Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Joshua Kaats | De meester op het gebied van dropshipping

Wil jij een eigen webshop beginnen, maar heb je geen zin in het inkopen van goederen en het bijhouden van een voorraad? Dan is een dropshipping business misschien wel wat voor jou. Jij bezit dan een webshop met producten die jij niet zelf op voorraad hoeft te hebben. Als de klant een bestelling plaatst, geef jij deze bestelling rechtstreeks door aan de leverancier van het product. Jij bent dus een tussenpersoon tussen de leverancier en de eindgebruiker. Dat betekent dat het verschil tussen de inkoopprijs van de leverancier en de verkoopprijs op jouw webshop helemaal voor jou is. Mooi businessmodel, toch? In dit artikel maak je kennis met Joshua Kaats, de meester op het gebied van dropshipping.

Wie is Joshua Kaats?

Dit artikel staat dus in het teken van Joshua Kaats, de persoon die jij waarschijnlijk kent van zijn (vervelende) advertenties op social media. De grootste vraag die jij hebt is waarschijnlijk: Is Joshua Kaats te vertrouwen, of is het een oplichter? Voordat ik die vraag beantwoord, vertel ik je iets meer over de persoon in kwestie.

Joshua Kaats
Bron: Ninke van der Leck

Joshua Kaats in een ondernemer van 24 jaar oud. Tijdens zijn studie commerciële economie kwam hij in aanraking met dropshipping. In eerste instantie deed hij dat naast zijn studie, maar toen hij zag dat het begon te lopen, stopte hij met zijn studie en besloot hij hiermee verder te gaan.

Met zijn webshop harkte hij ondertussen tienduizenden euro’s per maand binnen. Ook kwam hij in die tijd in aanraking met de levensstijl van digital nomads. Hij dacht: ‘hoe vet zou het zijn als ik een dropship business kan runnen, terwijl ik de hele wereld over reis’.

Lees ook: Hoe maak je een webshop met WordPress? (inclusief gratis tutorial!)

De Dropship Academy van Joshua Kaats

Zogezegd, zo gedaan. Hij ging zich volledig focussen op zijn webshop en reisde de hele wereld over. Ondertussen vroeg hij zich af: ‘hoe kan ik andere mensen helpen, zodat ook zij succesvol worden met dropshipping?’. Met die gedachte startte Joshua Kaats de Dropship Academy. Daarin leert hij zijn studenten alle fijne kneepjes van het vak.

Klik op deze link voor een unieke korting en voorkom dat je ergens anders meer betaalt voor de Dropship Academy

Joshua Kaats werd steeds bekender

Niet alleen zijn business groeide, maar ook zijn naamsbekendheid; Joshua ging veel adverteren voor zijn Dropship Academy. Mensen zagen hem veelvuldig voorbijkomen op social media en vroegen zich steeds meer af wie Joshua Kaats nou eigenlijk is. Sterker nog, er wordt maandelijks 1600 keer naar zijn naam Gegoogeld.

Zijn populariteit bleef maar stijgen en dat zorgde ervoor dat zijn YouTube-account en Instagram-account ook bleven groeien. In totaal heeft de succesvolle ondernemer al bijna 23.000 abonnees op YouTube en heeft hij al bijna 49.000 volgers op Instagram. Dat zijn er nog meer dan Jia Ruan heeft!

Op zijn social media geeft hij jou een kijkje in zijn persoonlijke leven en maak je kennis met dropshipping. Daarnaast probeert Joshua Kaats mensen te motiveren en vertelt hij over de fouten die hij zelf gemaakt heeft, want ook bij hem liep niet altijd alles vlekkeloos.

Hieronder zie je een video van Joshua Kaats waarin hij tips geeft over dropshipping,

Is Joshua Kaats (zijn business) betrouwbaar?

Mijn ervaring met Joshua is heel positief. Nou moet ik zeggen dat ik zelf niet de Dropship Academy gevolgd heb, omdat ik mij volledig heb gestort op affiliate marketing. Echter heb ik wel veel van Joshua zijn video’s bekeken op YouTube en vind ik hem heel betrouwbaar en transparant overkomen. Maar daar laat ik het niet bij, want ik ben natuurlijk ook even op onderzoek uitgegaan.

