Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

MoneyTalks Community van Madelon Vos | Review 2021

Wil jij leren hoe jij jouw geld meer waard kan laten worden? Dan is de MoneyTalks Community van Madelon Vos misschien wel wat voor jou. In deze review vertel ik meer over de MoneyTalks Community. Ook kijken we naar de persoon achter deze community: Madelon Vos; wie is dit en wat kun je van haar verwachten?

Verder ga ik dieper in op de inhoud van de MoneyTalks Community en vertel ik voor wie de community geschikt is. Tot slot heb ik het over mijn eigen ervaring en behandel ik de voor- en nadelen van de nieuwe community. Ook pak ik er nog een aantal reviews van anderen bij, zodat je een beter beeld krijgt van de MoneyTalks Community.

Wil je direct naar een bepaald onderdeel van deze review? Dan kun je hieronder klikken op het gedeelte wat jou aanspreekt.

Wat is de MoneyTalks Community?

De MoneyTalks Community is een community waar investeerders samenkomen. We hebben het dan over investeerders in de breedste zin van het woord. Het maakt niet uit of je in cryptomunten, aandelen, goud of huizen investeert.

Madelon Vos is de persoon achter deze community. Zij vindt het belangrijk dat gelijkgestemden met elkaar kunnen connecten. De community is echt bedoeld om van elkaar te leren. Er wordt hier gepraat over de markt, koersveranderingen én de economische trend.

Verder vind je in deze community het laatste crypto nieuws, belangrijke tweets, technische analyses en nog veel meer. Ook worden er YouTube video’s gedeeld van Madelon Vos en kun je vragen stellen voor de maandelijkse Q&A.

Het meest waardevolle aan deze community vind ik dat je jouw eigen technische analyses kunt delen en dat die ook voorzien worden van professionele feedback.

Tot slot vind ik het prettig dat Madelon Vos zelf ook erg actief is. Zij heeft namelijk ontzettend veel ervaring als het gaat om investeren, bitcoin, macro-economie en technische analyse (Daarover zo meteen meer).

Tip: De MoneyTalks Community bestaat nog maar sinds januari 2021. Dat betekent dat de community vrij nieuw is. Toch hebben al meer dan 500 mensen zich hierbij aangesloten. Niet zo gek, want je kunt de MoneyTalks Community nu uitproberen voor maar 1 euro.

Wil jij dit ook? Klik dan op de speciale link hieronder om gebruik te maken van deze korting.

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is 25 jaar oud en is een zeer succesvolle zakenvrouw. Ze groeide op in Groningen en raakte in 2013 geïnteresseerd in de bitcoin. Die interesse is sindsdien nooit meer weggeweest.

In plaats daarvan ging zij zich steeds verder verdiepen in de financiële markten. De bitcoin bleef ze al die jaren op de voet volgen. Ze verwacht dat deze munt opgenomen wordt in het monetaire systeem en dat het de vervanger van de euro kan zijn.

Hoewel Madelon vaak miss bitcoin genoemd wordt, is deze naam niet helemaal toereikend. Dit is namelijk niet het enige waar zij zich mee bezighoudt. Ze verdiept zich ook in de huizenmarkt, aandelen en andere cryptocurrency’s. Eigenlijk alles wat met investeren te maken heeft.

Madelon Vos MoneyTalks Community

Waar kunnen we Madelon Vos verder van kennen?

Madelon Vos kun je tegenwoordig kennen van veel verschillende dingen. Als allereerst heeft ze twee cursussen: Bitcoin Basics & Crypto’s en Handelen in Crypto’s met Technische Analyse. Al meer dan 8.000 mensen volgen deze cursussen ondertussen.

Daarnaast heet ze nu de MoneyTalks Community. Ze merkte dat er steeds meer behoefte was aan een community voor gelijkgestemden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Crypto Masterclass, hadden haar cursussen nog geen plek waar cursisten samen konden komen. Nu is die er dus wel.

Verder is Madelon Vos nog podcast-host van de Cryptocast. Dit is een wekelijkse podcast van BNR-Nieuwsradio, die zij samen presenteert met Herbert Blankesteijn. Hierin bespreken ze het belangrijke cryptonieuws van de afgelopen week. 

