Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wie is Madelon Vos? Beter bekend als Miss Bitcoin

Madelon Vos is in korte tijd een bekende Nederlander geworden door baanbrekend werk en kennis op het gebied van cryptocurrency. In dit artikel geef ik achtergrondinformatie over Madelon Vos en de werkzaamheden die zij onderneemt. Ik ga daarbij onder meer in op haar werkzaamheden voor diverse media zoals de krant, radio en sociale media zoals Facebook en YouTube. Tenslotte vertel ik wat Madelon Vos voor jou kan betekenen. 

Gratis cursussen van Madelon Vos

Voordat je dit artikel leest, heb je misschien al interesse in de cursussen van Madelon Vos. Zij staat er namelijk om bekend om vrij lastige materie eenvoudig en duidelijk over te brengen aan beginners in de cryptowereld.

Ben jij zo’n persoon en wil jij meer leren over Bitcoin en andere cryptocurrency’s? Dan heb ik goed nieuws. Madelon heeft namelijk een hoop gratis cursussen en previews die je kan downloaden.

Klik op de speciale link hieronder om toegang te krijgen tot deze gratis previews. Geloof me: ze zijn ontzettend waardevol. Anders zou ik je deze tip natuurlijk niet geven ?.

Persoonlijke informatie over Madelon Vos

Madelon Vos werd in 1995 geboren in Groningen. Ze studeerde Small Business en Retail Management en kwam in diezelfde periode voor het eerst in aanraking met cryptocurrency. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een succesvol Bitcoin-analist. Daarnaast is ze opgeleid tot, en werkzaam als, technisch analist.

Zoals hieronder nader wordt besproken is ze daarnaast actief voor de radio en schrijft ze columns voor onder meer Business Insider en Bitcoinmagazine.nl. Daarnaast heeft ze in het verleden gewerkt met de Telegraaf en het Financieel Dagblad. Niet bepaald verrassend dus, als haar naam je al bekend voor kwam.

Madelon Vos heeft als persoon duidelijk passie voor het werk dat ze uitvoert en weet dit over te brengen in haar teksten en programma’s.  Ze durft ook kritisch en innovatief te zijn. Hoewel ze misschien overkomt als een workaholic, doet ze dit werk duidelijk met veel plezier.

Tenslotte blinkt zij uit als het gaat om transparantie en het bereikbaar zijn voor de (potentiele) klant. Op haar website is een chat beschikbaar waar je direct jouw vraag kunt stellen en Vos staat altijd klaar voor persoonlijke vragen, om zo klanten aan zich te binden en haar onderneming verder uit te breiden.

Madelon Vos als ondernemer via MV

Naast bovengenoemde werkzaamheden is Madelon Vos ook actief als zelfstandig ondernemer. Het is voor Madelon Vos cruciaal dat er zo veel mogelijk kennis en informatie over cryptocurrency gedeeld wordt in Nederland. Er is de mogelijkheid om cursussen te volgen via de Crypto en Trading Academy.

Dit vormt een combinatie van twee cursussen, te weten Bitcoin Basics en Crypto’s en Handelen in Crypto’s.  Zo kun jij goed geïnformeerd starten met beleggen, en misschien (veel) geld verdienen. Je kunt hierbij ook nog eens voor een bepaalde periode gratis lid worden van de MoneyTalks community, waar ik je later meer over vertel.  

Het houdt hierbij echter nog niet op. Via de website van MV kun je jezelf aanmelden voor een gratis nieuwsbrief die jou automatisch op de hoogte brengt van de laatste mogelijkheden op het gebied van cryptocurrency, de economie in het algemeen en de nieuwste technische analyses.

De nieuwsbrief laat zien dat er duidelijk tijd en aandacht wordt besteed aan inhoud en ontwerp, en dit leidt tot informatie die de lezer echt kan boeien. Om je hiervoor aan te melden, moet je jouw e-mailadres achterlaten.

Madelon Vos foto

Gratis producten die worden aangeboden door Madelon Vos

Deze ondernemende vrouw vindt het verspreiden van kennis dermate belangrijk dat ze via haar website een aantal gratis producten ter beschikking heeft gesteld. Zo heb je de mogelijkheid om een gratis E-book als gids te bestellen. Zoals we verderop namelijk nader zullen bespreken is Madelon Vos ook nog eens actief als schrijver.

Dit e-book bevat een handig stappenplan om als nieuwe investeerder te starten binnen de cryptocurrency en laat zien hoe je verantwoordelijk om gaat met risico’s. Tevens kun je een gratis cursus Technische analyse volgen die jou een aantal belangrijke basisbeginselen van de handel bijbrengt en zo een snelle start kan bezorgen.

Deze informatie is ook terug te vinden op de website van MV

Naast bovengenoemde opties heeft Madelon Vos ook een aantal links gedeeld op haar website die verwijzen naar haar favoriete tools om mee te investeren in cyptomunten. Als jij zelf ook actief bent in de cryptowereld is er de mogelijkheid om affiliate te worden. Hiermee kun jij geld verdienen door een vast percentage te ontvangen van de verkopen die plaatsvinden op de website van Madelon Vos.

Tevens heeft deze ondernemer ook een lijst gepubliceerd met boeken die haar geïnspireerd hebben op dit gebied en die voor geïnteresseerden handige handboeken vormen. Deze kunnen eenvoudig in Nederland besteld worden. Tenslotte vind je altijd een actueel overzicht van gepubliceerde columns en andere opiniestukken.

