Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kevin Timmer betrouwbaar? Day Trading Masterclass Review 2022

De kans is groot dat jij op zoek bent naar een leven met meer vrijheid en dat je op zoek bent naar een verdienmodel, waarbij je locatie onafhankelijk aan de slag kan. In eerste instantie lijkt het dat er maar weinig verdienmodellen zijn waarmee dat echt kan, toch is daytrading daar één van. Kevin Timmer vertelt hier alles over in de Daytrading Masterclass.

Daytraden is het kopen en verkopen van aandelen tijdens een handelsdag. Dit kan je dus alleen doen als de beurs open is. Je zorgt er bij daytraden voor dat je jouw posities gesloten hebt, voordat de handelsdag over is. Door middel van kleine prijsveranderingen probeer je steeds een klein beetje winst te maken.

Kevin Timmer houdt zich al vanaf 2014 bezig met daytraden. Je kunt hem op dit gebied een ware expert noemen. Hij heeft er al een flink kapitaal mee verdiend en laat graag zien hoe jij dit ook kunt doen. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder, of Start direct met de Day Trading Masterclass.

In deze review lees je wat ik van de Day Trading Masterclass vind en wat je allemaal precies krijgt bij het aanschaffen van de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer. Houd er wel rekening mee dat deze review puur informatief is en dat het dus geen beleggingsadvies is. Wil je direct naar een bepaald onderdeel toe van deze review? Navigeer dan naar het onderdeel dat jou aanspreekt.

Wat is de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer?

De Day Trading Masterclass is een cursus/programma, waarin Kevin Timmer en zijn compagnon Jordi van de Pas uitleggen hoe jij geld kunt verdienen op de Amerikaanse aandelenmarkt.  

Het is één van de weinige daytrading cursussen in Nederland, die zo uitgebreid is. Sowieso moet ik zeggen dat daytraden hier nog lang niet zo populair is, als in bijvoorbeeld Amerika. De vraag naar daytrading cursussen daar is ontzettend hoog. Ook omdat traders als Ross Cameron laten zien dat ze meer dan 100.000 $ per dag meer verdienen met daytrading.

Hier is traden dus nog niet zo populair, maar daar komt langzaam verandering in. Helemaal omdat daytraden een stukje vrijheid geeft. Ook zijn er steeds meer mensen die succesvol zijn met daytrading.

Wil jij ook succesvol worden met daytraden? Durf dan geld en tijd te investeren. Alleen dan kun je een vrij en onafhankelijk leven voor jezelf creëren. Kevin Timmer helpt jou in zijn cursus aan de juiste mindset.

Tip: Voor de Day Trading Masterclass geldt nu een tijdelijke kortingsactie. Dat betekent dat je via mijn link 50% korting krijgt op de 12 uur durende videotraining.

Verder krijg je gratis scanners waarmee jij de markt kan analyseren en krijg je een maand lang live trading sessies. Je kan dan precies zien wat Kevin en Jordi doen. Dit kun je vervolgens kopiëren naar jouw eigen portefeuille.

Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer is een fulltime daytrader. Dat wil zeggen dat hij zich dagelijks bezig houdt met het handelen in aandelen. Op een vrij korte termijn probeert hij winst te maken met kleine koersschommelingen.

Kevin Timmer doet dit al vanaf 2014. Hij heeft voor die tijd heel veel video’s gekeken over daytraden. Toen hij merkte dat hij het goed onder de knie had, ging hij zelf YouTube video’s maken. Net als het daytraden, werd ook dit een succes.

Kevin weet als geen ander dat je voor daytraden de juiste mindset nodig hebt. Als je dit niet hebt, is het gedoemd te mislukken. Kevin zelf zag in een korte tijd 10.000 euro verdampen, mede doordat hij nog niet de juiste kennis, mindset en ervaring had.

Hij wilde niet dat andere mensen dit ook overkomt. Hij besloot naast zijn YouTube-account een cursus te starten: de Day trading Masterclass. Hierin laat Kevin Timmer de strategieën zien die hij gebruikt om succesvol te daytraden op de Amerikaanse stockmarket. Alle Kennis en ervaring die hij heeft, deelt hij met jou in deze cursus.

Lees ook: In 10 stappen succesvol beleggen van Harm van Wijk (Review)

Beleggen kan overal ter wereld

Op deze manier wordt het voor jou ook mogelijk om succesvol te worden als handelaar op de aandelenmarkt. Het mooie aan dit verdienmodel is dat je het overal kan uitvoeren. Of je nou in Australië, Hawaï of Indonesië bent, dat maakt echt niks uit. Zolang je maar een laptop en een internetverbinding hebt.