Ook is Madelon nog docent Technische Analyse voor de Hogeschool van Amsterdam en schrijft ze regelmatig columns.

Lees ook: Wie is Madelon Vos? Beter bekend als Miss Bitcoin

Madelon Vos op social media en YouTube

Toch zullen dit misschien niet direct de dingen zijn waar je Madelon Vos van kent. Ze heeft namelijk ook nog eens een enorme achterban op social media. Op het moment van schrijven heeft ze op Instagram meer dan 22.000 volgers. Op YouTube heeft ze zelfs 41.000 abonnees.

Zelf heb ik Madelon leren kennen van de YouTube video’s van Day1. Jayjay Boske ging met haar op pad voor een driedelige miniserie over beleggen, Bitcoin, cryptocurrency’s en edelmetalen.

Deze serie heeft ervoor gezorgd dat ik mij ook ging verdiepen in cryptocurrency’s. Sindsdien ben ik Madelon Vos gaan volgen op YouTube. Ook ben ik lid geworden van de MoneyTalks Community. Ik wilde namelijk meer weten over het investeren in cryptomunten.

Hieronder zie je een video van Madelon Vos, samen met JayJay Boske. Hierin vertelt ze meer over de Amsterdamse Zuidas en hoe dit wordt gedomineerd door mannen. Ook vertelt ze dat ze hier vroeger super graag wilde werken en hoe haar carrière er nu uitziet. Erg leuk om te zien!

Waar bestaat de MoneyTalks Community uit?

De MoneyTalks Community Is een Discord server met verschillende kanalen. Deze kanalen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • Kanalen
 • Updates
 • Statische content
 • Overig

Hieronder zal ik vertellen welke kanalen er allemaal zijn en waarvoor ze gebruikt worden. Ook bekijken we welke kanalen voor jou het meest relevant zijn.

Nieuwsbot

Kanaal 1: Chat

Het eerste kanaal dat je tegenkomt is de algemene chat. Hier kun je alles delen over investeren, bitcoin, macro-economie en technische analyses. Ook kun je hier vragen stellen voor als je ergens tegenaan loopt.

Voor de rest kun je in deze chat je successen vieren en inspiratie opdoen. Daarnaast is dit dé plek om gelijkgestemden te leren kennen. Je kunt hier ontzettend veel leren van mensen die misschien al iets meer ervaring hebben dan jij.

Zelf wist ik bijvoorbeeld nog niet hoe je cryptomunten goed kunt beveiligen. Ik had mijn Bitcoins, Ether en Ripple gewoon in mijn Binance account staan Door de mensen hier weet ik dat dit niet verstandig is en dat het in ieder geval goed is om een Two factor authentication in te stellen. Dit is een extra stap tijdens het inlogproces.

Ook lees ik in deze chat dat sommige mensen neppe mails krijgen van exchanges, bijvoorbeeld van Coinbase. In de algemene chat van de MoneyTalks Community word je gewaarschuwd voor dit soort mails en leer je van de fouten die anderen gemaakt hebben.

Algemene chat van de community

Kanaal 2: Bitcoins-only

Dit is hét kanaal voor de bitcoin-fans. In deze chat gaat het alleen maar over de bitcoin. Alle vragen die je hebt over de bitcoin, kun je hier stellen. Ook kun je andere mensen helpen als zij iets willen weten van de bitcoin.

Er wordt in deze chat geregeld gespeculeerd over de koers. “Gaan we binnenkort de 50K aantikken?”, vroeg gisteren iemand zich af. Maar dat is niet het enige waar over gesproken wordt. Er worden in deze chat ook leuke nieuwtjes gedeeld over de bitcoin.

Bijvoorbeeld dat je bij restaurant LadyPapa in Bergen nu een kopje koffie kan betalen met bitcoin. Je rekent hier eenvoudig af door middel van jouw cryptowallet (zie ook onderstaande schermafbeelding).

Bitcoin nieuws

Zelf vind ik het ook leuk om te zien wat andere bitcoin-liefhebbers van zo’n ontwikkeling vinden. Je leest vooral reacties als: “adoptie moet ergens beginnen toch”.