Regelmatige radiowerkzaamheden van deze enthousiaste ondernemer

Deze ondernemer is ook regelmatig terug te horen op de radio. Zo is zij vaste gast bij BNR Nieuwsradio waar zij sinds 2018 het programma Cryptocast produceert. Tijdens dit programma komt er op een wekelijkse basis een gast langs in de studio waarmee een bepaald onderwerp binnen het thema cryptocurrency op interessante wijze wordt besproken.

Bij belangrijke ontwikkelingen in de wereld van de digitale munten is zij ook vaak als eenmalige gast beschikbaar. Zorg dus dat je bijtijds inschakelt bij BNR Nieuwsradio om de professionele mening van deze deskundige te horen en dit om te zetten in praktische kennis.

De betrokkenheid van Madelon Vos binnen community’s

Madelon Vos heeft bovendien een eigen community: de MoneyTalks community. Dit is een gemeenschap die ze heeft opgericht om met gelijkgestemden te kunnen praten over ontwikkelingen binnen de financiële wereld. Naast het voeren van discussies kun je hier terecht voor het laten beoordelen van jouw eigen technische analyses. Als je een cursus volgt via de website van MV, kun je een maand gratis toegang krijgen.

Madelon geeft middels dit medium maandelijks een Q&A en neemt ook actief deel aan discussies. Tenslotte verkrijg je via deze gemeenschap toegang tot de must-follow lijst van deze ondernemer. Kortsamengevat is de Money Talks community de plek om te zijn voor het laatste nieuws over investeren, Bitcoin en aandelen.

Wil je hier meer over weten? Lees dan ook mijn review over de MoneyTalks Community van Madelon Vos, of krijg toegang via onderstaande link.

De aanwezigheid van Madelon Vos op sociale media

Madelon Vos maakt graag gebruik van moderne media om boodschappen over cryptocurrency te verspreiden. Zo beschikt zij over een eigen Youtube kanaal waar regelmatig nieuwe filmpjes met updates worden geplaatst. Dit Youtube kanaal is al sinds de zomer van 2018 in de lucht en heeft inmiddels meer dan 40.000 abonnees.

Er worden vrijwel wekelijks nieuwe video’s gepubliceerd en Madelon Vos heeft zelfs een eigen serie. Deze heet Madelon Navigeert. Ze praat hierin met vooraanstaande zelfstandig ondernemers, journalisten en economen over zaken die gerelateerd zijn aan Bitcoin. Al met al zeker de moeite waard om te volgen dus, zodat jij niets over dit interessante onderwerp hoeft te missen.

Hieronder zie je een video van Madelon Vos. Je kunt vervolgens direct abonneren op haar YouTube-account, mocht je hier de behoefte aan hebben.

Madelon Vos als columnist

Zoals eerder vermeld is Madelon Vos ook een getalenteerd schrijver. Meerdere keren per maand publiceert zij een nieuw opiniestuk waarin zij haar licht laat schijnen op recente ontwikkelingen binnen de financiële markt en cryptocurrency.

De columns worden uitgebracht in zowel digitale als gedrukte media maar ook consequent vermeld op de website van haar onderneming. Madelon Vos durft het hierbij aan om kritische punten te benoemen en niet stelselmatig mee te gaan met gangbare ideeën en theorieën. Dit doet ze uiteraard met de nodige onderbouwing.

Wat kan Madelon Vos voor jou betekenen?

Heb jij interesse in cryptocurrency? Weet je alleen niet zo goed waar je moet beginnen en wat de mogelijkheden zijn? Madelon Vos beleeft er plezier aan om haar kennis te delen met anderen middels een uitgebreid cursusaanbod. Kijk direct op haar website voor de mogelijkheden, die past bij jouw persoonlijke wensen en behoeftes.

Daarnaast doe je er dus goed aan om haar actief te volgen op moderne sociale media zoals Facebook, Instagram en Youtube. Dit is natuurlijk helemaal gratis en daarmee een aantrekkelijke manier om helemaal op de hoogte te blijven.

Het is van tevoren natuurlijk ook goed om te kijken naar de ervaringen van anderen met de opleidingen van Madelon Vos. Hiervoor heb ik kort een blik geworpen op de online recensies.

Recensies

De recensies zijn over het algemeen erg positief en geven aan dat Madelon Vos niet alleen iemand is die over de noodzakelijke kennis en vaardigheden beschikt, maar die ook de didactische capaciteiten heeft om dat op een eenvoudige en duidelijke manier aan anderen over te brengen. Daarnaast wordt het opleidingsaanbod omschreven als een manier om praktische handvaten te verkrijgen als starter in de wereld van cryptocurrency.

In minder dan 10 jaar heeft Madelon Vos zichzelf neer weten te zetten als een professionele zakenvrouw die op verschillende gebieden kan slagen. Waar ze op de eerste plaats natuurlijk cryptocurrency expert is, is ze daarnaast ook actief als columnist en schrijver.

Tenslotte maakt ze het duidelijk tot haar prioriteit om haar kennis en vaardigheden actief te delen met anderen. Hiervoor is er een uitgebreid cursusaanbod aanwezig op de website van MV, en is zij actief op diverse sociale media.  Zeker weten dus dat we nog veel van deze diverse vrouw gaan horen.  

Tot slot

Bedankt voor het lezen van dit artikel over Madelon Vos. Als het goed is weet je nu wie Madelon Vos is en wat zij doet. Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Dan kun je hieronder een reactie achterlaten, of neemt contact op via de contactpagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen