Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Cursus Handelen in Crypto’s van Madelon Vos | Review 2021

Steeds meer mensen komen in aanraking met crypto. Waarschijnlijk vraag jij je af of dit ook iets voor jou is. We kennen immers allemaal wel een vriend, familielid of kennis die successen bereikt met crypto. Deze successen zijn natuurlijk inspirerend. Het is echter wel belangrijk dat je weet wat je wel/niet doet.

Madelon Vos heeft daarom een cursus ontwikkeld: Handelen in Crypto’s. Zij ziet namelijk dat er veel onjuistheden verspreid worden op het internet. De Bitcoin trader en technisch analist legt jou in deze cursus precies uit hoe technische analyse werkt. Madelon Vos doet dit op een manier die voor iedereen te begrijpen is.

In deze review lees je wie Madelon Vos is, waar we haar van kennen en wat mijn ervaring is met de cursus Handelen in Crypto’s. Ook laat ik zien hoe ik de kennis in de praktijk heb toegepast, door middel van een X10 met crypto challenge op YouTube. Houd er overigens wel rekening mee dat deze review geen beleggings-/investeringsadvies is, en dat ik je alleen een beter beeld wil geven van het product van Madelon Vos.

Wat is de Cursus Handelen in Crypto’s?

Deze cursus is eigenlijk het vervolg van de Bitcoin Basics & Crypto’s cursus van Madelon Vos. Die cursus richt zich heel erg op de basis van cryptocurrency’s. Hierbij richt Madelon Vos zich voornamelijk op de Bitcoin en hoe de blockhain werkt. Erg interessant, maar dat is niet hetgeen wat de cursus Handelen in Crypto’s over gaat.

Handelen in Crypto’s kun je meer zien als de vervolgcursus hiervan. Veel mensen die deze cursus volgen, hebben al enige basiskennis; ze weten hoe je cryptocurrency’s koopt via een exchange of broker, en ze weten bijvoorbeeld al hoe ze hun munten veilig kunnen opslaan. Ze zijn op een moment aangekomen dat ze grafieken willen kunnen lezen en dat ze prijsactie willen leren begrijpen. Dat is precies wat je in Handelen in Crypto’s leert.  

Madelon Vos vertelt jou in deze cursus alles over technische analyse; wat vertelt een koers jou en hoe kan je hierop inspelen? Ze heeft het bijvoorbeeld over stijgende – en dalende trends, over de RSI, Fibonacci en nog veel meer. Alles wat jij nodig hebt om een koers te begrijpen en vervolgens een trade te plaatsen.

Tip: Via de speciale link hieronder kun je een gratis preview krijgen van de cursus. Je maakt hierdoor eenvoudig kennis met de kennis en kunde van Madelon Vos. Ook leer je direct al meer over Bitcoin en cryptocurrency’s.

Zelf vind ik het een ontzettend waardevolle preview, dus vandaar dat ik het aanraad om je hier ook voor aan te melden. Je kan dan direct zien of Handelen in Crypto’s iets voor jou is, en of je hiermee verder wilt gaan.

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is geboren op 18 augustus 1995 in Groningen. Toen zij ongeveer 17 jaar oud was, kwam zij in aanraking met crypto. Haar vader had haar namelijk verteld dat je geld niet altijd naar de bank moet brengen. ‘Je moet geld voor jou laten werken, in plaats van andersom’.

Dat vond Madelon Vos een erg interessant gegeven. Vandaar dat ze op zoek was naar een manier om te investeren. Ze was altijd al een vrij nieuwsgierig persoon en dat betekende dat zij geregeld op het Darkweb zat. Hier zag zij dat er veelal betaald werd in bitcoins. Daarom begon ze zich steeds meer af te vragen wat bitcoins precies waren en hoe het werkte.

Lees ook: Wie is Madelon Vos? Beter bekend als Miss Bitcoin

Op dat moment was ze ongeveer 17 jaar oud. Sindsdien is ze niet meer weg te slaan bij Bitcoins en crypto’s. Ze deelt haar kennis met iedereen, door zowel YouTube, Instagram en natuurlijk haar cursussen. Ze doet dit met ongelooflijk veel passie. Dat merkte je misschien al wel toen jij de gratis preview volgde.

