wordt er door de heren van AllesOverCrypto verteld waarom jij nog niet te laat bent met investeren in cryptomunten.

Module 1 ziet eruit als volgt:

 1. De absolute kern – geld
 2. Het digitale goud – Bitcoin
 3. Het beste sinds het internet – Blockchain
 4. Delete the middleman – Smart Contracts
 5. De opvolger van geld – Cryptocurrency’s
 6. We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen
 7. Bonus – Blockchain versus het internet

2. Je eerste cryptocurrency

Module 1 bestond nog uit ontzettend veel theorie, waarbij ook een groot deel uit tekst bestond. Nu is het tijd om aan de slag te gaan. In deze AllesOverCrypto module ga jij jouw eerste cryptocurrency kopen. Dit doe je als eerst via Bitvavo.

Je begin met dit platform, omdat dit één van de meest gebruiksvriendelijke exchanges is. Ook is het heel overzichtelijk en zie jij precies hoe je kunt beginnen met handelen. Deze exchange richt zich vooral op beginners en is ideaal als jij nog niet veel verstand hebt van crytpo’s.

Tip: Websitesmaken.com is officieel partner van Bitvavo. Dat betekent dat wij een speciale actie voor jou hebben. Als jij je hieronder aanmeldt bij Bitvavo, hoef jij bij de eerste 1.000 euro geen handelskosten te betalen. Meld je dus alvast aan en koop vandaag nog jouw eerste cryptocurrency. Meer weten over het aanschaffen van cryptomunten? Lees dan ook het volgende artikel: Hoe kun je bitcoins en andere cryptocurrency’s aanschaffen?

Aan de slag met verschillende exchanges

In de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto ga je niet alleen met deze exchange aan de slag; Patrick en Derek laten ook zien hoe Binance werkt. Dit is ook een cryptocurrency exchange (een handelsplatform speciaal gericht op crypto’s), alleen dan iets meer voor gevorderden.

Het kan zijn dat je aan het begin een beetje overweldigd bent door alle grafieken, maar later in de masterclass van AllesOverCrypto krijg jij veel informatie hierover. Zo weet je precies hoe exchanges werken en wanneer je juist wel of geen crypto’s moet kopen.

Binance bitcoin koers
Binance koers Bitcoin

Ten slotte krijg je nog meer informatie over de decentrale exchange IDEX en krijg je informatie over BitMex, marge trading en leverages. Dit klinkt nu vast nog heel vaag, maar Patrick Suiker en Derek Westra leggen jou hier alles over uit.

Module 2 ziet eruit als volgt:

2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo

2.2 Een level hoger met Binance

2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen

2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst

2.5 Bonus: Crypto Portfolio beknopte versie

2.6 Bonus: Crypto Portfolio uitgebreide versie

2.7 Bonus: E-book De Bitcoinbijbel

3. Maak een killer start!

Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto weten enorm veel over cryptocurrency. Zoals je begrijpt, kwam deze kennis met de jaren en ging bij hen ook niet alles perfect. Ze hebben daarentegen juist genoeg fouten gemaakt. Die hebben hun gebracht waar ze nu staan.  

Ze hebben van die fouten geleerd en delen graag welke fouten zij gemaakt hebben. Dit zorgt ervoor dat jij deze fouten niet opnieuw gaat maken en dat jij niet tienduizenden euro’s aan crypto kwijtraakt, bijvoorbeeld doordat je ze niet veilig opgeslagen hebt.  

Zelf vind ik dit een ontzettend waardevolle module. Veel mentoren leren jou vooral wat zij goed hebben gedaan, maar juist van fouten maken leer je. In de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto wordt hier uitgebreid bij stilgestaan. Hierdoor kan jij een killer start maken in de cryptowereld.

Tot slot leer je in deze module hoe jij een goede cryptomunt ontdekt. Bij AllesOverCrypto besteden ze hier veel tijd aan, omdat ze weten dat een munt zomaar 100 x, of misschien zelfs 1000 x in waarde kan stijgen. Alleen als jij de juiste mindset hebt, kun je hiervan profiteren (daarover later meer).  

Module 3 ziet eruit als volgt:

3.1 Je grootste vijand ben jij

3.2 Ontmasker iedere oplichter

3.3 Deze fouten ga jij niet maken

3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt

4. Je onbreekbare kluis

Dit is naar mijn mening één van de belangrijkste modules. Je leert in deze AllesOverCrypto module meer over het opslaan van crypto’s in een paper wallet en een hardware wallet. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij de software wallet.

