Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Harm van Wijk? Trading Navigator Methode Review 2022

De rente die je krijgt op spaargeld is al jarenlang enorm laag. Dat betekent dat veel mensen op zoek gaan naar nieuwe manieren om hun geld te investeren, om zo meer rendement te behalen. Maar wat is nou verstandig en hoe laat jij jouw geld meer waard worden? Lees snel deze review, of Start direct met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

Voor deze review heb ik de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk zelf aangeschaft. In deze uitgebreide review lees je wie Harm van Wijk is, wat de Trading Navigator Methode inhoudt en wat mijn ervaringen zijn met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. 

Deze review laat mijn persoonlijke ervaringen met Harm van Wijk zien. Het is dus te allen tijde geen beleggingsadvies. Ik laat mijn ervaringen met de Trading Navigator Methode zien, zodat jij een beter beeld krijgt en zodat jij kan bepalen of jij het product wel/niet wilt aanschaffen. 

Deze review is dus uitsluitend om informatie te bieden over het product. Wil jij naar een bepaald onderdeel van de review? Dan kun je hieronder navigeren naar het gedeelte dat jou aanspreekt.

Harm van Wijk Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode is een cursus van zes weken, waarin je meer leert over het beleggen in aandelen en opties. Naast de cursus, krijg je twee trading navigators. Hiermee kun je precies zien wanneer je wel/geen aandelen moet kopen.

Jouw beleggingen zijn hierdoor niet meer gebaseerd op jouw gevoel en emoties, maar op basis van de technische analyse van een script. Later in deze review zie je precies hoe dit script werkt.

Harm maakt beleggen dus ook voor beginners toegankelijk. Door middel van het script heb je weinig kennis nodig van de financiële markt. In de cursus leert hij jou hoe de navigators werken en geeft hij alle informatie die jij nodig hebt om veilig te beleggen.

Bonussen

Naast de cursus en het script, krijg je bij de aanschaf van de Trading Navigator Methode ontzettend veel bonussen. Normaal bekijken mensen deze vaak na het volgen van de cursus. In het geval van de Trading Navigator methode is het goed om dit eerst te doen.

Je vindt hier ontzettend veel basisinformatie over het beleggen in aandelen en opties. Door deze bonussen van tevoren te bekijken, zal de leercurve van de zes weken durende cursus minder groot zijn.

Tip: Je kunt nu een gratis training volgen van Harm van Wijk. Hierin vertelt hij hoe zijn cliënten elk jaar gemiddeld 7,4% – 20,6% rendement krijgen via beleggen op de beurs. Zeker de moeite waard om te kijken. Daarnaast leer je in deze gratis training:

 • Hoe je rendement maakt met eenvoudige software, zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt
 • Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week
 • Hoe kan je met € 250 beleggen een mooi rendement behalen?

Ook krijg je een speciale korting voor de Trading Navigator Methode. Of je deze cursus wil aanschaffen, is natuurlijk helemaal aan jou. Het is in ieder geval goed om vast de gratis training te bekijken van Harm van Wijk. Je krijgt sowieso nieuwe inzichten. Houd er verder rekening mee dat de actie maar tijdelijk is, dus wees er snel bij als je wilt starten met de Trading Navigator Methode

Je hebt nu een klein beetje een idee wat de Trading Navigator Methode is, maar nu snap ik dat je ook wil weten wie Harm van Wijk is, de man achter de Trading Navigator Methode. Vooral als je een grote investering gaat doen en als je serieus geld wilt verdienen, is het goed dat je vooraf onderzoek doet.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is iemand met ontzettend veel ervaring als het gaat om beleggen in aandelen en opties. Hij heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hier deed hij de studie Bedrijfseconomie en Marketing.

Ondertussen is Harm van Wijk al meer dan 30 jaar actief in de financiële wereld. In die tijd is hij geïnterviewd voor bijvoorbeeld EenVandaag. Radio1 en BNR Nieuwsradio. Ook is hij op de zondagochtend wel eens aangeschoven bij Bunsiness Class van Harry Mens.

Nieuwsplatformen waarvoor Harm van Wijk geïnterviewd is.

Natuurlijk wordt hij niet zomaar uitgenodigd voor deze programma’s. Dit komt omdat hij enorm veel kennis en kunde heeft als het om beleggen en investeren. Daarnaast heeft Harm belangrijke functies gehad in het zakenleven. Harm van Wijk werkte onder andere voor ABN AMRO, BinckBank, Fortis en de SNS bank.

Ook is Harm nog commercieel manager geweest voor De Telegraaf. Deze functies laten zien dat Harm van Wijk echt een expert is op het gebied van beleggen. En natuurlijk moeten we niet vergeten dat Harm van Wijk een eigen platform heeft: Beleggen.com.

Met deze website helpt hij andere mensen met het bouwen van een stabiele financiële toekomst. Hiervoor heeft hij De Trading Navigator Methode opgezet. Verder geeft hij coaching, waarin hij mensen leert hoe ze een beleggingsportefeuille starten en het laten groeien.