De bedrijfsgegevens

Om mijn onderzoek naar iemand te beginnen, start ik altijd met het kijken naar de gegevens van het bedrijf van diegene. Komen de gegevens op de website ook overeen met de gegevens die vermeld staan in het handelsregister van de KvK? Of is de eigenaar van het bedrijf helemaal niet ingeschreven bij de KvK? De contactgegevens op de website van de Dropship Academy zie je op de foto hieronder.

Joshua Kaats Dropship Academy

‘Dropship Academy’ in het handelsregister van de KvK

Vervolgens ga ik naar de website van de KvK en zoek ik daar in het handelsregister naar: ‘Dropship Academy B.V’. Ook daar staan dezelfde gegevens vermeld als op de website. Dat is bij oplichters vaak niet het geval. Wil jij weten of iemand betrouwbaar is? Dan is het altijd goed om te checken of de bedrijfsgegevens overeenkomen.

Joshua Kaats KvK

Transparant

Wat ik eerder ook al zei in een artikel over Boyd Hoek: oplichters houden zich vaak schuil en laten weinig van zichzelf zien. Zij zijn niet transparant en blijven graag onder de radar. Bij Joshua Kaats is het tegenovergestelde het geval; van hem kom je soms meer te weten dan van je eigen vrienden. Hij geeft tips over dropshipping en hij laat zien waar hij zich dagelijks mee bezig houdt.

Lees ook: Word rijk met jouw website | verdien een passief inkomen

Journalistiek onderzoek door de NOS

Door de NOS is er onderzoek gedaan naar Joshua Kaats, Boyd Hoek, en Jia Ruan. De advertenties van de drie internet ondernemers kom je ontzettend vaak tegen op het internet. Veel mensen vertrouwen het niet.

Uit het onderzoek blijkt echter dat er niks aan de hand is en dat de e-commerce ondernemers zich netjes aan de regels houden; zij bieden cursussen aan om een online onderneming te starten en doen dit ieder op hun eigen manier.

Maar er is ook een kritische noot, want volgens sommige experts zijn de cursussen wel het geld waard, maar bieden ze niet genoeg verdieping. Dit terwijl studenten juist zeggen dat zij enorm veel leren van de cursussen en er ook succesvol door zijn geworden.

De hele video van het journalistieke onderzoek naar Joshua Kaats, Boyd Hoek en Jia Ruan bekijk je hieronder.

Reviews Dropship Academy

Over het algemeen krijgt Joshua Kaats hele positieve reviews over zijn Dropship Academy. Op Tripadvisor scoort de Dropship Academy zelfs 4,5 uit 5 sterren en beoordeelt 87% van de recensenten de cursus als uitstekend. Als het een scam geweest zou zijn, was dat nooit het geval.

 De mensen zijn louter positief, zoals je ook kunt lezen in onderstaande reacties.

‘Ik ben nu 2 weken met de Dropship Academy 3.0 bezig en ik moet zeggen het zit erg goed in elkaar, je kan stap voor stap alles met een filmpje volgen, en ter ondersteuning alles op pdf uitprinten of downloaden’.

‘Joshua is een expert op dit gebied. Dat staat buiten kijf. En zijn cursus de Dropship Academy is een topper!’

‘De Dropship Academy is super waardevol. Er zijn duidelijke video’s en veel documenten die je kan downloaden. Als je dan toch nog met een vraag zit kan je terecht bij gratis groepscoachings, hieruit leer je ook heel veel. Daarnaast is de klantenservice voor praktische zaken (zoals betalingen etc.) heel goed. Er wordt snel geantwoord en ze zijn heel correct’.

Minder positief

Nou zitten er natuurlijk ook een paar mensen tussen die minder positief zijn. Vaak zeggen deze mensen dat de cursus ‘outdated’ is, of ze stellen dat je de informatie van de Dropship Academy ook op andere plekken op het internet kunt vinden. Dat is misschien waar, en ook daar is Joshua Kaats eerlijk en transparant over op zijn website (zie de screenshot hieronder).

Joshua Kaats webshop

Reviews op social media

Ook op social media zijn de mensen positief over Joshua. Als persoon, maar ook over zijn business. Op de website van de Dropship Academy worden ervaringen (met bewijs) gedeeld van mensen die de cursus gevolgd hebben. De namen van de studenten staan er gewoon bij, dus mocht je vragen hebben over de Dropship Academy, dan kun je deze mensen altijd even een berichtje sturen. Alle reviews vind je onderaan deze pagina.

Dropship Academy reviews

Zoals je ziet halen de studenten van Joshua hele goede resultaten. Dit delen zij vooral in de ‘Dropship Academy Family Members’ groep op Facebook (een groep waar jij in geplaatst wordt bij het volgen van de cursus).

‘Geen sales, geld terug’ garantie

De Dropship Academy hanteert een ‘geen sales, geld terug’ garantie. Joshua schrijft op zijn website dat je al je geld terugkrijgt wanneer je in de eerste maand geen verkoop realiseert. Dus wat houdt jou nog tegen? Of je haalt binnen de kortste keren dezelfde resultaten als vele andere studenten, of je krijgt je geld terug.

Ook Hierdoor kun je stellen dat de cursus goed in elkaar zit en dat je niet misleid wordt. Anders had hij dit niet zwart-op-wit gezet.

Joshua Kaats website

Kortom: geen vuiltje aan de lucht. Joshua Kaats en zijn Dropship Academy zijn volledig betrouwbaar.

Wat kun je verwachten van de Dropship Academy van Joshua Kaats?

Jij bent hier natuurlijk niet zomaar. De kans is groot dat jij geïnteresseerd bent in de Dropship Academy van Joshua Kaats, maar dat je niet echt weet wat je ervan kunt verwachten. Daarom geef ik antwoord op de vraag: wat kun je verwachten van de Dropship Academy?

  • Je leert hoe jij jouw eigen webshop kunt maken op basis van dropshipping, zonder dat jij daarvoor technische kennis nodig hebt. Joshua Kaats vertelt jou alles wat je moet weten om succesvol te worden als dropshipper. Ook vertelt Joshua welke fouten hij heeft gemaakt, zodat jij die fout niet opnieuw hoeft te maken.
  • Je leert hoe jij een winstgevende niche kunt vinden. Dit is erg belangrijk, want er bestaat veel verschil tussen de verschillende niches die er zijn. Dan heb ik het voornamelijk over de winstmarge en het verschil in vraag en aanbod. Joshua Kaats leert jou in welke niche jij het beste kunt gaan verkopen en welke producten voor jou het meeste opleveren.
  • Je leert hoe jij jouw bezoekers kunt omtoveren tot klanten. Vaak staan we er niet bij stil; door goede verkooppagina’s kunnen sales aanzienlijk toenemen. Hoe jij jouw verkooppagina’s optimaliseert, vertelt Joshua Kaats uitgebreid in de Dropship Academy.
  • Je leert hoe je geld voor jou laat werken. Hoe mooi is dat? Jij hoeft niet meer voor geld te werken, maar geld werkt voor jou. Als jij geld gaat verdienen met jouw dropship business, kun jij werk uitbesteden, waardoor jouw inkomen nog passiever wordt. Hierdoor kun jij rondreizen over de hele wereld en genieten van de ‘dropship lifestyle’.

Lees ook: Dropshipping onder vuur: is er nog een toekomst voor dropshippers?

The 4-Hour Work Week

Mocht je nou geïnteresseerd zijn in hoe jij geld voor jou kunt laten werken, dan raad ik aan om het boek ‘The 4-Hour Work Week’, of de Nederlandse vertaling ‘Een werkweek van 4 uur’ te lezen. Persoonlijk heb ik erg veel gehad aan dit boek, waarin de schrijver Timothy Ferriss jou vertelt hoe jij jouw leven zo inricht, zodat je zo min mogelijk tijd met je werk bezig hoeft te zijn. Hij laat zien hoe jij efficiënt met tijd om kunt gaan en hij bespreekt de voordelen van online geld verdienen.

Lijkt dit boek jou interessant? Bestel hem dan hieronder.

Tot slot

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen. En vergeet zeker niet de Dropship Academy te checken. Succes was nog nooit zo dichtbij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer artikelen