Naast dat Madelon Vos een hele enthousiaste mentor is, doet ze ook nog een hele hoop andere dingen hiernaast. Zo is ze bijvoorbeeld docent technische analyse aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast maakte ze tot voor kort nog een podcast met Herbert Blankensteijn. Voor BNR Nieuwsradio bespraken ze samen de laatste ontwikkelingen binnen het crypto-landschap.

Tenslotte heeft Madelon Vos sinds 2021 haar eigen community, net als je ook bij veel andere cursussen ziet. Deze community heet de MoneyTalks Community. Dit is een community waaraan ik persoonlijk echt super veel heb gehad. Ik ben er – op het moment van schrijven – drie maanden lid van. Ik heb in die tijd onwijs veel geleerd over technische analyse, en crypto in het algemeen.

Meer weten over de MoneyTalks Community? Lees dan ook mijn review over de MoneyTalks Community van Madelon Vos. Op onderstaande screenshot zie je alvast een voorproefje van de community ?.

MoneyTalks Community Madelon Vos

Is Madelon Vos betrouwbaar?

Voor verschillende reviews heb ik al gecheckt of Madelon Vos betrouwbaar is. Dat is natuurlijk erg belangrijk, want je wilt niet dat je opgelicht wordt. Gelukkig is Madelon Vos een heel transparant persoon en zijn de beoordelingen die ik tegenkom nog steeds heel positief. Voordat ik hier verder op in ga, check ik even haar KvK-nummer.

Madelon Vos KvK

Het KvK-nummer van Madelon Vos en haar onderneming, kun je vinden op de ‘algemene voorwaarden pagina’. Deze pagina vind je, net als haar privacy statement, in de footer van haar website. Op de algemene voorwaarden pagina zie je precies waar Madelon haar onderneming gevestigd is en onder welk KvK-nummer. Ook zie je de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de diensten van Madelon Vos.

Algemene voorwaarden diensten Madelon Vos

Voor de KvK-check – zoals ik het altijd noem – zoek ik in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, naar de onderneming van Madelon Vos. Hierbij kijk ik of de gegevens overeenkomen, met de gegevens die vermeld staan op de website.

Dat is bij een oplichter namelijk vaak niet het geval. Bij een oplichter kom je vaak schimmige constructies tegen, waarbij de verkoper gevestigd is in een ander land, met gegevens die niet te herleiden zijn. Zoals je op onderstaande schermafbeelding kunt zien, heeft Madelon Vos alles goed geregeld en komen de gegevens overeen.  

KVK-gegevens Madelon Vos

Er is dus tot nu toe geen reden om te gaan twijfelen over de eerlijkheid en betrouwbaarheid van Madelon Vos. Later in deze review zie je dat ik haar cursus ook zelf heb aangeschaft. Dan zie je dus ook hoe dat proces verloopt.  

Madelon Vos in de media

Ik gaf zojuist al aan dat Madelon Vos lange tijd haar eigen podcast had bij BNR Nieuwsradio. Daarnaast werd ze ook geïnterviewd voor Het Parool, Trouw en RTL-Z. In haar story op Instagram gaf ze zelfs aan dat ze uitgenodigd was voor Jinek. Helaas kon ze hier niet bij zijn, omdat ze toen op vakantie was in Mexico.  

Voordat journalisten iemand interviewen, kijken ze natuurlijk of de persoon daadwerkelijk een autoriteit is in zijn/haar vakgebied. Ook kijken ze of alles eerlijk gebeurt, en of alles volgens de regels verloopt. Als nieuwsmedium/talkshow wil je natuurlijk geen zendtijd geven aan een oplichter. Dat zou in één klap de betrouwbaarheid van het medium beschadigen.