Je ziet hieronder meer informatie over de diensten die Harm van Wijk aanbiedt. Wil je meer informatie over de coachings en producten van Harm van Wijk? Ga dan naar deze pagina. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt.

coachings en producten, waaronder de Trading Navigator Methode.

Harm van Wijk betrouwbaar?

Je weet nu wie Harm van Wijk is, maar is hij ook echt betrouwbaar? En word je met de Trading Navigator Methode niet opgelicht? Dat is natuurlijk belangrijk om te weten, voordat je het product aanschaft.

Doordat ik zelf de Trading Navigator Methode heb aangeschaft, kan ik jullie precies laten zien waarom Harm van Wijk wel/niet betrouwbaar is.

Lees ook: Wie is Harm van Wijk en waar kennen we hem van?

Het aankoopproces

We beginnen met de aankoop van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Direct nadat ik de Trading Navigator Methode had aangeschaft, kreeg ik een aantal mails van Harm van Wijk met informatie. Hierin kon ik precies zien wat ik moest doen om toegang te krijgen tot het lesmateriaal, het script en de 1 op 1 coaching.

Trading Navigator Methode kopen

Je komt bij het lesmateriaal terecht via de community. Hier krijg jij gratis toegang toe bij het aanschaffen van de Trading Navigator Methode. Dit is heel erg vergelijkbaar met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Als je bovenin naar Trainingen gaat, zie je alle producten die je aangeschaft hebt.

Hieronder zie je de mail die jou naar de community brengt.

Mail van Harm van Wijk

Later in deze review ga ik uitgebreid in op het lesmateriaal en de Trading Navigator script. Voor nu weten we dus dat je niet opgelicht wordt bij de aanschaf van de Trading Navigator Methode. Je krijgt toegang tot alle producten die Harm van Wijk jou beloofd heeft. Straks gaan we naar de inhoud kijken.

Harm van Wijk betrouwbaar bewijs

Harm van Wijk KvK

In iedere review check ik of de verkoper ook ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Eigenlijk is dit altijd het geval, maar het is toch even goed om te checken. Als een verkoper niet ingeschreven staat bij de KvK, is de kans groot dat het geen zuivere koffie is.

Het zou natuurlijk helemaal raar zijn als Harm van Wijk – met zoveel kennis over de financiële wereld – niet ingeschreven staat in het handelsregister. Maar goed, het blijft verstandig om dit altijd even te checken.

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel vind ik onderstaande bedrijfsgegevens:

Bestaande handelsnamenBeursBulletin Alerts B.V. | aandelenalert | indexalert | optiealert | oliealert
Statutaire naamBeursBulletin Alerts B.V.
KvK-nummerKVK 34244390
Vestigingsnummer000017614635
AdresRokebrandlaan 2
Postcode1261 WV Blaricum

We kunnen uit het handelsregister opmaken dat Harm van Wijk netjes ingeschreven staat bij de KvK. Hij heeft alleen de website ‘beursbulletin.nl’ niet meer. Deze wordt nu doorgeleid naar zijn nieuwe website: Beleggen.com.

Trading Navigator Methode Harm van Wijk op PayPro

De verkoop van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk wordt geregeld via betalingsprovider PayPro. Dat betekent dat we ook kunnen zien hoe goed de Trading Navigator Methode converteert.  Dit zegt meer over de betrouwbaarheid van Harm van Wijk en de Trading Navigator Methode.

Om dit te checken, ga je in je PayPro-account naar affiliate campagnes. Vervolgens zie je alle producten die jij als affiliate kunt promoten. De producten die het meeste verkocht worden, hebben de hoogste score.

Trading Navigator Methode van Harm van Wijk op PayPro

We zien dat de Trading Navigator Methode cursus een score heeft van 183. Hiermee behoort het tot de top 3 bestverkochte producten (in totaal zijn er meer dan 500!). De hoogste score dat een product kan hebben is 200.

Natuurlijk verkoopt het product van Harm van Wijk niet voor niets zo goed. Zoals je aan de reviews zag, zijn mensen razend enthousiast over de cursus. Ook het bijgeleverde script, waarmee je eenvoudig kunt investeren in aandelen en opties, wordt door veel mensen gewaardeerd. Wil je liever leren daytraden? Bekijk dan ook de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer.

Harm van Wijk op social media

Harm van Wijk is niet iemand die een cursus maakt en vervolgens niks meer van zich laat zien. Hij is actief op social media, waaronder YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn en natuurlijk zijn eigen forum.

Het valt mij op dat Harm van Wijk heel open en transparant is. Hij laat precies zien wat hij doet in het dagelijks leven. Ook deelt hij graag tips en vertelt hij welke fouten veelvoorkomend zijn in de financiële wereld. Door de ervaring die Harm heeft, weet hij hier ontzettend veel over te vertellen.

Harm van Wijk probeert er ook voor te zorgen dat het voor particulieren makkelijker wordt om te beleggen. Hij leert bijvoorbeeld mensen op social media hoe je veilig kunt beleggen en hoe je beleggingen spreidt. Kortom: hij levert ontzettend veel waarde. Moet je nagaan wat je van zijn cursus allemaal leert.

Hieronder zie je een video van Harm van Wijk op YouTube. Hierin vertelt hij hoe hij de afgelopen jaren gemiddeld 20% rendement gehaald heeft op zijn beleggingen. Zeker de moeite waard om even te bekijken.

Wat zeggen anderen over Harm van Wijk?

Als je wilt weten of Harm van Wijk betrouwbaar is, kun je natuurlijk ook even Googelen. Voordat ik een product aanschaf en een recensie schrijf, kijk ik ook eerst wat anderen er over zeggen. Ik focus mij hierbij vooral op de mensen die ook aantonen dat ze daadwerkelijk het product bezitten.

In het geval van de Trading Navigator Methode, zie ik eigenlijk uitsluitend positieve reviews. Natuurlijk zitten hier veel affiliates tussen, die alleen maar de review schrijven om hier geld aan te verdienen, maar er zitten ook goed onderbouwde reviews tussen. Hieraan kun je ook zien dat Harm van Wijk echt te vertrouwen is.

Hieronder zie je twee websites. Daaronder staat een commentaar of ervaring van de recensent. Dit zijn alleen recensenten die de cursus ook echt hebben aangeschaft.

Onlinerijkdomspecialist.nl

“Natuurlijk is het uitgangspunt om geld te verdienen (en met dit model is dat bijna een garantie), maar ik ben ook erg gecharmeerd van de lessen en het stukje kennisoverdracht door een bewezen kenner op dit vakgebied”.

Slimlerenbeleggen.nl

“Ik heb de Trading Navigator Methode getest en ik werk er inmiddels ruim een half jaar mee en begin er steeds enthousiaster van te worden.

Al moet ik wel zeggen dat doordat ik zelf al tientallen jaren actief ben in de beleggingswereld deze tool mij wel lui maakt. Uiteraard vertrouwde ik in het begin de tool niet voor de volle 100 procent maar inmiddels weet ik dat ik er blind op kan varen”.

Zoals je ziet zijn de mensen heel erg te spreken over de kennis van Harm van Wijk. Je ziet ook echt dat deze mensen de cursus hebben aangeschaft. Zoals ik al aangaf, vind ik dat super belangrijk.

Veel affiliates schrijven reviews over van alles en nog wat, zonder dat ze het product ook zelf gekocht hebben. Dit doen ze puur en alleen om zoveel mogelijk commissies binnen te harken, zonder dat ze de lezer ook echt helpen. Gelukkig is dat bij deze websites niet het geval.

Lees ook: In 10 stappen succesvol beleggen van Harm van Wijk (Review)

Harm van Wijk Kassa 

Veel mensen denken dat Harm van Wijk ooit in Kassa geweest is. Voor de mensen die dit programma niet kennen; dit is een programma waarbij dingen aan de kaak worden gesteld en waarbij opgekomen wordt voor de consument. Maandelijks zijn er volgens de huidige statistieken 350 mensen die zoeken op ‘Harm van Wijk Kassa’. Waarschijnlijk zijn dit mensen die twijfelen om de Trading Navigator Methode, of een andere dienst van Harm van Wijk, aan te schaffen. Zij willen zeker weten of de diensten van Harm van Wijk ook echt goed zijn.  

Harm van Wijk Radar  

Voor Radar geldt eigenlijk hetzelfde als voor Kassa. Harm van Wijk is nooit in Radar geweest. Wel waren er mensen op het forum van Radar die twijfels hadden bij de diensten van Harm van Wijk. Dit ging echter niet over de Trading Navigator Methode, maar over AEXalert. Dat is dus niet relevant voor deze Trading Navigator Methode review. Bovendien kan ik niet zeggen of dit commentaar terecht is, omdat ik zelf deze dienst nooit afgenomen heb bij Harm van Wijk. De conclusie blijft in ieder geval dat Harm van Wijk nog nooit in een uitzending van Kassa of Radar is geweest.  

Harm van Wijk reviews op YouTube

Ook op YouTube zijn er reviews te vinden over Harm van Wijk en de Trading Navigator Methode. Een aantal van deze reviews heb ik ook zelf bekeken, voordat ik de Trading Navigator Methode ging aanschaffen. Zo’n video-review is namelijk wat persoonlijker. Je weet dan ook wie de persoon is achter de recensie.

Zelf ben ik altijd erg te spreken over de reviews van Corné Marchand. Deze reviews zijn altijd goed onderbouwd. Ook weet je precies wat je van een product – in dit geval de Trading Navigator Methode – kunt verwachten.

Toch misschien iets prettiger dan zo’n lange lap tekst lezen ?. Misschien moet ik dat ook maar eens wat meer gaan doen. Hieronder zie je de Trading Navigator Methode review van Corné Marchand.