Dit zijn allemaal manieren hoe jij jouw cryptomunten veilig kunt opslaan. Hoe je dat precies doet, leer je in de Crypto Masterclass.

Ook vertellen Patrick Suiker en Derek Westra meer over de 2FA Google Authenticator. Deze app maakt codes aan, waardoor het moeilijker wordt om in te loggen in een bepaald account. Hiermee zorg je voor een extra tussenstap tijdens het inlogproces.

Vooral als je veel crypto’s op een exchange hebt staan, raad ik het aan om hier goed naar te kijken. Geloof me; beveiliging in de cryptowereld is ongelooflijk belangrijk. Vooral als de koersen stijgen, zijn er veel hackers actief die bitcoins en andere crypto’s proberen te stelen.

Module 4 ziet eruit als volgt:

4.1 Jouw digitale kluis – crypto wallets

4.2 Je papieren portemonnee – Paper Wallet

4.3 De beste beveiliging – Hardware Wallet

4.4 Bewaar alles veilig met software wallets

4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA

5. Winsten uitbetalen

Heb jij alle stappen van de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto gevolgd? Dan is de kans groot dat jij winst hebt gemaakt en dat je dit wil omzetten in euro’s. Houd er wel rekening mee dat het soms niet verstandig is om crypto’s in een korte tijd uit te cashen.

De kans dat cryptocurrency’s in de toekomst meer waard worden is groot. Verdiep je daarom in de kansen van cryptovaluta. Er zijn ontzettend veel onontdekte cryptomunten waar veel potentie in zit. In totaal zijn er wel meer dan 3.000 verschillende munten, dus genoeg om onderzoek naar te doen.

Hieronder zie je een screenshot van CoinMarketCap. Je ziet welke cryptovaluta op het moment van schrijven het meest populair zijn.

CoinMarketCap

Bitvavo, Bitonic en Kraken

Natuurlijk is het ook gaaf als je af en toe wat leuks kan kopen van jouw winst. Daarom leggen Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto uit hoe jij crypto’s kunt cashen naar euro’s. Ze laten zien hoe je dit doet via Bitvavo, Bitonic en Kraken. Hiervoor hebben ze drie verschillende video’s gemaakt.

Net als iedere andere module wordt deze module afgesloten met een quiz. In dit geval zijn dat 10 vragen. Om door te mogen naar de volgende module, moet je dus 8 van de 10 vragen goed hebben.

Module 5 ziet eruit als volgt:

5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo

5.2 Winsten uitbetalen via Bitonic

5.3 Winsten uitbetalen via Kraken

5.4 Bonus: E-book De Crypto belastinggids

6. Initial Coin Offerings (ICO’s)

Een ICO is een nieuwe coin die op de markt gebracht wordt door een bedrijf. Deze nieuwe munten kunnen in een korte tijd heel erg in waarde stijgen. Daarom is het goed dat hier aandacht aan besteed wordt in de Crypto Masterclass.

Toch zitten er aan ICO’s vrij grote risico’s verbonden. Al meerdere keren zijn ICO’s mislukt. Bedrijven konden de beloftes die zij deden niet waarmaken en daardoor waren investeerders een groot deel, of zelfs al hun geld kwijt.

Daarom denk ik dat beginnende cryptohandelaren beter niet te veel tijd in deze module kunnen stopen. Doe alleen mee aan een ICO als je zeker weet dat het goed zit, of als Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto jou dit als tip geven. Zij hebben namelijk een hoop kennis als het gaat om ICO’s.

Module 6 ziet eruit als volgt:

6.1 Wat is een ICO? (video van 5 minuten)

6.2 Hoe doe je mee aan een ICO? (video van 15 minuten)

7. Een passief Crypto-inkomen

Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto zijn druk bezig met het verder ontwikkelen van de Crypto Masterclass. Zij willen namelijk de meest uitgebreide cryptocursus aanbieden van heel Europa. Dat betekent dat ze zich in de toekomst niet meer alleen op beginners en semi-gevorderden richten, maar ook op experts.

Momenteel zijn ze nog bezig met het ontwikkelen van module 7. Ook andere modules van de Crypto Masterclass gaan de komende tijd waarschijnlijk op de schop; de cursus wordt steeds exclusiever en uitgebreider, en de AllesOverCrypto doelgroep wordt steeds breder.

De kans is dus groot dat de prijs van de masterclass van AllesOverCrypto omhoog gaat. Zorg daarom dat je er snel bij bent, zodat jij later niet meer betaalt. Zoals ik eerder al aangaf, kan jij je nu gratis aanmelden voor de Crypto Masterclass webinar.

Dit is een nieuwe module die al wel helemaal af is. Deze module vind ik ontzettend waardevol, omdat het inspeelt op de huidige veranderingen en ontwikkelingen binnen de cryptowereld.

In deze AllesOverCrypto module leer je hoe je crypto-trends de baas bent. Het is belangrijk dat jij op de hoogte bent van het laatste crypto-nieuws, zodat je weet welke trends er spelen. Zo weet je bijvoorbeeld dat Uniswap in een korte tijd heel populair is geworden. Dit is een trend waarbij traders handelen tegen geautomatiseerde marktmakers.

In deze module leer je hoe een Metamask en een Uniswap werkt. Zelf merk ik dat ik dit vrij lastige materie vind, dus neem even goed de tijd om je hierin te verdiepen. De crypto-trends bieden namelijk ontzettend veel kansen.

Module 8 ziet eruit als volgt:

8.1 Hoe werkt Metamask?

8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – swappen

8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen

De AllesOverCrypto modules van deel 2

Dan zijn we nu aangekomen bij de AllesOverCrypto modules van deel 2. Eerst was er één deel waar alle modules onder vielen, maar dat is nu niet meer het geval. Zoals ik aangaf, zijn de heren van AllesOverCrypto flink aan het uitbreiden.

Dat betekent dat de Crypto Masterclass nu is opgesplitst in twee delen. Hieronder lees je wat je in deel 2 van de Crypto Masterclass leert.

1. Crypto trading

In deze moodule leer je meer over het handelen in cryptomunten. Deze module is erg waardevol en de kans is groot dat je er best een tijdje mee bezig bent. Dit is ook een module waarbij je veel nieuwe dingen leert, en waarbij je grafieken leert lezen.

Hierdoor kun jij beter de markt analyseren. Ook begrijp je na het volgen van deze module van AllesOverCrypto beter waarom de prijzen stijgen/dalen. Als eerst krijg je meer informatie over de exchanges. In het eerste deel heb je al gezien hoe je cryptocurrency’s koopt op deze exchanges, maar nu leer je ook hoe je ermee kunt traden. Ben je ook geïnteresseerd in het daytraden met aandelen? Bekijk dan ook eens de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer.

Patrick Suiker en Alex Westra laten jou in deze module een live trade zien. Je ziet daarom precies welke stappen je onderneemt, voordat je gaat traden. Ook zie je in deze module hoe je koersen analyseert aan de hand van support & resistance, marktcyclussen en candlesticks. Het is veruit de meest uitgebreide module van de Crypto Masterclass.

Module 1 ziet er als volgt uit:

1.1 De Exchange

1.2 Bubbels en Marktcyclussen

1.3 Support & Resistance

1.4 Candlesticks

1.5 Live Trade

1.6 De Stop-loss

1.7 Risicomanagement

1.8 Letten op koop- of verkoopmomenten met timeframes

1.9 Trendlijnen en Patronen

1.10 Wat is een Trading Indicator?

1.11 De eenvoud van Moving Averages

1.12 De elegantie van MACD

1.13 De kracht van RSI

1.14 De magie van Fibonacci

1.15 De souplesse van Bolinger Bands

1.16 De allesomvattende Ichimoku Cloud

1.17 Zelf een trading strategie opstellen

2. The Winning Mindset

Dit is tot nu toe de laatste module van de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. Zoals ik al een paar keer aangaf, zijn Patrick Suiker en Derek Westra flink aan het uitbreiden. Dus daar kan nog verandering in komen.

In deze module leer je hoe jij de juiste mindset krijgt. Dit is ontzettend belangrijk in de cryptowereld; wanneer jij je laat leiden door emoties, is de kans groot dat je foute beslissingen gaat maken. Hierdoor kun je in een korte tijd veel geld verliezen.

Daarom vertellen Patrick Suiker en Derek Westra welke fouten veelvoorkomend zijn. Ook vertellen ze meer over het overwinnen van angsten, het onder controle houden van je emoties en wie nou eigenlijk jouw belangrijkste tegenstander is in de Cryptowereld.

Wil jij meer leren over het verkrijgen van de juiste mindset? Dan raad ik het ook aan om de YouTube video’s te kijken van Jia Ruan. Dit is een e-commerce ondernemer die ontzettend veel bezig is met persoonlijke ontwikkeling en dit ook deelt op zijn YouTube-account. Hieronder zie je een video van hem.

Verder leren Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto jou dat jij belangrijk bent en dat alles om jou draait. Het is heel verleidelijk om mee te gaan in de dagelijkse sleur, maar alleen als jij tijd voor jezelf blijft nemen, zul jij een goede crypto trader worden, en blijven.

Zelf vind ik deze module ontzettend waardevol, omdat hier naar mijn mening nog te weinig aandacht aan besteed wordt. Als ondernemer is de juiste mindset echt belangrijk. Je kunt dit niet alleen toepassen op crypto trading, maar op alle vormen van ondernemerschap.

Deze module ziet eruit als volgt:

2.1 Je droom

2.2 De Gemiddelde Crypto Trader

2.3 Jouw angsten

2.4 De duurste fouten

2.5 Je Emoties Overwinnen

2.6 De Tegenstander

2.7 De Belangrijkste Emotionele Skills

2.8 Zit Allemaal Tussen Je Oren

2.9 Zo Blijven Winnaars Winnen

2.10 Jij bent Belangrijk

Eindexamen masterclass AllesOverCrypto

Het is zover; je bent aangekomen bij het eindexamen. Dit betekent dat je alle modules succesvol doorlopen hebt. Het is natuurlijk erg veel informatie. Daarom weet je misschien niet alles meer van de eerste modules.

Daarom is het goed om de theorie ook echt te leren, net als voor een examen op school. Ook raad ik het aan om de kennis toe te passen. Dit kun je doen door het kopen van crypto, door het verhandelen van crypto en door het uitgebreid analyseren van de cryptokoersen.  

Zo kun jij met een gerust gevoel het eindexamen in. Dit examen bestaat uit 60 vragen. Hiervan moet je er 48 goed hebben. Vergis je niet: dat zijn er een hoop. Het komt neer op 80% van alle vragen. Als dat je lukt, krijg je het Crypto Masterclass certificaat.

AllesOverCrypto bonusmateriaal

De Crypto Masterclass heeft ontzettend veel bonusmateriaal. Deze producten stoppen ze er niet zomaar bij om iets extra’s te kunnen bieden. Het bonusmateriaal biedt ook echt waarde. Hieronder vertel ik meer over de producten die jij er gratis bij krijgt.

1. Crypto portfolio

Bij AllesOverCrypto zijn ze altijd op zoek naar nieuwe cryptomunten die ontzettend in waarde kunnen stijgen. Speciaal voor de cursisten van de Crypto Masterclass hebben zij het Crypto
Portfolio gemaakt. Deze lijst bestaat uit 10 cryptomunten, die volgens Patrick Suiker en Derek Westra de meeste groeipotentie hebben.

Ze vertellen jou exact waarom ze voor deze munten hebben gekozen en hoe zij te werk gaan bij de selectie van de cryptoparels. Met deze kennis wordt het ook voor jou makkelijker om te investeren in nieuwe, onontdekte munten.

Het crypto portfolio ziet eruit als volgt:

•           Introductie

•           Uitleg selectiecriteria

•           Tips voor veiligheid

•           Overzicht portfolio

•           Aankoopinstructies

•           Slotwoord

2. VIP Community – The Zone

Dit is de community speciaal voor cursisten van de Crypto Masterclass. Als je vragen hebt over de cursus, kun je hier terecht om je vragen te stellen. Ook kun je hier tips krijgen van andere cursisten, die misschien al iets verder zijn dan jou.

Deze community van AllesOverCrypto is echt opgezet om van elkaar te leren. Zelf vind ik dit een erg waardevolle toevoeging aan een cursus als deze. In de cursus wordt namelijk erg diep ingegaan op de materie. Daardoor kan het zijn dat je soms even vastloopt. Je kunt dan jouw vragen stellen aan de community.  

AllesOverCrypto community

 

3. De Bitcoinbijbel (e-book)

Dit is het product waar vanuit de hele cursus ontstaan is. Eerst bestond het alleen maar uit De Bitcoinbijbel. Dit is een e-book van 132 bladzijden. Je leert hierin meer over het ontstaan van blockchain en de bitcoin. Zeer interessant, dus zeker even lezen.

4. De Million Dollar Template

Met deze template kun je al jouw trades bijhouden. Hiermee heb je inzicht in de geschiedenis van jouw trades. Ook zie je wat de gevolgen hiervan geweest zijn. Zelf vind ik het vooral fijn dat je aan de hand van de template kunt berekenen hoeveel je mag uitgeven bij je volgende trade.