Zelf zie ik ook steeds meer wat traden je kan opleveren. Sinds ik een aantal cursussen heb aangeschaft, valt het me op dat het vrij eenvoudig is om te beleggen (als je over de juiste kennis beschikt) en dat je dit overal ter wereld kan doen. Zelf beleg ik nu ook met steeds meer plezier, en uiteraard met steeds betere resultaten.

Hieronder zie je een video van Kevin Timmer. Hierin heeft hij het over daytrading ervaringen, beginnersfouten, tips en over trading psychologie. Hij spreekt in deze serie met mensen uit de Day Trading Masterclass community, maar ook met mensen die hier niet in zitten.

Kevin Timmer op social media

Zoals je misschien al opviel, is Kevin Timmer behoorlijk actief op social media. Zijn YouTube account heeft – op het moment van schrijven – bijna 17.000 abonnees. Dat is natuurlijk niet voor niks.

Kevin Timmer biedt ontzettend veel waarde op zijn YouTube account. Zo heeft hij bijvoorbeeld een video geüpload, waarin hij beginners leert daytraden. Deze video heeft in totaal ongeveer 100.000 weergaven (!).

Ook op Instagram is Kevin Timmer actief. Hier deelt hij kiekjes van zijn dagelijks leven. Hieraan kan je pas zien dat Kevin Timmer ook écht het luxe leven leidt en dat hij ook echt succesvol is. Je krijgt hiermee een beter beeld van de persoon achter de cursus.

Je ziet op zijn Instagram account dat hij trade vanaf de mooiste locaties ter wereld, denk aan Bali, Thailand en Dubai. Dat kan natuurlijk niet als je amper een cent verdient. Op Instagram heeft Kevin Timmer ongeveer 12.000 volgers. Wil je Kevin Timmer beter leren kennen? Volg hem dan zeker even op Instagram, of neem even een kijkje op zijn website.  

Ook kan je ervoor kiezen om de podcast van BNR nieuwsradio te beluisteren. Hierin gaat Roelof Hemmen in gesprek met daytrader Kevin Timmer. Het gaat in deze podcast over de volatiele beurs tijdens de Coronacrisis en wat voor kansen/gevaren dit biedt voor daytrader Kevin Timmer.

Wie is Jordi van de Pas?

De eerste Day Trading Masterclass werd volledig gerund door Kevin Timmer, maar bij de Day Trading Masterclass 2.0 kwam hier een tweede persoon bij. Dat was Jordi van de Pas. Samen helpen zij jou met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Leuk feitje is dat Jordy van de Pas de eerste cursist van Kevin was. Sinds die tijd hebben ze elkaar erg vaak gesproken en kwamen ze er steeds meer achter dat zij dezelfde passie deelden. Het klikte zo goed, dat Kevin nu samen met Jordi de Day Trading Masterclass runt.

Jordi van de Pas is eigenlijk altijd al geïnteresseerd geweest in daytraden, maar Kevin trok hem echt over de streep. Puur omdat hij een strategie had die succesvol was. Jordi is mede door deze strategie al vanaf 2018 succesvol met traden.

Doordat Jordi Psychologie gestudeerd heeft, en werkervaring heeft als forensisch psycholoog, is hij een erg waardevolle toevoeging aan de Day Trading Masterclass 2.0. Hij weet als geen ander wat de psychologische valkuilen zijn en hoe je die herkent. De mindset module in de Day Trading Masterclass vind ik daarom ook erg waardevol.

Zijn Kevin en Jordi te vertrouwen?

Bij iedere review check ik even of de mentoren wel te vertrouwen zijn. Hiervoor kijk ik altijd naar het KvK nummer van de onderneming en naar de reviews van anderen. Ook kijk ik hoe transparant de mentoren zijn en hoe makkelijk je contact kunt opnemen. Daarnaast ga ik op zoek naar informatie over het aantal verkopen van het product. Het is een behoorlijk simpele check, waarmee je vrij eenvoudig voorkomt dat je opgelicht wordt.

Day Trading Masterclass KvK-nummer

Helemaal onderaan een webpagina vind je vaak het KvK-nummer van een onderneming. Bij de Day Trading Masterclass is dit ook het geval. Het licht er echter wel aan welke landingspagina je bekijkt. Als je gewoon naar de website gaat, zie je hem niet in de footer, maar als je naar deze landingspagina gaat wel.

Day Trading Masterclass KvK

Uiteraard zoek ik in het handelsregister van het KvK naar dit nummer. We komen dan bij het bedrijf ‘OD_BAse B.V’ uit Goes. De gegevens die we hier zien, komen overeen met de gegevens in de footer. Toch kom ik op een aantal pagina’s een andere bedrijfsnaam tegen, namelijk ‘TIMMER CAPITAL LLC’.