Veel mensen denken dat het een kwestie van tijd is voordat de bitcoin opgenomen wordt in het dagelijkse betaalverkeer. Ik vind het erg fascinerend om de ontwikkelingen in deze chat bij te houden, zodat ik ook zie wat er leeft onder de bitcoin-bezitters.

Kanaal 3: Altcoins only

In deze chat wordt niet over de bitcoin gesproken. Deze chat is namelijk speciaal bedoeld voor de altcoins. Je ziet op zowel het bitcoin-kanaal als op het altcoin-kanaal, dat er ook technische analyses gedeeld worden. Hier geven professionals feedback op.

Je ziet in deze chat vooral dat er veel gediscussieerd wordt over de bekende altcoins, zoals Ethereum, Tether en Ripple. Maar ook Cardano is een munt waar op het moment van schrijven veel naar gekeken wordt.

Altcoins only kanaal

Kanaal 4: Goud-zilver

In de community gaat het niet alleen over cryptocurrency’s, maar ook over bijvoorbeeld edelmetalen. Hier is het kanaal ‘goud-zilver’ voor. In de video’s van Day1 kon je al zien dat Madelon Vos erg geïnteresseerd is in goud en zilver.

Het valt me op dat zij ook erg actief is in deze chat en dat ze ook graag haar visie deelt. Zo zei ze onlangs: ‘Voor mij is zilver niet een quick win, maar een onderdeel van een uitgebalanceerde portefeuille’.

Mensen gaan hier echt met elkaar in discussie over het wel/niet investeren in goud en zilver. Dat vind ik erg mooi om te zien. Omdat ik zelf nog niet zoveel ervaring heb hiermee, besloot ik ook een vraag te stellen in deze chat. Hieronder zie je mijn vraag.

Vraag in de chat

Al vrij snel waren er verschillende mensen die mij van informatie konden voorzien. Natuurlijk is het aan mij of ik hier wat mee ga doen, maar het laat wel zien dat de MoneyTalks Community actief is en dat iedereen bereid is om je te helpen. Hieronder zie je een aantal reacties.

Reacties van de community

Gelijk krijg ik een technische analyse met koersverwachting voorgeschoteld. Hieruit blijkt dat de kans groot is dat de zilverprijs gaat stijgen. Natuurlijk weet je dit nooit zeker, maar sowieso leerzaam om te zien hoe de technische analyse tot stand is gebracht.

Verder krijg ik een reactie van Vilijam. Hij is de moderator van het forum en staat nauw in contact met Madelon Vos. Hij vertelt mij dat ze een video aan het opnemen zijn over zilver en dat die – op het moment van schrijven – morgen online komt.

In een paar uur tijd heb ik al ontzettend veel reacties gehad. Je ziet dus echt dat deze community springlevend is. Op het moment van schrijven zijn er ook 96 mensen online. Dat terwijl de MoneyTalks Community nog maar één maand bestaat.

Kanaal 5: Deel je TA (technische analyse)

Hier kun je je eigen technische analyse delen met andere mensen van de MoneyTalks Community. In dit gedeelte kom je vooral experts tegen die al lange tijd bezig zijn, of bijvoorbeeld cursisten van Madelon Vos. Zij geven ook feedback op de technische analyses die anderen delen.  

Ben je helemaal nieuw met technische analyses, of vind je vind je het nog lastig om technische analyses te maken en te analyseren? Dan kun je er ook voor kiezen om één van de cursussen van Madelon Vos te volgen. In de cursus Handelen in Crypto’s wordt uitgebreid besproken hoe je een technische analyses maakt.  

Ook op YouTube heeft ze hier al veel video’s over geplaatst. Bekijk deze video’s goed en probeer daarnaast actief deel te nemen aan de community. Dan weet je in een korte tijd heel veel over candlesticks, triangles en support & resistance.

Hieronder zien jullie een video van Madelon Vos waar ik zelf ontzettend veel van heb geleerd. Zij bespreekt in deze video de basis van de technische analyse.

Kanaal 6: De beurs

In dit kanaal gaat het over de beurs. In de MoneyTalks Community wordt dus zeker niet alleen gesproken over cryptovaluta. Er is hier plek voor iedereen die een stabiele portefeuille wil opbouwen. Of dit nou is met crypto’s, aandelen of obligaties. Dat maakt in de MoneyTalks Community niks uit.