Gratis e-book: “30 winstgevende aandelen in 5 minuten”

Twijfel je nog steeds of Harm van Wijk wel te vertrouwen is? Bekijk dan eens zijn gratis e-book. Daarin deelt hij ontzettend veel kennis over winstgevende aandelen. Ook krijg je dan een nog beter beeld van Harm van Wijk.

In dit e-book leer hoe je succesvol belegt:

 • zonder veel tijd te investeren
 • Of veel risico te lopen
 • met behulp van eenvoudige en bewezen strategieën

Het e-book kun je downloaden via de speciale link hieronder. Het gaat hier om een tijdelijke gratis weggever, dus zorg dat je op tijd bent.

Waar bestaat de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk uit?

Voor de duidelijkheid zal ik nog even kort opsommen welke producten/diensten jij krijgt bij het aanschaffen van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

 • Een cursus van zes weken, waarin je meer leert over het beleggen in aandelen en opties. Ook leer je hierin hoe trading software werkt en hoe je de Trading Navigator installeert.
 • Trading Navigator voor aandelen. Dit is een script die jij krijg bij de aanschaf van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. De Trading Navigator voor aandelen laat precies zien wanneer het verstandig is om aandelen te kopen of te verkopen.
 • Trading Navigator voor opties. Hierin zie je precies wanneer het verstandig is om opties te openen of te sluiten. Je belegt hierdoor niet meer op je gevoel. Dit geeft jou als belegger een stuk meer rust. De Trading Navigator en de cursus van Harm van Wijk bieden jou dus een stukje stabiliteit.

Daarnaast krijg je nog bonussen meegeleverd. Zoals eerder vermeld in deze review, is het slim om de bonussen eerst goed te bekijken, voordat je aan de slag gaat.

 • 2 jaar VIP toegang MBC (Waarde € 696)
 • 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)
 • Handleiding Geld verdienen met Opties (€ 47)
 • Geld verdienen met Aandelen (Waarde € 47)
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde € 47)
 • MeXem transactietegoed (Waarde € 500)
 • 2 jaar LIVE coaching (Waarde € 4888)

Zoals je ziet, krijg je ontzettend veel waarde. Vooral de LIVE coaching en de alerts via Telegram, vind ik persoonlijk erg waardevol. De bonussen vind je terug in jouw ‘Mijn Beleggen’ account. Over de LIVE coaching krijg je een mail toegezonden.

Proucten in Mijn Beleggen account

Wat leer je in de cursus van Harm van Wijk?

De cursus geeft jou kennis over de financiële markt en het beleggen in aandelen en opties. Hieronder staat uitgelegd wat je gedurende zes weken gaat leren.

Houd er rekening mee dat de cursus van Harm van Wijk een vervolg is op zijn boek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’. Het is daarom aan te raden om die handleiding te lezen. De leercurve is dan minder groot.

Week 1

Nadat je de bonussen bekeken hebt, kun je aan de slag met week 1. Het is geen ‘introductieweek’, waarbij je amper wat hoeft te doen. Harm van Wijk stelt zich kort voor en daarna ga je direct aan de slag. Je leert onder andere:

 • Hoe je doelen bepaalt
 • Hoe je doelen berekent
 • Hoe je jouw beleggingsprofiel bepaalt

Het gaat in het begin heel erg over de juiste beleggers-mindset en hoe je van anderen kunt leren. Ook geeft Harm van Wijk je handige bijlages. Hiermee wordt het makkelijker voor jou om doelen op te stellen.  

Al snel leer je hoe je trading software gebruikt en hoe je vervolgens de Trading Navigator installeert. Zelf heb ik gebruikgemaakt van de software Tradingview. Hieronder zie je dat ik door de koop- en verkoopsignalen van de navigator nu precies weet wanneer ik aandelen kan kopen.

koop- en verkoopsignalen trading navigator

Verder leer je hoe je werkt met handelsplatform MEXEM. Dit is een broker (handelsplatform) waar je aandelen en opties kunt kopen en verkopen. Harm laat in de eerste week al zien hoe jij een order plaatst. Het prettige aan MEXEM is dat ze een Nederlandse klantenservice hebben.

Week 1 kort samengevat:

 1. Welkom
 2. Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 3. Trading Navigator
 4. Installatie handleiding Trading Navigator
 5. Handige Tips & Tricks
 6. Brokeronderzoek
 7. Hoe een order te plaatsen
 8. Duurzame energie rapport

Week 2

Deze week ga je echt de diepte in. Je gaat namelijk meer leren over beleggingsstrategieën. Gelukkig begint deze week weer met een introductie, zodat je een beter beeld krijgt waar Harm van Wijk het over gaat hebben.

In de introductievideo bespreekt Harm van Wijk een aantal mooie quotes, bijvoorbeeld deze: “Strategie zonder tactiek is de langzaamste weg naar een overwinning”.