In de algemene voorwaarden zie ik dat hij inderdaad het bedrijf ‘TIMMER CAPITAL LLC’ heeft. Je ziet hier netjes de handelsgegevens vermeld staan. Het lijkt er ook op dat de Day Trading Masterclass hier onder valt. Ook op de Opencorporates website vind ik deze gegevens terug (zie onderstaande screenshot).

Opencorporates screenshot

Aangezien Kevin Timmer de hele wereld rondreist en hij een groot deel van het jaar niet in Nederland is, kan hij zijn bedrijf ergens anders registreren dan in Nederland zelf. Daarnaast is Kevin Timmer alleen actief op de Amerikaanse aandelenmarkt, dus het is niet zo gek als hij zijn onderneming daar registreert.

Wel moet ik hierbij vermelden dat het bij de Day Trading Masterclass iets lastiger te controleren is, dan normaal het geval is. Dit komt doordat we twee ondernemingen tegenkomen en hierdoor niet goed weten waar de Day Trading Masterclass onder valt. We weten nu in ieder geval wel dat ‘TIMMER CAPITAL LLC’ ook echt in Amerika geregistreerd staat.

Day Trading Masterclass reviews en ervaringen

Het is nu tijd om te kijken naar de Day Trading Masterclass reviews en ervaring van anderen. Het valt mij hierbij op dat nagenoeg iedereen positief is. Uiteraard zitten hier veel reviews tussen van affiliates, die verdienen aan de verkoop van het product.

Daarom kijk ik vooral naar de reviews van recensenten die het product gekocht hebben, of aantoonbare ervaring hebben in de de financiële wereld. Ook kijk ik naar de reviews op Trustpilot, omdat deze recensenten geen belang hebben bij de verkoop van het product en hier ook echt onafhankelijk hun mening kunnen geven.

Hieronder zie je eerst een aantal reviews die ik op Google ben tegengekomen.

Kantoorverlaters.nl:

Ik heb de cursus van Timmer in mei gevolgd. Eerst maakte ik wat kleine verliezen (dat deed pijn). Toen moest ik die langzaam terugwinnen (dat was kut). Vier maanden later … maak ik WINST!

Slimlerenbeleggen.nl:

Deze Day Trading Masterclass is zeer duidelijk met goed beeldmateriaal en een fijne persoonlijke begeleiding van Kevin zelf. Mede dankzij de community waarin veel ervaren traders zitten heb ik de kneepjes van het day traden verder geleerd.

Degeldwolf.nl:

Day traden is een lastig vak met veel vakjargon. Eerst dacht ik dat dit alleen voor de ”grote spelers” was. Kevin Timmer zorgt er met zijn masterclass voor dat het day traden voor iedereen toegankelijk wordt. Hij maakt het lastige simpel en daar verdient hij een pluim voor.

Reviews en ervaringen op Trustpilot

Op Trustpilot zijn er in totaal 7 reviews geplaatst, waarbij 5 van de 7 mensen de beoordeling uitstekend geven. Twee van hen zijn minder tevreden. Hieronder zie je de review van iemand met een negatieve ervaring.

Review day trading masterclass 1

Kevin wil natuurlijk dat iedereen tevreden is met zijn product. Daar doet hij echt alles aan. Dus hij heeft hier netjes antwoord op gegeven. Hij geeft de cursist – als het geen review van buitenaf is – de mogelijkheid om zijn geld terug te vragen, maar zoals je kunt lezen heeft Kevin Timmer zijn bedenkingen bij de echtheid van deze review.

Antwoord op de review
twee deel van het antwoord op de review

Voor de rest zien we voornamelijk hele positieve reviews. Dus dat is alleen maar mooi. Hieronder zie je nog een aantal reviews/ervaringen die ik tegenkwam op Trustpilot. Ook zeker de moeite waard om even te lezen ?.

positieve ervaring Day Trading Masterclass
Positieve review Day Trading Masterclass

Twijfel je nog steeds of de Day Trading Masterclass wel wat voor jou is? Dan kun je ook nog even de video-review van Corné marchand bekijken. Zelf vind ik een video-review altijd net iets fijner om te bekijken. Je weet dan ook wie de persoon is achter de review.

Transparantie en werkwijze

Hier heb ik al een beetje bij stilgestaan, dus ik zal hier verder niet al te uitgebreid op ingaan. Je kunt Kevin Timmer volgen op Instagram. Bovendien kun je abonneren op zijn YouToube-account. Hierdoor zie je echt dat hij verstand van zaken heeft en dat hij echt een succesvolle trader is.