Wel zijn er voor mijn gevoel meer mensen geïnteresseerd in cryptocurrency’s, dan in aandelen en obligaties. Dat komt ook omdat de instapdrempel veel lager is bij crypto’s. Via een exchange als Binance of Bitvavo, heb je echt in mum van tijd jouw eerste cryptocurrency gekocht.

Toch kun je ook op de beurs een goed rendement behalen en is het zeker de moeite waarde om je te verdiepen in aandelen, opties en obligaties. Mocht je hier nog niet heel erg thuis in zijn, dan raad ik het aan om de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk te volgen. Ben je geïnteresseerd in daytraden? Dan kun je ook overwegen om de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer aan te schaffen.

Updates

We zijn nu aangekomen bij de tweede categorie van de Discord server. Hier vind je updates over bijvoorbeeld crypto, goud, zilver en aandelen. Ook vind je hier nieuwsberichten, en tweets van invloedrijke mensen. Hieronder zie je welke kanalen er allemaal zijn.

Kanaal 1. Technische analyse

Je zag zojuist al dat er een kanaal is met de naam: ‘Deel je TA (technische analyse)’. Dat kanaal is bedoeld voor mensen in de community, die feedback willen op hun analyse. Dit kanaal onder het kopje ‘updates’ is de plek waar Madelon haar TA’s deelt.

Ook andere moderators en admins kunnen hier hun technische analyses delen. Als gewoon community lid kun je hier niet op reageren. Alleen het team van Madelon kan dit. Hierdoor weet je zeker dat de TA’s van deze chat van goede kwaliteit zijn.

Hieronder zie je een technische analyse van Sander:

MoneyTalks Community technische analyse Sander

Kanaal 2: Dagelijkse-update

Madelon Vos en haar team delen hier al het belangrijke financiële nieuws. Ze doen dit aan de hand van een dagelijkse update. Ze selecteren een aantal artikelen, die zij voor de community het meest waardevol achten.

De leden van de MoneyTalks Community kunnen hier vervolgens met elkaar over in discussie; wat vinden zij er bijvoorbeeld van dat Ether de 1700$ heeft bereikt? Hadden zij dit verwacht?

Ik denk dat het vooral goed is om te zien waar ze het nieuws vandaan halen. Deze nieuwssites kun je vervolgens opslaan in jouw browser, zodat jij nooit meer het laatste financiële nieuws hoef te missen.

Kanaal 3: Belangrijke-tweets

Voor mij is dit een enorm waardevol kanaal. Een bot plaatst hier tweets van invloedrijke mensen in de financiële wereld. Zelf probeer ik deze tweets heel goed bij te houden. Sommige tweets of bekendmakingen kunnen namelijk voor grote koersveranderingen zorgen.

De laatste tijd zie je bijvoorbeeld dat Elon Musk steeds meer tweet over cryptomunten. Zoals je misschien al wel weet, is hij heel erg fan van bitcoin en dogecoin. Dit liet hij al vaker merken op zijn Twitter-account (zie ook onderstaande screenshot).

Elon Musk Dogecoin Twitter

Eén zo’n uitspraak kan ervoor zorgen dat de koers in korte tijd met 50% stijgt. Dat zijn natuurlijk enorme veranderingen. Daarom vind ik het ook goed dat de MoneyTalks Community een Twitter bot heeft, die alle relevante tweets voor jou verzameld.

Je hoeft dan niet steeds zelf te zoeken naar tweets. Ook zie je steeds beter wat voor tweets invloed hebben op de markt. Voor mij als beginner is dit erg waardevol.

Kanaal 4: YouTube-video’s

Hier worden alle laatste YouTube video’s van Madelon Vos gedeeld. Erg handig voor de mensen die niet zo heel erg actief zijn op YouTube. Alle recente video’s vind je dan in de MoneyTalks Community. Je hebt dus met één platform toegang tot alle belangrijke informatie.

Kanaal 5: Nieuwsfeed

Naast de dagelijkse update, heb je nog de nieuwsfeed. Bij de dagelijkse update kan het zijn dat je het nieuws te laat ziet, omdat je na een aankondiging soms direct stappen wil ondernemen.