Door het benadrukken van een aantal bekende quotes, wil hij laten zien hoe belangrijk het is dat je een bewezen beleggingsstrategie gebruikt. Daarnaast benadrukt Harm dat het beter is om niet één strategie te gebruiken, maar meerdere.

Verder wordt er stilgestaan bij de verschillende beleggingsstrategieën die er zijn. Erg interessant. Vooral omdat Harm van Wijk enorm veel grafieken laat zien met voorbeelden. Zo krijg jij een beter beeld van de verschillende strategieën die er zijn en weet je wanneer je welke strategie gebruikt. Verder vertelt hij dat indexbeleggen over het algemeen weinig oplevert.

beleggingsstrategieën Harm van Wijk

Het gaat deze week ook over dividend en over het uitkeren van dividend. Daarnaast laat Harm het effect zien van het herinvesteren van dividend. Je ziet dat het op lange termijn vaak veel meer oplevert, dan wanneer je jouw dividend niet herinvesteert.

Tijdens deze tweede week is het heel erg belangrijk dat je goed oplet. Harm van Wijk laat namelijk ontzettend veel cijfers zien. Om deze cijfers te begrijpen, moet je enige voorkennis hebben. Tenminste, zo ervaarde ik het.

Week 2 kort samengevat:

 1. Beleggingsstrategieën introductie
 2. Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 3. Beleggingsstrategieën Dividend Aristrcraten
 4. Beleggingsstrategieën-Dividendkoningin Geraldine Weiss
 5. Beleggingsstrategieën Opties basis
 6. Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters

Week 3

Week 3 bestaat uit vier video’s. Je leert hierin meer over de voordelen van trendvolgend beleggen. Harm van Wijk haalt ook weer veel wetenschappelijk bewijs aan, waarmee hij aantoont wat het effect is van trendvolgend beleggen.

Ook blijft Harm benadrukken dat je als belegger echt de juiste mindset moet hebben. Dit is bijna nergens zo belangrijk als in de financiële wereld. Als jij je emoties een rol laat spelen, is de kans groot dat je geld verliest.

Verder heeft Harm van Wijk het nog over de tijdspanne van de grafieken. Hij vertelt jou welke grafiek jij als belegger het beste kunt gebruiken. Harm van Wijk laat zien dat dit behoorlijk van invloed kan zijn op jouw rendement. Verdiep je dus goed in de modules van week 3.

Je leert in deze modules meer over een traag gemiddelde en een snel gemiddelde en over dubble of tripple gemiddelden. Ook vertelt Harm meer over de verschillen tussen de gemiddelden, en wat het jou het oplevert.

De praktijk

In de derde video van week 3 laat Harm van Wijk zien hoe trendvolgend beleggen in de praktijk werkt. Uiteraard doet hij dit aan hand van zijn Trading Navigator. In deze module vertelt hij uitgebreid hoe en wanneer je een aandeel moet kopen/verkopen.

Je hoeft hiervoor eigenlijk alleen maar naar de buy – en sell signalen te kijken van de Trading Navigator. Het is echter wel makkelijk om enige kennis te hebben van technische analyse. Gelukkig vertelt Harm jou hier alles over.

De praktijk

Zoals je hierboven al kunt zien, gaat de laatste module van week 3 over robuustheid en emoties. Het gaat hierin echt over het uitzetten van je emoties en over moneymanagement. Je leert hierin hoe je jouw verliezen zoveel mogelijk kunt beperken.

Week 3 kort samengevat:

 1. Trendvolgend beleggen
 2. Gewogen gemiddelde
 3. De praktijk
 4. Robuustheid en emotie

Week 4

Deze week is erg waardevol als jij wil investeren in opties. Als eerst bespreekt Harm van Wijk wat een optie is, gewoon even als opfriscursus. Vervolgens laat hij zien hoe je ook hier jouw maximale risico kunt beperken. Hij bespreekt diverse combinaties (calls en puts & bulls en bears).

Misschien klinkt je dit nog niet heel bekend in de oren. Dat geeft niet. Ik had ook geen verstand van beleggen in aandelen en opties, maar door de duidelijke uitleg in de Trading Navigator Methode, ben ik een heel stuk wijzer geworden.

Aan het einde van week 4 kun je een PDF downloaden. Dit is het Werkboek Optiestrategieën. Hierin staat een stapsgewijze handleiding voor het maken van winst- en verliesdiagrammen. Achter in het Werkboek Optiestrategieën staan de antwoorden.

Week 4 kort samengevat:

 1. Credit spreads
 2. De grieken
 3. Statistieken AEX
 4. Call spreads
 5. Werkboek Optiestrategieën

Week 5

Deze week was voor mij persoonlijk erg waardevol. Zelf ben ik namelijk geïnteresseerd in zowel aandelen als opties. In deze week leer je meer over statistische kansen, het handelen en monitoren van aandelen en de tools die je hiervoor nodig hebt.

Verder laat Harm jou zien dat je alleen de Trading Navigator bij opties moet gebruiken in een stijgende trend. Hij legt precies uit waarom. Ook vertelt Harm van Wijk waarom het belangrijk is om je order vast te leggen met een grote zorgvuldigheid.

In de laatste video van week 5 vertelt Harm meer over tools die je kunt gebruiken voor opties. Denk dan aan tools als Finodex en Trader Work Station. Harm geeft wel aan dat er ook nadelen zijn. Kijk dus vooral zelf wat jij een fijne manier van werken vindt.

Week 5 kort samengevat:  

 1. Short Strangle de basis
 2. Statistische kansen
 3. Zoeken en handelen
 4. Monitoren en follow up
 5. Tools

Week 6

In deze laatste week heeft Harm van Wijk het onder andere over moneymanagement, het trading journaal en over coaching. Eigenlijk van alles wat dus. Hij laat ook zien dat het goed is om je transacties vast te leggen, zodat je overzicht houdt over de transacties die je gedaan hebt.

Op basis daarvan bereken je dan de hitratio en je risk/reward. Het liefst vertel ik je nu alles wat ik geleerd heb van de cursus, maar dat ga ik natuurlijk niet doen. Dan doe ik Harm van Wijk tekort. Wil je leren wat dit is en hoe jij veilig kunt beleggen? Dan raad ik je het echt aan om de Trading Navigator Methode aan te schaffen.

Omdat je volgens een strategie belegt, wil je natuurlijk weten of je de strategie ook goed hebt uitgevoerd. Daarom is het belangrijk om een trading journaal bij te houden. Bij de tweede video ‘Trading journaal’ krijg je in totaal 4 tradesheets, zodat jij jouw trades eenvoudig kunt bijhouden.

Tradesheets Trading Navigator Methode

Verder zal je in week 6 niet heel veel nieuws leren. De video’s gaan over de coaching van Harm van Wijk. Harm stelt dat je nu wel kennis hebt van beleggen, maar dat het nog niet gelijk betekent dat je de financiële wereld ook aankunt. Het is goed om samen met een expert stappen te zetten in deze wereld.

Week 6 kort samengevat:

 1. Handelsplan
 2. Trading journaal
 3. Coaching
 4. Uitbesteden
 5. Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

Hoe werken de trading navigators van Harm van Wijk?

Graag vertel ik je nog wat meer over de trading navigators van Harm van Wijk, want deze zijn super handig voor mensen die weinig verstand hebben van beleggen. Zelf merk ik dit ook; niet alle materie begreep ik direct, omdat er heel diep wordt ingegaan op de stof.

Het is daarom super fijn dat Harm en zijn team twee trading navigators hebben ontwikkeld: één om te gebruiken voor aandelen en één voor het investeren in opties. De koop- en verkoopsignalen (groene – en rode pijltjes) zorgen ervoor dat jij maar 5 minuten per week hoef te investeren om toch een mooi rendement te behalen.

De trading navigator is echt ontwikkeld om jou te helpen met de technische analyse. Dit is een onderdeel van beleggen wat veel mensen lastig vinden. Het is daarom fijn dat Harm van Wijk ook een stukje software heeft toegevoegd aan zijn cursus. Hiermee legt Harm van Wijk de instapdrempel een stuk lager.

Zelf heb ik de trading navigators ook geïnstalleerd. Ik kan nu precies zien wanneer ik in een aandeel moet stappen, en wanneer ik hem het beste kan verkopen. Ik gebruik het nu zelfs voor het handelen in cryptocurrency’s. Omdat deze koersen behoorlijk volatiel zijn, heb ik ervoor gekozen om de tijdspanne van de grafiek te veranderen naar één dag.Wil je meer leren over crytocurrency? Lees dan ook mijn AllesOverCrypto review.

Koop- en verkoopsignalen Trading Navigator

Hieronder zie je koop- en verkoopsignalen van de Trading Navigator. In dit geval kijk ik naar de aandelen van Tesla. Je ziet precies wanneer de software mij koop- en verkoopsignalen geeft. Het volgen van deze signalen kan je een flink rendement opleveren. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van het aandeel, recente bedrijfsprestaties en hoe de markt eruitziet.

Trading Navigator in Tradeview

Trading navigator toevoegen aan trading software

Harm van Wijk laat in de cursus zien hoe je de trading navigator toevoegt aan trading software. Hij gebruikt hiervoor Tradeview. Deze trading software is gratis te gebruiken. Bekijk hiervoor goed de video’s van Harm, zodat je niet ineens vast zit aan een abonnement.

Er is ook andere trading software waarbij je eenvoudig het script kunt inladen. Zelf raad ik het aan om gewoon voor Tradeview te kiezen, omdat Harm van Wijk dit programma ook gebruikt voor zijn uitlegvideo’s. Wil je toch liever andere software gebruiken? Bekijk dan eens:

 • Het software programma Wall Street voor Windows
 • Binck ProTrader

Bonussen Trading Navigator Methode Harm van Wijk

Zonder de bonussen is de Trading Navigator Methode niet compleet. De bonussen bevatten ontzettend veel informatie die jij nodig hebt om te gaan beginnen met beleggen. Hieronder zie je wat de bonussen van de Trading Navigator Methode inhouden.