De bijdragen van Madelon Vos in de media zeggen daarom heel veel over haar betrouwbaarheid. Ook als je via Google Nieuws zoekt naar Madelon Vos, zie je gewoon dat er heel veel over haar geschreven wordt. Mede door haar YouTube-account en de toenemende interesse in crypto, wordt zij ook steeds populairder.

Madelon Vos in de media

Ervaringen met Madelon Vos

Voor verschillende reviews heb ik al de ervaringen met Madelon Vos onderzocht. Tot nu toe ben ik alleen nog maar positieve ervaringen tegengekomen. Hieronder zie je twee reviews die ik ben tegengekomen over de cursus Handelen In Crypto’s.

Moneyinstyle.nl:

“Wij hebben meer vertrouwen gekregen in het traden van crypto’s! Je hebt verder ook geen technische kennis nodig, en je kunt de cursus volgen waar en wanneer je maar wilt. Ook heb je levenslang toegang tot alle cursus en updates”.

Ddreviews.nl:

“Wij hebben enorm veel van deze cryptocursus geleerd en zijn enorm enthousiast hierover. Ook hebben wij de beginnerscursus Bitcoin Basics & Crypto’s gevolgd. Wanneer wij beide cursussen met elkaar vergelijken, gaat Handelen in Crypto’s veel meer de diepte in”.

Ook op Springtest, een vergelijkingssite voor leerproducten, spreekt iedereen lovend over de cursussen en diensten van Madelon Vos. De reviews die je hier ziet gaan echter niet alleen over de cursus Handelen in Crypto’s, maar ook over haar andere producten en diensten. Ze scoort gemiddeld zelfs een 10(!).

Ervaringen van anderen

Voor de zekerheid heb ik even gecheckt of er echt geen negatieve ervaringen zijn. Die zie ik niet voorbijkomen. Als ik Google naar ‘negatieve ervaringen Madelon Vos’, zie ik wonderbaarlijk genoeg mijn eigen MoneyTalks Community review, waarin ik constateer dat ik geen negatieve ervaringen ben tegengekomen. Ook nu kom ik die nog niet tegen.

Ik zie wel ergens een opmerking van iemand die zegt dat de cursus veel tijd en inspanning kost. Dat is denk ik wel goed om te weten. Dat is namelijk iets wat ik zelf ook ervaren heb. Ik had overigens ook nog nul ervaring met technische analyse en het herkennen van koerspatronen.

Google zoekresultaten 'negatieve ervaringen Madelon Vos'

Cursus Handelen in Crypto’s aanschaffen

Uiteraard heb ik zelf ook de cursus Handelen in Crypto’s aangeschaft. Dat heb ik gedaan via deze link. Na betaling kreeg ik netjes een mail met een bevestiging. Ook kreeg ik een mail, waarin de link naar de leeromgeving staat. Daar kan je inloggen met de gegevens die je eerder hebt moeten invoeren, of met jouw bestaande account.

Nadat je dat gedaan hebt, kom je in de leeromgeving terecht. Je ziet dan direct waar de cursus uit bestaat en wat je kunt verwachten van de cursus. Madelon Vos begint met een introductievideo, waarin ze hier uitgebreid op in gaat. Ook vertelt ze in die video wie zij is en hoe zij ooit begon met crypto.

Als je naar de volgende video wil, kun je onderin klikken op ‘markeer als voltooid’. Dan heb je automatisch toegang tot de volgende video’s. Je ziet dan dat je toegang hebt tot enorm veel leerstof over technische analyse. Je wordt dus zeker niet opgelicht als je de cursus aanschaft. Daarom kan ik bij deze stellen dat Madelon Vos een betrouwbaar, eerlijk en oprecht persoon is, die haar passie onwijs graag met andere mensen deelt.

Lees ook: Hoe kun je bitcoins en andere cryptocurrency’s aanschaffen?

Handelen in Crypto’s inhoud

Ik ga nu vertellen wat je zoal leert in de cursus Handelen in Crypto’s. Natuurlijk kan ik hier niet al te uitgebreid op ingaan, omdat ik Madelon Vos dan tekortdoe. Lijkt de lesstof jou interessant? Dan raad ik het zeker aan om de gratis preview te downloaden, om te kijken of de cursus wat voor jou is.