Bij het kanaal ‘Nieuwsfeed’ wordt belangrijk nieuws direct ingeladen door een nieuwsbot. Je vindt hier dus het meest recente nieuws. Dat is bij grote aankondigingen erg fijn.

Nieuwsfeed MoneyTalks Community

Kanaal 6: Q&A

Iedere maand neemt Madelon Vos een Q&A op voor de MoneyTalks Community. In dit kanaal kun je Madelon vragen stellen voor de Q&A. Alle vragen die hier gesteld worden, probeert zij te behandelen.

Dit kan gaan over crypto, goud, zilver, de economische trend en over technische analyse, maar ook over hele andere dingen. Misschien wil jij wel weten wat Madelon gestudeerd heeft en wat ze hiervan geleerd heeft. Het mogen dus ook off-topic vragen zijn.

In het kanaal zie ik vragen als:

 • Wordt de proefperiode van de MoneyTalks Community automatisch verlengd?
 • Wat is de allerbeste manier om een koersdoel te berekenen?
 • Hoe bepaal je een goede stop-loss?
 • Wat is het verschil tussen Binance en Bitvavo?
 • Denk je dat de bitcoin ooit nog terugvalt onder de 20K?

Als de video af is, plaatst Madelon het in dit kanaal. Ze neemt echt de tijd om alle vragen te beantwoorden. De laatste Q&A duurde meer dan 36 minuten. Ik vind dat dit echt van toegevoegde waarde is voor de community. Dit laat ook maar weer zien dat ze heel actief betrokken is bij de MoneyTalks Community.

Madelon Vos Q&A

Statische content

De derde categorie heet ‘Statische content’. Hier vind je linkjes naar de cursussen van Madelon. Ook deelt Madelon in deze categorie andere links waar je mogelijk baat bij hebt, bijvoorbeeld die van haar favoriete bitcoin/crypto broker.

Kanaal 1: Cursussen

Hier vind je linkjes naar de cursussen van Madelon Vos. Ze heeft zowel betaalde cursussen als gratis cursussen. Bovenaan kun je naar haar betaalde trainingen gaan. Onderaan zie je de gratis cursussen.

Goed nieuws: Als je lid bent van de MoneyTalks Community, krijg je 15% korting op de cursussen van Madelon. Deze korting is exclusief voor leden van de MoneyTalks Community.

Twijfel je of een cursus iets voor jou is? Dan kun je eerst lid worden van de community. Je kunt het nu nog uitproberen voor 1 euro. Zo krijg je een beter beeld van de community. Ook zie je wat andere mensen van Madelon hebben mogen leren.

Kanaal 2: Support-links

Je vindt hier links naar producten of diensten die Madelon aanbeveelt. Vaak krijg je een korting of een bonus als je het via haar aanschaft. Je vindt in dit kanaal haar:

 • Favoriete bitcoin/crypto broker
 • Favoriete cryptocurrency exchange
 • Favoriete edelmetalen broker
 • Favoriete aandelen broker
 • Favoriete trading tool
 • Favoriete hardware wallet winkel

Wil jij investeren in cryptocurrency’s, edelmetalen of aandelen? Dan kun je in deze chat dus zien wat Madelon Vos jou aanraadt. Zo weet je zeker dat je met het juiste bedrijf in zee gaat.

Overig

De laatste categorie heet ‘overig’. Hier vind je alleen het feedback-kanaal. Hier kunnen leden van de MoneyTalks Community tips geven om de community te verbeteren. Ik denk dat het erg goed is dat ze dit hebben toegevoegd.

De community bestaat nog maar vanaf januari 2021. Het is dus allemaal nog heel erg pril. Het kan zijn dat nog niet alles goed staat. Daarom zullen ze achter de schermen alle feedback verwerken, zodat het een inspirerende omgeving is voor iedereen die meer wil leren over crypto, financiële markten, economie en trading.

feedback-kanaal

Voor wie is de MoneyTalks Community bedoeld?