2 jaar VIP toegang tot de Mijn Beleggen Community

Je krijgt 2 jaar lang VIP toegang tot de Mijn Beleggen Community. Dit is een community voor en door beleggers. Er is hier zowel ruimte voor particuliere beleggers als voor experts. Samen met de community leer jij iedere dag een beetje meer over beleggen.

Mijn Beleggen Community VIP

2 jaar alerts via Telegram

Bij aanschaf van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk kun je ervoor kiezen om alerts in te stellen via Telegram. Dit is een chatdienst, die te vergelijken is met WhatsApp. Als je deze alerts instelt, ben jij altijd op de hoogte van de laatste koop- en verkoopsignalen.

Handleiding Geld verdienen met opties

Dit is een e-book waarin jij leert hoe jij geld verdient met opties. Dit is een erg waardevolle toevoeging op de trading navigator voor opties. Wil jij je bezighouden met het verhandelen van opties? Lees dan goed deze handleiding door.   

Handleiding Geld verdienen met aandelen

Dit is een e-book waarin je meer leert over geld verdienen met aandelen. Er staan allerlei interessante ‘geheimen’ in die jou een stuk verder kunnen helpen. Houd er rekening mee dat je de e-books krijgt in pdf-formaat. Je hebt dus een pdf-viewer nodig om de handleidingen te bekijken.

Hier vind je de handleiding

Speeders, Sprinters en Turbo’s

Dit is een e-book over Speeders, Sprinters en Turbo’s. Harm van Wijk had het hier in week 2 al over, maar zelf vond ik dit nog wel vrij lastig. Het was voor mij beter geweest om eerst dit e-book te lezen. Deze handleiding zorgt ervoor dat je in week twee niet vastloopt.

MEXEM transactietegoed

MEXEM is een online broker (handelsplatform). Harm van Wijk heeft kunnen regelen dat jij bij deze broker 500 euro transactietegoed krijgt, een mooie bonus dus. Wil jij gaan handelen in aandelen? Dan raadt Harm het dus aan om gebruik te maken van MEXEM.

Harm schrijft over MEXEM: “Terwijl andere brokers hun tarieven verhogen en zich steeds meer op activiteiten buiten beleggen om focussen, neemt MeXeM beleggen wél serieus”.

Harm van Wijk laat ook precies in zijn cursus zien waarom hij zo’n fan is van deze broker. Ook laat hij in de video’s zien hoe jij een order plaatst en hoe je geld omzet op het handelsplatform. Voor de cursist wordt het werken met deze broker dus erg makkelijk gemaakt.

2 jaar LIVE coaching

De laatste bonus is misschien wel het meest waardevol van allemaal. Je krijgt twee jaar lang LIVE coaching van beleggingsexperts. Hierdoor wordt het voor jou nog makkelijker om geld te verdienen met beleggen.

Na het aanschaffen van de Trading Navigator Methode krijg jij direct een mail over de LIVE coaching. Hierin staat onder andere het volgende:

Beste Jesse,

Als deelnemer aan de Trading Navigator Training, heb je als bonus toegang gekregen tot 1 op 1 coaching en op wekelijkse coaching sessies. 1 op maandagochtend 8 uur en 1 op vrijdagmiddag 12 uur (naast extra sessies). Deze coaching vindt online plaats.

Je hebt dus 1 op 1 coaching sessies en wekelijkse coaching sessies. In de mail vind je direct een link waarmee je de 1 op 1 coaching kunt inplannen. Je krijgt automatisch twee mentoren aangewezen waar je een afspraak mee kunt maken. Wil je iemand anders als coach? Dan kun je dit aangeven.

Op de over ons pagina van Beleggen.com zie je welke coaches er allemaal zijn en welke specialisatie zij hebben.

Wat vind ik van de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk?

Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben, ben ik ontzettend tevreden over de Trading Navigator Methode. Harm van Wijk legt alles super duidelijk en rustig uit. Hierdoor is het voor iedereen te volgen.

Het kan wel zijn dat je als beginner een beetje overweldigd bent door de cursus. Dat had ik ook. Er komt namelijk zoveel nieuwe informatie op je af. Dat komt omdat Harm direct al vrij diep ingaat op de materie.

Als je echt de tijd voor de Trading Navigator Methode neemt, weet ik zeker dat je ontzettend veel leert over beleggen en dat je ook echt een mooi rendement kunt behalen. Kom je ergens niet uit? Dan staat Harm en zijn team altijd voor je klaar.

Mijn Beleggen Community

Ik vind het mooi om te zien dat Harm van Wijk heel actief is in de Mijn Beleggen Community. Sommige mensen maken een cursus en laten vervolgens weinig van zich horen. Harm is daar het tegenovergestelde van. Hij beantwoordt zowel on-topic als off-topic vragen in de community.