De cursus is opgedeeld in hoofdstukken, die bestaan uit meerdere video’s. Op deze manier houdt Madelon Vos de cursus overzichtelijk. Je weet precies wat je kunt verwachten van ieder hoofdstuk en waar je mee aan de slag gaat. De hoofdstukken zien eruit als volgt:

  • Introductie
  • Grafiek
  • Koersbewegingen
  • Tools
  • De toolset van Madelon Vos

In totaal bestaat de cursus uit 21 video’s, waarbij het hoofdstuk ‘Tools’ veruit de grootste is. Madelon Vos gaat in dit hoofdstuk uitgebreid in op tools die jij kunt gebruiken. Hieronder geef ik bij ieder onderwerp een korte samenvatting. Hierdoor wordt het voor jou duidelijk wat je kunt verwachten van de cursus Handelen in Crypto’s.

Introductie

De introductie is nog niet heel spannend. Het bestaat uit drie video’s, waarin Madelon Vos vertelt wie zij is en wat zij zoal doet. Wel even goed om te weten voordat je begint. Hieronder zie je de drie onderwerpen van deze module.

Inleiding

In de inleiding vertelt Madelon Vos hoe zij in aanraking gekomen is met Bitcoin en technische analyse. Hier heeft zij ook al over verteld in de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s, maar voor degenen die Madelon Vos niet kennen, is het wel belangrijk dat je weet dat Madelon Vos veel ervaring heeft, en dus niet zomaar wat vertelt.

Agenda

In deze video doorloopt Madelon Vos de agenda voor de cursus. Zo weet jij precies wanneer je wat gaat leren. Ze heeft het hierbij over de verschillende hoofdstukken, die ik zojuist al voor je opgesomd hebt. Ook geeft Madelon Vos in deze video nog een disclaimer, waarin zij vermeld dat niks in de cursus gezien mag worden als beleggingsadvies; zij is namelijk geen financieel adviseur.

De basis voor een goede start

Voordat je gaat beginnen met de cursus Handelen in Crypto’s, is het belangrijk dat je weet waar jij jouw kennis vandaan haalt. Daarom deelt Madelon Vos in deze video haar favoriete nieuws websites, trading websites en belangrijke overzichten. Ook deelt ze een methode om het nieuws te ‘factchecken’.

Cursus handelen in crypto's introductie

Grafieken

In dit tweede hoofdstuk ga je meer leren over grafieken. Dit laat Madelon Vos zien aan de hand van Tradingview. Dit is een stukje software, waarmee je eenvoudig grafieken, patronen en trends kunt analyseren. Zelf maak ik hier ook veelvuldig gebruik van. Hieronder zie je de drie onderwerpen van deze module.

Soorten grafieken (lijn, bar, JC, HA)

Madelon Vos vertelt in deze video wat een grafiek is, wat candles zijn en hoe je deze kunt aflezen. Ze vertelt ook meer over de gewone lijngrafiek, bars, Japanese Candlesticks en Heikin Ashi. Dit klinkt misschien nog allemaal heel onbekend, maar al snel zul je leren wat deze vaktermen inhouden. Verder laat ze ook zien hoe Tradingview werkt en hoe je de grafieken instelt.

Het lezen van (verschillende soorten) candlesticks

In deze video ga je meer leren over candlesticks, en de verschillende soorten die er zijn. Candlesticks kunnen rood of groen gekleurd zijn en helpen traders met het voorspellen van marktbewegingen. Traders kijken hiervoor ook naar de vorm van de candlestick.

Madelon Vos vertelt jou in deze video wat jij precies kan aflezen van een candlestick en wanneer er mogelijk een trend omkeer plaatsvindt. Ze heeft het onder andere over engulfing, doji’s en hammers.