Deze community is eigenlijk voor iedereen die met gelijkgestemden in contact willen treden. Het mooie aan de MoneyTalks Community is dat je hier iedereen tegenkomt: van beginners tot experts. Dat maakt deze community zo krachtig, want iedereen leert van elkaar.

Samen met de community kijk je hoe je een hoger rendement kan behalen en wat voor jou de meest geschikte methode is. De community groeit harstikke hard en er is altijd iemand die jou kan helpen.

Heb je nog niet heel veel ervaring met investeren, bitcoin, macro-economie & technische analyses? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om één van de cursussen van Madelon te volgen.

Je leert daarin bijvoorbeeld meer over het analyseren van grafieken. Het wordt voor jou dan ook sneller duidelijk waar iedereen het in de community over heeft; de leercurve is dan minder groot.

Wil je liever geen geld uitgeven aan deze cursussen en alleen lid zijn van de community? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Op YouTube zijn er onwijs veel informatieve video’s te vinden over het investeren in cryptomunten en aandelen.

Naast het kanaal van Madelon Vos, volg ik zelf ook DoopieCash – Traden & Investeren. Zij leren jou meer over traden en investeren. Hieronder zie je één van de video’s van hen. Vooral beginners raad ik het aan om ook deze video’s goed te bekijken. Je leert hier enorm veel van.

Wat is mijn ervaring met de MoneyTalks Community?

Zoals je misschien al wel merkt, ben ik heel positief over de MoneyTalks Community. Iedereen staat hier voor elkaar klaar en iedereen wil elkaar ook écht helpen bij het vergaren van meer kennis.

Zelf vind ik het goed dat je voor de MoneyTalks Community moet betalen. Dit zorgt ervoor dat de mensen die erin zitten, er ook echt voor willen gaan. In bijvoorbeeld Facebook groepen, zitten ook heel veel mensen uit eigen belang. Dat is hier niet het geval.

In deze community wordt geen eigen promotie toegestaan. Ook worden er geen affiliate links gespamd, zoals je in andere community’s weleens ziet gebeuren. Verder is het goed dat Madelon Vos zich met deze community niet alleen richt op cryptocurrency’s.

In tegenstelling tot andere community’s – denk bijvoorbeeld aan The Zone van de Crypto Masterclass – staat Madelon Vos stil bij alles wat met de economie te maken heeft. Er wordt in deze community onder andere gepraat over de laatste koersveranderingen en de economische trend. Dit in de breedste zin van het woord.

Verder vind ik het prettig dat Madelon Vos zelf ook actief is. Zij is toch degene die je veel voorbij ziet komen op social media en waarvan jij (mogelijk) de cursussen gevolgd hebt. Dat je haar nu persoonlijk vragen kan stellen, vind ik echt van toegevoegde waarde.

Zijn er ook nadelen?

Er zijn mij nog niet echt nadelen opgevallen. Wel is het goed om met een aantal kleine dingen rekening te houden. Hieronder zie je welke dingen dat zijn.

1.Voor de community wordt gebruikgemaakt van een Discord server. Het duurde even voordat ik hier toegang toe had, want ik moest eerst Discord installeren. Ook kreeg ik een instructievideo te zien met stappen die ik moest doorlopen.

Hierin werd uitgelegd hoe ik de MoneyTalks Community kon joinen. Ondanks dat de Discord server super goed werkt, vond ik alle stappen die ik moest doen wel een beetje omslachtig. Dat ben ik van andere community’s niet gewend.

2. Je kunt kiezen voor een jaarlijks, halfjaarlijks of een maandelijks abonnement. Er is dus gekozen voor betaling in abonnementsvorm. Het is helaas niet mogelijk om levenslang toegang te krijgen tot de community; je zult iedere maand opnieuw moeten betalen.

Ieder nadeel heeft z’n voordeel

Toch zullen dit niet voor iedereen nadelen zijn. Ik hoor namelijk ook heel veel mensen die erg positief zijn over Discord, dat alleen het aanmelden omslachtig is. Discord kun je overigens ook makkelijk gebruiken via de mobiele app.

Verder weet je door de betaling in abonnementsvorm wel dat je altijd omringt zult zijn met serieuze/actieve mensen. Anders kies je er niet voor om maandelijks te betalen voor de MoneyTalks Community.