Bericht Harm van Wijk in de community

Harm van Wijk contact

Via de mail heb ik ook een aantal keer contact gehad met Harm van Wijk. Zoals ik eerder al aangaf, gebruik ik de trading navigators nu ook voor crypto trading. Ik vroeg mij of dit wel slim was, dus vandaar dat ik Harm even een mail stuurde.

Binnen 24 uur had ik reactie. Hij zei hierover het volgende:

“Crypto is een ander spel met andere regels. De Trading Navigator kan je wel gebruiken, maar dan op dagbasis.

Ik neem aan u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u veel succes met uw beleggingen! Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag”.

Dit berichtje heeft mij enorm geholpen, omdat je bij het beleggen in aandelen op weekbasis kijkt. Nu weet ik dus dat dit niet voor cryptomunten geldt. Hierbij kun je dus beter kijken naar de dag grafiek. 

Al met al ben ik zeer tevreden over de cursus, de navigators en het contact met Harm van Wijk. Zonder de navigators zou ik waarschijnlijk te veel mijn emotie een rol laten spelen. Daarnaast vind ik de bonussen super waardevol. Dan heb ik het vooral over de LIVE coaching en de Telegram-alerts.

Zijn er ook nadelen?

Ik heb geen nadelen gevonden in de Trading Navigator Methode. Wel is het goed om op een aantal dingen te letten.

 • Zorg dat je alle informatie goed tot je neemt en dat je niet direct de beurs op gaat. Ik raad je aan om te beginnen bij de bonussen, omdat je hierin veel (basis) informatie vindt. Daarnaast is het ook goed om eerst een aantal gesprekken te voeren met jouw coach. Hierin zul je onder andere jouw beleggingsstrategieën en doelen bepalen.
 • Je zult niet rijk worden op de korte termijn. Beleggen doe je echt om winst te maken op de lange termijn. De Trading Navigator Methode is daarom niet geschikt voor mensen die snel rijk willen worden.
 • Je moet echt in je kennis, vaardigheden en mindset investeren om er het maximale uit te halen. Geef daarom niet op en probeer elke dag een beetje meer te leren. Dit zal zich op den duur vanzelf uitbetalen.
 • In de Trading Navigator Methode leer je hoe je risico’s kunt beperken. Dit betekent niet dat je geen geld kunt verliezen met beleggen. Zet daarom alleen geld in wat je kunt missen en focus je vooral op de lange termijn.

Prijs Trading Navigator Methode Harm van Wijk?

Normaal gesproken kost de Trading Navigator Methode 1997 euro. Op het moment van schrijven heeft Harm van Wijk een kortingsactie voor de Trading Navigator Methode. Je kunt de cursus en de navigators nu aanschaffen voor maar 997 euro.

Zelf vind ik dit een hele schappelijke prijs. Je krijgt ontzettend veel informatie van iemand met ontzettend veel vakkennis. Van dit soort mensen wil je het leren, en niet van die goeroes die alleen snel geld willen verdienen.

Harm van Wijk heeft zoveel vertrouwen in de waarde van zijn cursus dat hij heeft besloten om geen 14 dagen niet goed geld terug-garantie te bieden, maar een 30 dagen niet goed geld terug-garantie. Hiermee onderscheidt hij zich van de meeste cursussen. Bovendien laat het ook zien dat Harm van Wijk écht achter zijn product staat.

Kortingsactie

Zoals gezegd, geldt er op het moment van schrijven een kortingsactie. Jij kunt nu dus 50% korting krijgen op de Trading Navigator Methode. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is op de speciale link hieronder te klikken. Je kunt dan eerst de gratis webinar bekijken, voordat je aan de slag gaat.

Harm van Wijk lanceert Token of Expertise (TOE)  

Binnenkort is het zover. Dan lanceert Harm van Wijk met Beleggen.com zijn eigen utility token; de Token of Expertise (TOE). Dit doet hij samen met onder andere Jan Robert Schutte, die we ook kennen van X 10 met crypto. De token zal gebruikt worden om de waarde (utility) en betrouwbaarheid van experts te meten. Aan het einde van 2022 maakt Harm van Wijk het mogelijk om met de Token Of Expertise diensten af te nemen van Beleggen.com, zoals bijvoorbeeld de Trading Navigator Methode. In hoeverre de Token of Expertise (TOE) verder geïntegreerd zal worden is nog niet bekend.  

Bedankt voor het lezen van deze Trading Navigator Methode Review. Als het goed is weet je nu wie Harm van Wijk is en wat je allemaal kunt verwachten van de Trading Navigator Methode. Ook weet je nu wat mijn ervaringen zijn met Harm van Wijk.

Toch nog vragen na het lezen van deze review? Laat dan hieronder een reactie achter, of neem contact op via de contactpagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer artikelen