De exchange

Madelon Vos kreeg nog vaak de vraag hoe een exchange werkt. Daarom heeft zij een video gemaakt, waarin ze dit uitgebreid laat zien. Dit doet ze aan de hand van Binance; het platform waar ik zelf ook mijn cryptomunten verhandel. Madelon Vos heeft het in deze video onder meer over orders, markten, traidingpairs en het orderbook.

Wil jij alvast zien hoe je cryptomunten koopt via Binance? Dan kan mijn onderstaande video je verder op weg helpen. Houd er wel rekening mee dat Madelon Vos hier iets dieper op ingaat. Ze geeft echter wel aan dat ze liever handelt via Bitvavo, omdat dat een Nederlandse partij is.

Koersbewegingen

Dit is alweer het derde hoofdstuk van de cursus Handelen in crypto’s. Zelf vind ik dit een erg waardevol hoofdstuk, omdat je trends leert herkennen. Ook kom je erachter wat een trend jou als trader kan vertellen. Helemaal in combinatie met de tools uit het volgende hoofdstuk, helpt jou dit een heel eind op weg. Hieronder zie je de drie onderwerpen van deze module.

Trends

Wat vertelt een trend jou als trader? Dat is waar in deze video bij stilgestaan wordt. Dit is erg belangrijk, want trends kom je op iedere grafiek tegen. Het maakt hiervoor niet uit of je bijvoorbeeld de 15 minuten-grafiek pakt, of de dagelijkse grafiek. In beide gevallen kan een trend jou heel veel vertellen over de koersbeweging en het marktsentiment.

Steun- en weerstandslijnen

In de tweede video van dit hoofdstuk gaat het over steun- en weerstandslijnen, beter bekend als de support & resistance. Veel mensen weten wat dit is, maar weten niet precies wat een koers doet na het aanraken van een steun- of weerstandslijn. Madelon Vos vertelt jou hier daarom meer over. Ook heeft ze het over de zogenaamde trading ranges.

Long vs. Short

Je hebt vast wel eens horen zeggen dat iemand ‘long gaat’, of juist dat iemand ‘short gaat’. Ook in de aandelenmarkt zijn dit termen die vaak voorbijkomen. Madelon Vos benadrukt dat long/short gaan voor beginners niet aan te raden is. Zelf is zij hier geen voorstander van, en vandaar dat ze hier ook niet heel uitgebreid bij stilstaat. Ze wil echter wel laten zien dat de mogelijkheid er is.

cursus handelen in crypto's, onderwerp 'long vs short'

Tools

Zoals eerder aangegeven, is dit veruit de grootste module uit de videotraining. Madelon Vos legt uitgebreid uit welke tools jij kunt gebruiken voor jouw technische analyse. Ze heeft het hierbij onder andere over RSI, Fibonacci, Stochastics en bollinger bands. Hieronder zie je bij iedere video een korte omschrijving, van wat je ervan kunt verwachten.

Volume

Het volume zie je meestal bij de grafiek al aangegeven. Het is een indicator die jou heel veel kan vertellen. Het kan namelijk zo zijn dat de koers stijgt, maar dat het volume afneemt. Mogelijk dat er in dat geval een trend omkeer plaatsvindt. Madelon Vos vertelt in deze video meer over het volume. Ook vertelt ze wat het volume jou vertelt als handelaar.

Fibonacci

Voordat ik begon met traden, had ik al regelmatig gehoord over Fibonacci. Ik vond het erg interessant klinken, maar wist eigenlijk helemaal niet wat het was. Daarom vind ik het goed dat in de cursus Handelen in Crypto’s hier aandacht aan besteed wordt.

Simpel gezegd zorg je er met een Fibonacci retracement voor dat je bepaalde lijnen in een grafiek ziet, die je eerder niet zag. Madelon legt uit hoe je dit op de juiste manier in de grafiek zet. Hierdoor wordt het makkelijker om kantelpunten in een grafiek te herkennen. Wil je leren hoe de Fibonacci lijnen berekend worden? Lees dan ook dit artikel van Lynx.

Patronen

Er zijn ontzettend veel patronen te zien als je een grafiek bekijkt, maar een aantal hiervan zijn erg belangrijk om te herkennen. Daarom vertelt Madelon Vos in deze video meer over de verschillende patronen die er zijn.

Deze video is wel een vrij lange zit. In totaal duurt de video ongeveer 45 minuten. Het gaat hierin over patronen, triangles, wedges, cup & handle en head and shoulders. Zelf vond ik dit wel vrij lastige materie, dus vandaar dat ik de video een aantal keer opnieuw heb bekeken. Hieronder zie je één van mijn getekende patronen. In dit geval in de ETH/USD chart.

Patronen die ik getekend heb na het volgen van Handelen in crypto's.

Indicatoren

Indicatoren geven jou super veel informatie als jij aan het traden bent. Vaak is alleen het tekenen van een support – en resistance lijn niet genoeg. Ook alleen het volume analyseren – overigens ook een indicator – is niet voldoende. Je bent als trader op zoek naar meerdere confirmaties, voordat je in een trade stapt.

Daarom heeft Madelon het in deze video onder andere over de moving average (het voortschrijdend gemiddelde), stochastics, bollinger bands en het on balance volume. Als je al weet wat dit is, dan zie je op de afbeelding hierboven dat ik hier ook gebruik van maak. Alleen het on balance volume gebruik in niet als indicator. Later in de cursus staat Madelon Vos uitgebreid stil bij de indicatoren.

RSI

Door deze video van Madelon Vos, ben ik ook veel gebruik gaan maken van de RSI. Dit is een indicator die jou super veel vertelt, voordat je in een trade stapt. Zo zie je of de markt overbought is, of dat de markt juist oversold is. In beide gevallen volgt vaak een trendomkeer. Verder heeft Madelon Vos het in deze video over positieve en negatieve divergentie; ook dit duidt vaak op een koerswijziging.

Moving average

In deze video heeft Madelon Vos het over de moving average. Dit is een voortschrijdend gemiddelde, die op verschillende manieren berekend kan worden. Ook kun je door een moving average vaak goed zien waar een support of een resistance ligt. Er zijn echter wel verschillende soorten moving average. Zo betaat er de simple moving average en bijvoorbeeld de exponential moving average. De indicator helpt jou ook met het bepalen van trends.

Moving Average Convergence Divergence (MACD)

In deze video gaat het over de MACD (Moving Average Convergence Divergence). Ook dit is een indicator, die vooral in het verleden, veel gebruikt werd door traders. Zelf vind ik een combinatie met de exponential mvoing average, RSI, Stoch RSI en bollinger bands echter iets fijner werken. De MACD geeft naar mijn mening vaak iets te laat een signaal af.

Toch bespreekt Madelon Vos de MACD in deze video, omdat er nog steeds relatief veel traders zijn die dit gebruiken. Het is daarom zeker de moeite waard om het toe te voegen aan jouw toolset. Het gaat er immers om wat voor jou het beste werkt.

MACD uitleg handelen in crypto's, door Madelon Vos

Stochastics

De stochastics vertellen jou meer over de volatiliteit van de koers. Daarom neemt Madelon Vos deze indicator ook mee in haar videotraining. Zelf gebruik ik dit ook als indicator om mijn koop- en verkoopmomenten te bepalen. Uiteraard samen met een aantal andere indicatoren, die naar mijn mening veelzeggend zijn. Ook analyseer ik patronen en trendlijnen, om te bepalen of ik wel/niet in een positie stap.

Bollinger bands

In deze video vertelt Madelon Vos jou meer over de bollinger bands. Net als bij de RSI, kun je hieraan zien of een markt overbougt/oversold is. In beide gevallen kan dat duiden op een trendomkeer. Interessant feitje: in 80% van de gevallen blijft de koers binnen de bollinger bands. Ook dit is iets waar je rekening mee moet houden als je gaat traden.

Hieronder zie je hoe de bollinger bands eruitzien op de grafiek. De bollinger bands zijn de groene banden, die meebewegen rondom de grafiek. Zoals je kunt zien, blijven de candles voor een groot gedeelte binnen de banden.