5. De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten (e-book)

Dit is een enorm waardevolle bonus, omdat je hier nog niet heel veel over gelezen/geleerd hebt. Ook vind ik het fijn dat er templates zijn toegevoegd aan dit e-book. Hiermee kun je eenvoudig jouw strategie bepalen. In dit e-book worden onder andere de volgende vragen beantwoord:

 • Wat is het beste moment om cryptocurrency’s te kopen?
 • Wat is het beste moment om cryptocurrency’s te verkopen?
 • In welke cryptocurrency kun je het beste investeren?

6. 12 Waardevolle cryptotips voor beginners (e-book)

Deze tips van AllesOverCrypto richten zich heel erg op het maken van fouten, en hoe je hier vervolgens van kunt leren. Mindset blijft hierin een ontzettend belangrijk onderdeel. Dat blijkt ook weer uit deze 12 waardevolle cryptotips.

Je leert van deze bonus bijvoorbeeld dat je alleen maar geld moet investeren als je het ook écht kan verliezen en dat je je winst niet direct moet uitkeren.

Lees ook: MoneyTalks Community van Madelon Vos (Review)

7. Bitcoin & Belasting voor Nederland en België (PDF)

Dit is één van de meest waardevolle bonussen van de AllesOverCrypto Masterclass. Zo waardevol zelfs dat ik graag had gezien dat ze hierover meer hadden verteld in de cursus. De bonussen worden namelijk niet door iedereen tot zich genomen, terwijl je hier ontzettend veel van kan leren.

Na het bekijken van de PDF weet je bijvoorbeeld dat crypto-winsten onder box 3 vallen. Het valt onder ‘winsten uit kapitaal’. Dit zorgt ervoor dat je over je winst veel minder belasting betaalt, dan wanneer jij werkt in dienstverband.  

Je leert echt enorm veel van deze belastinggids. Bovendien is het noodzakelijk dat je een goede kennis hebt over de belastingen rondom cryptocurrency’s. De boetes voor belastingontduiking zijn namelijk behoorlijk hoog. Daar zit je niet op te wachten. Gelukkig hebben ze bij AllesOverCrypto alles tot op de bodem uitgezocht.

8. Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (e-book)

Dit is een e-book met 5 tips over de bitcoin. Dit e-book stelt niet heel veel voor, maar laat wel zien hoe jij jouw kapitaal kunt vergroten. Ik raad je aan om dit door te nemen nadat je de cursus gevolgd hebt. De basiskennis over de bitcoin heb je dan al.

Een leven zonder zorgen AllesOverCrypto

9. Cryptocurrency begrippenlijst

Tot slot krijg je als bonus nog een cryptocurrency begrippenlijst. Dit is vooral fijn als je net nieuw bent in de cryptowereld. Hierdoor wordt de leercurve van de masterclass niet al te groot.

Ik raad het aan om deze begrippenlijst uit te printen. Tijdens het kijken van de video’s kun je deze lijst er dan bij pakken. Voor jou is het dan direct duidelijk waar Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto het over hebben. Zo hoef jij niet telkens terug te spoelen.

Wat vind ik van de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto?

Zoals je misschien al wel merkt in deze crypto masterclass review, ben ik enorm tevreden over AllesOverCrypto. Hun cursus behoort zeker tot één van de meest uitgebreide crypto-cursussen van heel de Benelux.

Daarbij moet vermeld worden dat ze nog steeds aan het uitbreiden zijn en dat er nóg meer modules worden toegevoegd. Dat betekent ook dat deze review nog langer gaat worden, want ik wil jullie een zo duidelijk mogelijk beeld scheppen van dit product ?.

Vooral de bonussen vind ik een erg waardevolle toevoeging. Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto geven de bonussen een waarde van enkele duizenden euro’s. Zelf denk ik echter dat dit niet helemaal realistisch is.

Ondanks dat je hier super veel van leert, zou ik er niet dit prijskaartje aan hangen. Ik schat de waarde hiervan ongeveer op 500 euro. Marketingtechnisch snap ik dat het hierdoor wel verleidelijk wordt om de cursus te kopen. Zelf raad ik ook iedereen aan om dit te doen.

Ben jij toch meer geïnteresseerd in beleggen in aandelen en opties? Lees dan ook mijn review over Harm van Wijk.

Nadelen Crypto Masterclass

Dit is het meest lastige van deze hele review, want ik ben eigenlijk ontzettend positief. Wel vind ik het apart dat de mindset module helemaal aan het einde staat. Naar mijn mening is het juist goed om hiermee te beginnen, zodat cursisten zich niet te snel laten leiden door hun emoties.

Dit wordt ook gedaan in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Dit geeft ontzettend veel motivatie om verder te gaan met een cursus. Ook weet je dan direct waar je op moet passen en wat de valkuilen zijn.

Wat zeggen anderen over AllesOverCrypto/De Crypto Masterclass?

Zoals je eerder al zag in deze Crypto Masterclass review, krijgt de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto een behoorlijk hoog cijfer op Trustpilot. In totaal krijgen ze 4,4 van de 5 sterren. Op schaal tot tien betekent dit dus een 8,8. Dat is zeker niet verkeerd. Hieronder zie je een aantal reviews.

Mariska Kapp

‘Ik heb ontzettend genoten van de cursus. Ook heel veel opgestoken als een beginner. Heb inmiddels mijn 1e aankopen gedaan, zoals aangegeven in de cursus. Dankzij de goede omschrijving ging dit erg makkelijk. Een aanrader om te volgen. Fijne manier uitgelegd, daarom makkelijk ruim 2 uur kunnen luisteren’.

AllesOverCrypto 5 sterren beoordeling

Seb

‘Leuke oprechte jongens die de cursus geven. Met de community waar je inkomt kan je elke vraag beantwoord krijgen en delen andere mensen hun eigen ideeën over crypto met de rest. De cursus leert je stap voor stap wat je moet weten om in de cryptowereld te handelen. Zeker aan te raden voor beginners. Zonder de skills die zij onder andere leren is het lastig goed te handelen in mijn mening.’

AllesOverCrypto 5 sterren beoordeling

Ook op YouTube zie ik positieve reviews voorbij komen over AllesOverCrypto. Hieronder zie je de review van Corné Marchand. Hij is lovend over de online training van Patrick Suiker en Derek Westra.

Zijn er ook negatieve Crypto Masterclass reviews?

Eerlijk gezegd zijn die er bijna niet. De negatieve reviews gaan of over miscommunicatie, of over advertenties die mensen irritant vinden. Niet zozeer over de inhoud van de cursus. Hieronder zie je één van de negatieve reviews die ik tegenkwam.

Ivan Wuddhisukhum

‘Opzouten met deze sh#t reclames altijd die we elke keer voorgeschoteld krijgen van allesovercrypto.nl op YouTube. Puur daarom zou ik hun site niet eens bezoeken desondanks ik al in crypto zit. Bende oplichters’.

AllesOverCrypto 1 ster beoordeling

Wat kost de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto?

Normaal gesproken kost de Crypto Masterclass 1997 euro. Dit bedrag geldt als je het aanschaft via de AllesOverCrypto website. Dat is een hoop geld, maar je weet zeker dat je waar voor je geld hebt.

De tips kunnen ervoor zorgen dat jouw investering X 10 of X 100 gaat. Klinkt misschien overdreven, maar er zijn al genoeg mensen bij wie dit het geval is geweest.

Goed nieuws: Je kunt een fikse korting krijgen op de Crypto Masterclass. Hiervoor hoef je maar één ding te doen. Je klikt hieronder op mijn speciale link. Vervolgens meld jij je aan voor de webinar, waarin jij meer leert over bitcoin en andere cryptocurrency’s.

Iedere maand krijgen 10 deelnemers van de webinar korting op de Crypto Masterclass. Dit betekent dus dat jij 997 euro korting kunt krijgen, alleen door het volgen van de gratis webinar. Bovendien lijkt de kans groot dat de prijs binnenkort stijgt, omdat ze druk bezig zijn met het uitbreiden van de online training.

Niet goed geld terug-garantie

AllesOverCrypto hanteert een niet goed geld terug-garantie. Dat betekent dat je 14 dagen de bedenktijd hebt na jouw aankoop. In die tijd kun je AllesOverCrypto een mailtje sturen met het verzoek om het geld terug te storten. Zij zijn verplicht om dit te doen. Anders krijgen zij een boete van betalingsprovider PayPro. En daar zitten zij natuurlijk niet op te wachten.

Ga nu aan de slag!

Het is tijd om aan de slag te gaan met de Crypto Masterclass. Je weet nu precies wat je kunt verwachten en waaruit de Crypto Masterclass bestaat. Ook weet je wie Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto zijn.

Toch nog vragen na het lezen van deze AllesOverCrypto review? Laat dan hieronder een reactie achter, of neem contact op via de contactpagina.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer artikelen