Ook laat hij zien hoe je aandelen uitzoekt en vertelt hij meer over zijn day trading setup. Kevin Timmer is dus heel transparant over zijn werkwijze. Over Jordi van de Pas vind ik veel minder. Het lijkt erop dat hij niet heel actief is op social media. De laatste keer dat hij iets op Facebook geplaatst heeft is – op het moment van schrijven – bijna drie jaar geleden.

Dat is natuurlijk niet heel erg, want Kevin Timmer is echt het gezicht achter de cursus. Hem zie je ook terug in de advertenties op YouTube en Facebook. Voor de cursus maakt het dus niet uit als Jordi iets meer onder de radar blijft. Hieronder zie je een schermafbeelding van een advertentie van Kevin Timmer.

Advertentie Kevin Timmer over de Daytrading Masterclass

Contact over de Day Trading Masterclass

Dit is een onderdeel waar ik iets minder tevreden over ben. Ik heb twee mailadressen gevonden op de website van de Day Trading Masterclass. Naar beide heb ik een keer een mail gestuurd, met een vraag over de Day Trading Masterclass. In beide gevallen heb ik geen reactie gehad.

Ik heb al van meerdere mensen gehoord dat Kevin Timmer niet heel goed is in het beantwoorden van mails. Het lijkt er ook op dat Kevin Timmer sneller mails beantwoordt van mensen die de cursus al hebben aangeschaft. 

Als je de cursus hebt aangeschaft, heb je sowieso meer contactmogelijkheden, omdat je bij aanschaf ook een maand lang toegang krijgt tot de community. Daar is Kevin Timmer zelf ook actief in. Dus heb je een vraag? Stel hem dan daar, en niet via de mail. Niet alleen Kevin leest je vraag dan, maar ook andere mensen uit de community. Dat zorgt ervoor dat de kans groter is dat jouw vraag beantwoord wordt. Meer weten over de waarde van een community? Lees dan ook mijn artikel over community building.

De Day Trading Masterclass op PayPro

Ik vind het altijd een groot voordeel als een product verkocht wordt via betalingsnetwerk PayPro, en als affiliates het kunnen promoten. Je kunt dan namelijk zien hoe goed een product scoort. Hierdoor zie ik dat de Day Tading Masterclass behoort tot de top 20 affiliate producten van PayPro.

Producten die je ook in de top 20 terugvindt, zijn onder andere de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk en de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. Dit zijn cursussen die razend populair zijn en die door veel mensen worden aangeschaft. Dat de Day Trading Masterclass hiertussen staat, zegt dus heel veel. Helemaal als je weet dat er bijna 300 affiliate producten in PayPro zijn.

Wel moet ik hierbij aangeven dat we geen inzicht hebben in het algoritme van PayPro. Als ik naar de producten kijk, verwacht ik dat de bestverkochte producten/diensten bovenaan staan, of de producten met het hoogste conversiepercentage. Aangezien de Affiliate Marketing Revolutie op 1 staat, denk ik dat het eerste het geval is.

Na deze research durf ik te stellen dat Kevin Timmer en Jordi van de Pas betrouwbaar zijn. Je krijgt toegang tot de cursus en de reviews zijn bovenal positief. Daarnaast behoort de cursus tot de top 20 affiliate producten van PayPro. Wel vind ik dat de klantenservice beter kan. Vooral voor de mensen die nog geen klant zijn.

Waaruit bestaat de Day Trading Masterclass?

De Day Trading Masterclass is een zeer uitgebreide cursus. Naast het lesmateriaal krijg je veel bonussen, waar je ook echt wat mee kan. Hieronder zie je welke producten/diensten jij krijgt bij het aanschaffen van de Day Trading Masterclass.

 • De complete Day Trading Masterclass Video Cursus
 • 1 x per week groeps mentoring sessie zodat je extra vragen kunt stellen
 • 1 maand lang dagelijks live traden, zodat jij Kevin zijn trades kan zien en begrijpen
 • 24/7 community met traders en studenten, om elkaar te helpen en te ondersteunen

Zoals je kunt zien, leer je van A tot Z hoe jij winstgevend kunt handelen op de Amerikaanse stockmarket. Kevin Timmer en Jordi van de Pas bieden je alles wat je nodig hebt en zorgen ervoor dat jij je eerste stappen kunt zetten.  

Wat leer je in de Day Trading Masterclass (videocursus)?

De videocursus bestaat in totaal uit 16 modules. Hieronder zie je wat je leert in deze modules. Zoals je begrijpt, kan ik hier niet al te uitgebreid op ingaan. Daarmee zou ik Kevin en Jordi tekort doen en de kans is dan groot dat je morgen nog bezig bent met het lezen van deze review.

Wil je meer weten over de Day Trading Masterclass? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de cursus aan te schaffen. Mocht het je niet bevallen, dan kan je binnen 14 dagen nog gebruik maken van de niet-goed-geld-terug-garantie.

Inhoud Day Trading Masterclass

Module 1: Welkom

De eerste module heeft de naam ‘Welkom’ gekregen. Hierin maak je kennis met de wereld van daytraden; wat is daytraden nou eigenlijk precies? Ook krijg je meer informatie over de cursus. Kevin vertelt in deze module wat je zoal leert en waarom hij handelt op de Amerikaanse aandelenmarkt, in plaats van op de Nederlandse.

Ook vertelt Kevin Timmer dat de Day Trading Masterclass absoluut geen methode is om even snel rijk te worden. Het is dus zeker geen get-rich-quick-scheme. Je moet bereid zijn om in jezelf te investeren. Daarnaast moet je het daytraden ook wel echt leuk vinden, om er vervolgens je hobby of werk van te kunnen maken.

Wees dus bereid om alles te geven als je met daytraden bezig gaat. Succes gaat niet over één dag ijs, en net als alle andere verdienmodellen, zul je ook bij daytraden écht aan de slag moeten.

Module 1 bestaat uit de volgende vijf video’s:

 • Welkom
 • Community tools
 • Live Trading
 • Discord
 • Disclaimer

Module 2: Mindset

Deze module vind ik erg goed aansluiten bij module 1. Als je gaat ondernemen – het maakt niet uit wat je doet – is de juiste mindset super belangrijk. Snel rijk worden is nog steeds een mythe. Geloof mij; alle ondernemers die succesvol zijn, leven nu het luxe leven, omdat ze in een vroeger stadium hard gewerkt hebben.

Ik vind het erg goed dat Kevin Timmer hier aandacht aan besteedt. Bij beleggen investeer je namelijk niet alleen tijd om succesvol te worden. Je investeert ook geld in kennis, trading software en natuurlijk in aandelen. Uiteindelijk wil je dat dit jouw financiële vrijheid oplevert. Daarvoor is consistentie en doorzettingsvermogen echt een vereiste.

Deze module bestaat uit één video, met de naam ‘Mindset’.

De eerste 2 modules van de cursus

Module 3: Software

De juiste software is ontzettend belangrijk als je gaat traden. De prijzen voor trading software kunnen overigens wel erg uiteenlopen. Kevin Timmer behandelt in deze module uitgebreid de software die jij nodig hebt om te gaan traden op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Ook heeft Kevin Timmer het over de pro-scanners, die jij gratis van hem krijgt bij de aanschaf van de cursus. Hiermee wordt het makkelijker om kansrijke aandelen te selecteren. Zelf maakt Kevin Timmer ook gebruik van deze scanners.

Module 3 bestaat uit de volgende drie video’s:

 • Computer – laptop
 • Broker
 • Grafiek software

Module 4: Basics

Je weet nu wat je kunt verwachten van de videotraining, hoe je de juiste mindset krijgt en welke software je kunt gebruiken. Het is nu tijd om je echt te gaan verdiepen in het traden. In deze module komen waarschijnlijk heel veel nieuwe termen voorbij, waar jij de komende tijd meer over gaat horen.

Je leert in deze module echt de basis van het traden. Kevin Timmer vertelt bijvoorbeeld over stock en shares en over long en short. Vooral voor beginners op de aandelenmarkt, is dit hele nuttige en belangrijke informatie.

Module 4 bestaat uit de volgende drie video’s:

 • Stocks en shares – Long en short
 • Geld – Money
 • Market gebruikers

Module 5: Risk management

Veel mensen denken bij traden alleen maar aan winst; hoe kun je op korte termijn zoveel mogelijk winst behalen? Zelf zie ik dit bij veel vrienden van mij ook. Bij beleggen en traden gaat het echter om de lange termijn, en niet alleen over het optimaliseren van je winst.

Het is vaak veel beter om eerst te kijken naar hoe je jouw risico kunt beperken, want hoe overtuigd jij ook bent van een aandeel, je weet nooit wat het gaat doen. Soms kunnen de koersen in korte tijd flink fluctueren. Je wilt dan wel op tijd uit een aandeel stappen, om zo verlies te voorkomen. Kevin Timmer legt je precies uit hoe risk management werkt.  

Deze module bestaat uit één video, met de naam ‘Risk Management’. Kevin Timmer heeft hierover eerder ook al een video geplaatst op zijn YouTube-account. Die zie je hieronder.