Voorbeeld van bollinger bands in een grafiek

On balance volume

Dit is alweer de laatste video van dit hoofdstuk. Hierin heeft Madelon Vos het over het on balance volume. Ze geeft in deze video aan dat het een nieuw onderdeel is van de cursus, waarbij ze dieper ingaat op het volume van een cryptomunt. Ze vertelt verder dat deze indicator vrij makkelijk te gebruiken is en dat het volume een trend hoort te bevestigen. Ook heeft ze het over divergentie en in hoeverre dit van invloed is op een trend.

De toolset van Madelon Vos

Dit is alweer het laatste hoofdstuk uit de cursus Handelen in Crypto’s. In dit hoofdstuk sluit Madelon Vos haar cursus af, door haar favoriete toolset met je te delen. Ook spreekt ze een woord van dank uit en hoopt ze je graag terug te zien in haar MoneyTalks Communtiy. Hieronder zie je een korte omschrijving van de laatste twee video’s.

Toolset op volgorde van belangrijkheid

In deze video laat Madelon Vos haar toolset zien en bespreekt ze welke tools het belangrijkst zijn. Eigenlijk komt alles wat je geleerd hebt weer terug in deze video. Op deze manier zorgt Madelon Vos ervoor dat jij alles weer even op een rijtje hebt.

Ook weet je op deze manier welke tools jij kunt gebruiken voor het handelen in crypto’s en hoe Madelon het zelf aanpakt. In deze video neemt ze jou namelijk echt mee in haar proces; je ziet precies welke stappen Madelon Vos doorloopt als zij een grafiek gaat analyseren.

Dit laat ze in deze video zien aan de hand van een Bitcoin/Dollar grafiek. Ze tekent eerst een aantal patronen, waarna ze gaat kijken of de indicatoren haar gedachte, patronen en trends bevestigen. Zelf vond ik dit één van de meest interessante video’s, omdat je echt ziet hoe Madelon zelf naar een grafiek kijkt.

Wil jij hier meer over leren? Dan raad ik het ook zeker aan om Madelon haar YouTube video’s te bekijken. Hieronder zie je één van haar YouTube video’s, waarin ze uitlegt hoe je technische analyse toepast op de bitcoin.

Slotwoord

Dit is de allerlaatste video van de cursus Handelen in Crypto’s. Madelon spreekt in deze video een woord van dank uit. Ook somt ze nog even op wat je allemaal geleerd hebt (grafieken lezen, koerspatronen analyseren en koersdoelen berekenen etc.).

Verder raadt Madelon Vos het aan om heel veel te gaan oefenen, zodat je alle handigheidjes onder de knie krijgt. Kom je ergens niet uit? Dan kun je Madelon Vos altijd een berichtje sturen. Ze zal dan proberen om je vraag zo goed en zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden.

Slotwoord handelen in crypto's cursus

Mijn ervaring met Handelen in Crypto’s

Zoals je misschien al wel merkt, ben ik erg te spreken over de cursus van Madelon Vos. Voordat ik deze cursus volgde, heb ik ook haar cursus Bitcoin Basics & Crypto’s gevolgd. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik al enige kennis had over bitcoin en crytpocurrency’s.

Op Madelon haar YouTube-account zag ik dat ze heel veel deelde over technische analyse. Ik vond het heel leuk om die video’s te bekijken, alleen wist ik nooit echt precies wat ze bedoelde. Er ontbrak een stukje kennis bij mij om alle patronen en trends te herkennen. Ik had bijvoorbeeld geen flauw idee wat ‘Fibonacci’ precies was.

Daarom besloot ik om Madelon haar cursus aan te schaffen. Ik wist namelijk dat zij dé persoon was, die mij hier meer over moest gaan leren. Toen ik reviews aan het lezen was, zag ik dat Madelon Vos ook docent technische analyse is aan de Hogeschool van Amsterdam is. Vanaf dat moment wist ik dat het goed zat.  