Wat zeggen anderen over de MoneyTalks Community?

Niet alleen ik ben positief over de MoneyTalks Community. Ook als ik Google naar reviews, zie ik eigenlijk uitsluitend positieve reacties. Wel moet ik hierbij vermelden dat er nog geen reviews staan op Trustpilot, waarschijnlijk omdat de community nog maar zo kort bestaat.

Hieronder zie je een aantal commentaren die ik ben tegengekomen. Deze reviews komen van verschillende websites. Boven de opmerkingen staat waar je de hele review kunt lezen.

1. Ddreviews.nl

Commentaar ddreviews.nl

2. Veelreviews.nl

commentaar veelreviews.nl

3. Geldenvrijheid.nl

commentaar geldenvrijheid.nl

Je ziet dus dat ik niet de enige ben die positief is over de community van Madelon Vos. Tot nu toe ben ik nog geen negatieve reviews tegengekomen.

Wel worden er op het feedback-kanaal in de community opmerkingen geplaatst, met bijvoorbeeld tips hoe ze de community kunnen verbeteren. Ook worden hier vragen gesteld als iemand ergens niet uitkomt.

Team van Madelon Vos reageert adequaat

Zoals je ziet, wordt er adequaat gereageerd door het team van Madelon. Als je er ergens niet uitkomt, raad ik het aan om het in dit kanaal neer te zetten. Alle tips en tops worden meegenomen om de community nog beter te maken.

Wat kost het om lid te worden?

Je kunt kiezen voor een maandabonnement, een halfjaar-abonnement of een jaarabonnement. Je krijgt korting als je voor langere tijd lid wordt van de MoneyTalks Community. Hieronder zie je de prijzen.

Maandabonnement: €29,95 Per maand (iedere moment opzegbaar).

Halfjaar-abonnement: €27,95 Per maand (opzegbaar ieder moment na een half jaar).

Jaarabonnement: €24,95 Per maand (Opzegbaar ieder moment na een jaar).

Als je voor een langere tijd lid wordt, krijg je dus korting. Zelf vind ik het echt een hele schappelijke prijs. Wil je niet langer lid zijn van de community? Houd er dan rekening mee dat je het (proef)-abonnement opzegt. Anders wordt hij automatisch verlengd.

Zij de prijzen nog niet helemaal duidelijk, of wil je meer weten? Ga dan naar de website van Madelon Vos, of bekijk onderstaande screenshot.

Lid worden van de MoneyTalks Community (prijzen)

14 dagen niet goed geld terug-garantie

Ben je lid van de MoneyTalks Community en kom je erachter dat het toch niks voor jou is? Dan kun je altijd nog gebruikmaken van de 14 dagen niet goed geld terug-garantie. Je stuurt dan een mail naar: Contact@madelonvos.nl. Dit kan zonder opgaaf van reden.

Word nu lid van de MoneyTalks Community (voor maar 1 euro!)

Ik gaf al eerder in deze review aan dat Madelon Vos momenteel een actie heeft. Je kunt de MoneyTalks Community nu joinen voor maar 1 euro. Je hebt dan 7 dagen lang toegang tot een super actieve community, waarin alles besproken wordt over crypto, investeren, macro-economie en technische analyse.

Op deze manier leer je in een korte tijd echt al super veel. Ook heb je dan een plek waar je alle belangrijke tweets en nieuwsupdates ontvangt. Vooral dat laatste vind ik persoonlijk erg fijn, omdat ik voorheen telkens aan het zoeken was naar nieuws over cryptomunten. Nu ga ik voor het belangrijkste nieuws naar de MoneyTalks Community.

Wil jij net als ik – en vele anderen – lid worden van de MoneyTalks Community van Madelon Vos? Klik dan op de speciale link hieronder en ga vandaag nog aan de slag.

Tot slot

Bedankt voor het lezen van deze MoneyTalks review. Als het goed is weet je nu wie Madelon Vos is en wat je van de MoneyTalks Community kan verwachten. Ook weet je nu hoeveel het kost om lid te worden van de community en wat mijn ervaringen zijn.

Heb je toch nog vragen na het lezen van deze review? Laat dan een reactie achter, of neem contact op via de contactpagina. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer artikelen