Module 6: Money management

Als je gaat daytraden, wil je natuurlijk dat jouw kapitaal groeit en dat je winst maakt. Money management is daarom een ontzettend belangrijk onderdeel van daytraden. Je kijkt hierbij vooral naar hoeveel geld je wilt inzetten en waarvoor je het wilt gebruiken.

Dit is een module die je niet alleen kunt toepassen als daytrader, maar ook in de dagelijkse praktijk. Kevin Timmer zorgt ervoor dat jij beter inzicht krijgt in het vermogen dat jij beschikbaar hebt. Mocht je hier alvast meer over willen leren, dan kun je ook hiervoor interessante video’s vinden op Kevin Timmer zijn YouTube-account.

Module 6 bestaat uit één video, met de naam ‘Money management’.

Module 4,5,6

Module 7: Plan de trade

‘Een goed begin, is het halve werk’. Dit is zo’n gezegde die je eigenlijk overal op kunt toepassen, ook op traden/beleggen. Je moet namelijk vooraf weten wat en wanneer je gaat traden. Kevin Timmer laat in deze module zien hoe hij een trade voorbereid.

Zelf vind ik dit erg interessant, omdat je hierdoor over de schouders mee kan kijken van jouw (succesvolle) mentor. Kevin Timmer houdt het dus niet alleen bij de theorie, maar hij deelt ook zijn eigen rituelen, zodat jij deze kunt kopiëren naar jouw eigen profiel.

Module 7 bestaat uit één vrij lange video, met de naam ‘Plan the trade’.

Module 8: Trades plaatsen

De voorbereiding is klaar. Nu is het tijd om jouw trade te plaatsen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je weet hoe je dit doet. Bij iedere broker gaat dit weer anders en moet je weer andere stappen doorlopen. Gelukkig vertelt Kevin Timmer jou alles wat jij nodig hebt voor het plaatsen van een trade.

Je gaat hierin echt meer leren over de verschillende soorten orders. Heb je bijvoorbeeld al wel eens gehoord over een stop-loss, marketorder of OCO? Het is erg belangrijk dat je weet wat dit betekent, voordat jij aandelen gaat verhandelen. Hiermee voorkom je dat je onnodig verlies lijdt.

Module 8 bestaat uit de volgende twee video’s:

 • Orders en posities
 • Prijs van het aandeel

Module 9: level 2 en tape (montage)

Sommige modules lijken nog een klein beetje op de Day Trading Masterclass 1.0, maar naarmate je verder komt, zie je dat Kevin Timmer en Jordi van de Pas flink uitgebreid hebben. Module 9 staat erom bekend dat je echt next level gaat.

Module 9 bestaat uit één video, met de naam: ‘De level 2’.

Module 10: Price action

Module 10 is één van de meest uitgebreide modules van de Day Trading Masterclass. Je leert hierin echt traden in de praktijk. Na afloop van deze module weet je precies wat een support en resistance lijn is en hoe je die herkent.

In één video laat Kevin dit ook live zien. Dat vind ikzelf enorm prettig, omdat je dan direct ziet hoe het werkt. Kevin Timmer bespreekt dus zeker niet alleen de theorie achter daytraden. Vooral de praktijk is heel erg belangrijk hierbij.

Je leert in deze module ook meer over bijvoorbeeld candlesticks, gaps, volume en indicators. Handige informatie, die je in sommige gevallen ook kunt gebruiken voor beleggen in het algemeen en voor het investeren in cryptocurrency’s.

Module 10 bestaat uit maar liefst tien video’s:

 • Candle sticks
 • Support en Resistance
 • LIVE: Support en resistance
 • Support en Resistance Intraday
 • Trends – HH – HL – LL – LH
 • LIVE: trends – HH – HL – LL – LH
 • Gaps in de markt
 • Volume
 • Indicators
 • Extended

Module 11: Patronen

In module 11 vertelt Kevin Timmer meer over het herkennen van patronen. Hoe meer jij je verdiept in de verschillende patronen die er zijn, hoe makkelijker het wordt om winstgevende trades te plaatsen. Hierbij moet ik wel meegeven dat er echt ontzettend veel verschillende patronen zijn, denk bijvoorbeeld aan:

 • Dubbele top patroon (Double top pattern)
 • Dubble bodem patroon (Double bottem pattern)
 • Stijgende Wig patroon (Rising wedge pattern)

Door jezelf te verdiepen in de vele verschillende patronen, leer je ze steeds beter herkennen. Dat is erg belangrijk als daytrader. Als je snel een patroon kunt herkennen, is het vervolgens makkelijker om een aandeel te kopen, en deze vervolgens te verkopen met winst.

Hieronder zie je hoe een aandelenkoers eruit kan zien. In dit geval kijk ik naar Tesla. Lukt het jou toevallig al om een aantal patronen te herkennen? Als dat nog niet lukt, is dat ook helemaal niet erg; in de Day Trading Masterclass leer je hier alles over.

Tesla aandelen grafiek/chart

Module 11 bestaat uit twee video’s. Beide vind ik enorm waardevol, omdat je hier echt leert wat het effect is van een bepaald patroon en hoe de koers hierop reageert.

 • Reversal patronen
 • Breakout patronen

Module 12: Externe factoren

Er zijn ook externe factoren die van invloed kunnen zijn op de koers. Dit kan letterlijk van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan een aardbeving. Ook heeft Kevin het over trading halts en legt hij uit wat dit zijn.

Module 12 bestaat uit de volgende twee video’s:

 • Externe factoren
 • Halts

Module 13: Stock eigenschappen

Dit is een vrij korte module, met maar één video. Je leert hierin meer over stockeigenschappen; welke eigenschappen hebben aandelen en hoe verschilt dit van andere aandelen? Goed dat Kevin Timmer hier aandacht aan besteed in de Day Trading Masterclass, maar zeker niet de meest waardevolle module.

Module 13 bestaat uit één video, met de naam: ‘Stock eigenschappen’.

Module 14: Strategieën

Als je dacht dat je er bijna was, dan heb je het mis. Zonder de juiste strategie, ga jij als daytrader geen successen behalen. In deze module gaat het uitgebreid over de verschillende aandelenstrategieën.

Je krijgt eerst een mini-masterclass over de verschillende strategieën die er zijn. Vervolgens heeft Kevin Timmer het onder andere over de 15m Bar play (voor beginners) en over reversal short/long. Een hoop nieuwe informatie die hier om de hoek komt kijken. Zeer leerzaam, maar je moet er wel even goed voor gaan zitten.

Module 14 bestaat uit maar liefst 10 video’s:

 • Strategieën en setups
 • Masterclass strategieën
 • 15m bar play (voor beginners)
 • Reversal short
 • Reversal long
 • Exit strategie
 • VWAP breakout
 • 1 cent regel
 • Een analyse maken
 • Conclusie

Wil je op een zeer laagdrempelige manier kennis maken met traden? Dan kun je ook Kevin Timmer zijn mini-cursus bekijken op YouTube. Hieronder zie je zijn eerste les. Na het bekijken van iedere les, ga je door naar de volgende les. Het bekijken van deze mini-cursus zorgt ervoor dat de instapdrempel voor de Day Trading Masterclass lager wordt.

Module 15: Voorbereiding

Je kan in veel verschillende aandelen willen handelen, maar je zult al snel merken dat dit als daytrader gewoon niet gaat. Als daytrader handel je in een klein groepje, vaste aandelen.

Kevin Timmer vertelt in deze module hoe je deze aandelen selecteert en hoe je vervolgens een watchlist maakt. Ook gaat hij hier dieper in op de scanners, die jij gratis krijgt bij de aanschaf van de Day Trading Masterclass.

Module 15 bestaat uit de volgende video’s:

 • Voorbereiding
 • Watchlist maken
 • Vast groepje aandelen
 • Scanners
 • De Trading sessie

Module 16: Afsluiting

In deze module vind je de afsluiting van de Day Trading Masterclass. Kevin Timmer vertelt je welke stappen je nu kunt doorlopen om succesvol te worden met daytraden.

Extra video’s Day Trading Masterclass

Naast de 16 modules van de Day Trading Masterclass 2.0, zijn er nog een aantal extra modules/video’s toegevoegd aan de masterclass. In deze video’s laat Kevin Timmer bijvoorbeeld zien hoe je werkt met trading software TC2000. Ook laat hij zien hoe de volgende drie brokers werken: Tradenet, Colmex en TradeZero.

Dit zijn de extra modules/video’s die jij er gratis bij krijgt:

 • Trades database: Live trade sessies terugkijken met samenvattingen.
 • TC2000 uitleg video’s.
 • Uitleg over drie verschillende brokers
 • 7 extra lessen over orders, strategieën en technische analyses.
 • De Day Trading Masterclass 1.0 met 8 modules en 34 lessen.

Voor wie is de Day Trading Masterclass geschikt?

De Day Trading Masterclass is voornamelijk geschikt voor beginners en semi-gevorderden. Voor experts is deze cursus minder geschikt. De kans is groot dat je als expert minder kennis opdoet, omdat je simpelweg al veel weet over daytraden.

Voor de Day Trading Masterclass maakt het niet zo heel veel uit wat jouw doel is met daytraden en hoeveel uur per dag je er aan wilt besteden. Ook met 1 á 2 uur per dag kan jij hiermee een leuk inkomen verdienen. Je hoeft er dus zeker niet de hele dag mee bezig te zijn.

Wel moet je begrijpen dat je niet iedere dag winst maakt. Ook met verliesdagen moet je als daytrader kunnen leven. Zolang jij je aan een bewezen strategie houdt, hoeft er niks aan de hand te zijn. Het gaat er uiteindelijk om dat jij je houdt aan jouw tradeplan en dat je jouw opgestelde doelen behaalt.

Ben jij nog nieuw met daytraden? Bekijk dan ook zeker onderstaande video van Kevin Timmer. Hierin vertelt hij hoe je kunt daytraden met een klein budget. Zelf heb ik erg veel nieuwe informatie opgestoken uit deze video. 

Wat is mijn ervaring met de Day Trading Masterclass?

Uiteraard heeft iedere online training zijn pluspunten en minpunten. Ik moet zeggen dat ik over de Day Trading Masterclass vooral heel enthousiast ben. Dit komt door de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Day Trading Masterclass is – zover ik weet – in Nederland de grootste cursus op het gebied van daytraden. Je ziet dat ook overal aan terug. Eerlijk gezegd had ik het niet gek gevonden als deze training enkele duizenden euro’s zou kosten.

Helemaal als je het vergelijkt met Amerikaanse cursussen op het gebied van daytraden. De bekende daytraders aldaar (Ross Cameron en Timothy Sykes bijvoorbeeld) vragen veel meer geld voor hun cursussen, software en community. De prijs van een cursus loopt dan al gauw in de duizenden euro’s.

Natuurlijk gaan deze cursussen vaak nog wel iets dieper in op de materie, maar dat is bij lang niet alle daytrading cursussen het geval. Als ik de Day Trading Masterclass vergelijk met deze Amerikaanse cursussen, dan is de prijs die Kevin Timmer en Jordi van de Pas vragen, zeker niet verkeerd ?.

De kwaliteit van de training

De training is van zeer goede kwaliteit. Kevin Timmer weet als geen ander wat hij doet en hij weet dit ook op de juiste manier over te brengen. Kevin Timmer heeft ook een zeer rustige, prettige stem om naar te luisteren.

De bonussen die je krijgt bij de Day Trading Masterclass zijn ook waardevol. Vooral de online community en de live trading sessies, waar je een maand lang gratis toegang tot krijgt, spreekt mij erg aan.

Zelf vind ik het fijn als je toegang krijgt tot een community, omdat dit echt een plek is waar experts en beginners van elkaar leren. Je komt hier ook makkelijk in contact met gelijkgestemden.

Nadelen van de Day Trading Masterclass

Hoewel ik erg tevreden ben over de Day Trading Masterclass, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten, als je de Day Trading Masterclass wilt aanschaffen.

 • De Day Trading Masterclass is vooral geschikt voor beginners/semi-gevorderden. Naar mijn mening gaat Kevin vrij diep in op de materie, maar ik denk dat experts meer verwachten. Kevin Timmer kan bijvoorbeeld nog meer vertellen over het opstellen van je eigen tradingplan/regels.
 • De Day Trading Masterclass zal je op korte termijn weinig opleveren. Het is dus echt een investering voor de lange termijn. Trade daarom ook alleen met geld dat je kunt missen. Twijfel je of je het geld wel kunt missen? Doe het dan vooral niet. Je weet nooit hoe het loopt.
 • Je kunt maar één maand gratis de live trading sessies volgen. Daarna moet je daarvoor betalen. Dit snap ik wel, omdat ze je ook ontzettend veel kunnen opleveren. Je kunt namelijk alle acties en trades van Kevin kopiëren. 

Wat kost de Day Trading Masterclass?

Kevin Timmer en Jordi van de Pas hebben momenteel een actie. Dat betekent dat jij nu niet 997 euro betaalt voor de Day Trading Masterclass, maar slechts 497 euro. Voor dit geld krijg je niet alleen toegang tot de cursus, maar je krijgt ook een maand lang live trading sessies.

Op de verkooppagina van de Day Trading Masterclass wordt duidelijk aangegeven dat het om een eenmalige aanbieding gaat, en dat de prijs binnenkort weer omhoog gaat. Wees er daarom snel bij. Via de speciale link hieronder, kom je terecht op de kortingspagina. 

Tot slot

Bedankt voor het lezen van deze Day Trading Masterclass review. Als het goed is weet je nu wie Kevin Timmer en Jordi van de Pas zijn. Ook weet je nu wat je krijgt bij de aanschaf van de Day Trading Masterclass en wat mijn ervaringen zijn. 

Heb je nog vragen na het lezen van mijn review? Laat dan hieronder een reactie achter, of neem contact op via de contactpagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer artikelen