De cursus is mij meer dan goed bevallen. Dat komt vooral omdat Madelon Vos heel goed is in het overbrengen van informatie. Technische analyse is zeker niet altijd even makkelijk, maar Madelon weet het altijd op zo’n manier te brengen dat het voor iedereen duidelijk is. Dat onderscheid haar van sommige andere mentoren en Youtubers.

Nadelen en negatieve ervaringen

Ik ben niet echt nadelen tegengekomen. Wel zou Madelon Vos misschien een video kunnen maken over risicomanagement. Als iemand wil gaan traden, gaat het namelijk niet alleen over trends, patronen en tools; je wilt ook weten wanneer je in een munt kan stappen, en vooral wanneer jij jouw positie moet sluiten.

Dit is dus niet een nadeel van de cursus, maar meer een tip hoe Madelon de cursus nóg beter kan maken. Voor de rest is het nog goed om op onderstaande punten te letten, als je besluit om deze cursus aan te schaffen.

  • De cursus Handelen in Crypto’s is geen get-rich-quick scheme. Snel rijk worden, zonder moeite te doen, is en blijft een sprookje. Wil jij serieus geld verdienen met Bitcoin en andere crypto’s? Dan zul je tijd en geld in jezelf moet investeren, om je kennis en vaardigheden te verbeteren.
  • Het is niet de meest uitgebreide cryptocursus van Nederland. Madelon Vos richt zich in deze cursus alleen op technische analyse en dus niet op de basis van de cryptoumunten en de werking van de blockchain. Wil je een allesomvattende cursus waarin je echt alles leert over crypto? Volg dan de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto.
  • Madelon Vos is geen financieel adviseur. Daarnaast is technische analyse ook geen exacte wetenschap. Het is de bedoeling dat je door TA handvatten krijgt tijdens het handelen in crypto’s. Je moet technische analyse en de cursus van Madelon daarom zien als een hulpmiddel, dat jou helpt met het maken van beslissingen.

Handelen in Crypto’s prijs

De prijs-kwaliteitverhouding van de cursus Handelen in Crypto’s is ongekend. Voor slechts €249,95 heb jij toegang tot de cursus van Madelon Vos. Dit lijkt nu nog misschien veel geld, maar als je ziet wat er je ervoor terug krijgt, dan durf ik zeker te stellen dat dit het geld waard is.

Bij het aanschaffen van de cursus krijg je overigens ook 30 dagen lang gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Dit moet je overigens wel aanvinken op de betaalpagina. Let erop dat dit na 30 dagen aan abonnement wordt, en dat het zonder opzegging automatisch verlengd wordt.

Wil jij deel uit blijven maken van de MoneyTalks Community? Dan betaal je hier €29,95 p/m voor. Je hebt dan toegang tot de community van Madelon Vos, waarin alles besproken wordt over bitcoin, aandelen, macro-economie en traden.

Ga nu aan de slag

Zoals eerder aangegeven in deze review, kan jij je aanmelden voor een gratis Handelen in Crypto’s preview. Je krijgt dan toegang tot een mini-cursus, die een soort inleiding vormt voor de cursus Handelen in Crypto’s. Je ziet dan alvast wat je kan verwachten, als jij de cursus besluit aan te schaffen.

Wil jij je aanmelden voor deze gratis preview? Doe dat dan vandaag nog via de link hieronder. Je maakt dan direct kennis met de kennis en kunde van Madelon Vos. Vervolgens kun jij besluiten of jij de volledige cursus wilt aanschaffen.

Tot slot

Bedankt voor het lezen van deze review over de cursus Handelen in Crypto’s. Als het goed is weet jij nu wie Madelon Vos is en of zij betrouwbaar is. Ook weet je nu wat je van haar cursus ‘Handelen in Crypto’s’ kunt verwachten. Tenslotte weet je wat mijn ervaring is met de videotraining, en welke prijs Madelon voor haar cursus vraagt.

Heb jij nog vragen na het lezen van deze review? Laat dan hieronder een reactie achter, of neem contact op via de contactpagina. Ik zal je dan zo snel mogelijk te woord proberen te staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen