Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

X10 met crypto van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk (Review)

Heb je al ervaring met het beleggen in aandelen, opties of cryptocurrency’s? Dan is de kans groot dat je Jan Robert Schutte of Harm van Wijk kent. Beiden zijn experts op het gebied van beleggen. Zij hebben al meerdere producten en diensten op de markt gebracht. Je kunt hierbij denken aan boeken, coaching en cursussen.

Allebei hebben ze hun eigen expertise. Jan Robert Schutte houdt zich voornamelijk bezig met cryptocurrency’s en Harm van Wijk met het beleggen in aandelen en opties. Vandaar dat het goed uitkomt dat de twee nu de handen ineengeslagen hebben.

X10 met crypto is een programma waarin Jan Robert Schutte en Harm van Wijk gaan investeren in crypto. Het streven is om binnen een jaar hun inzet vertienvoudigd te hebben. Ze laten in dit programma precies zien wat zij doen en welke resultaten ze behalen.

In deze review vertel ik meer over mijn ervaringen met X10 met Crypto. Ook vertel ik welke voor- en nadelen ik ervaar en wat je van de bijbehorende training ‘Geld verdienen met Bitcoin’ kunt verwachten.

Deze review is dus te allen tijden geen beleggingsadvies. Wil je direct naar een bepaald onderdeel toe van deze review? Navigeer dan hieronder naar het onderdeel dat jou aanspreekt.

Wat is X10 met crypto?

X10 met crypto kun je zien als een challenge, waarbij Jan Robert Schutte en Harm van Wijk een jaar lang gaan beleggen in cryptomunten. In de CryptoAcademy – een bekend programma van Jan Robert Schutte – liet Jan Robert verschillende keren weten welke munten waarschijnlijk flink in waarde zouden stijgen.  

Opmerkelijk genoeg verdubbelden sommige munten niet alleen in waarde, maar zaten er zelfs trades bij van 580% (zie onderstaande screenshot). Dat is natuurlijk bizar, als je ziet hoe snel het dan kan gaan. Jan Robert Schutte en Harm van Wijk laten in het X10 met crypto programma precies zien welke munten potentie hebben.

Voorbeeld winst met crypto

Daarnaast krijg je toegang tot een groot aantal producten, waarmee jij jouw crypto-kennis kunt verbreden. Zo krijg je bijvoorbeeld 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders en krijg je 2 jaar VIP-toegang op de Mijn Beleggen Community.

Tip: Wil jij leren hoe jij in een jaar tijd jouw investering in crypto kunt vertienvoudigen? Dan heb ik goed nieuws. Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hebben een tijdelijke aanbieding, waardoor je 50% korting krijgt bij de aanschaf van X10 met crypto. Klik op de speciale link hieronder om gebruik te maken van deze korting.

Wie zijn Jan Robert Schutte en Harm van Wijk?

Ik snap dat je wilt weten wie Jan Robert Schutte en Harm van Wijk zijn. Helemaal omdat ze aangeven dat ze binnen een jaar X10 willen gaan met crypto. Je wilt dan wel weten dat het goed zit en dat er ook echt een kans is dat ze dit streven waar kunnen maken. Ik raad je daarom ook altijd aan om te onderzoeken wie er achter een training of cursus zitten.

Wie is Jan Robert Schutte?

Jan Robert Schutte is een bekende crypto trader en is daarnaast medeoprichter van de OptieAcedemy en de CryptoAcedemy. Hij heeft al ontzettend veel mensen geholpen met zijn programma’s. Het gaat in de OptieAcedemy en in de CryptoAcedemy niet alleen over hoe je zoveel mogelijk winst kunt behalen, maar ook over hoe je veilig kunt beleggen.

Al sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten. Hij was destijds actief op de Amsterdamse beurs, als optiehandelaar. Op de website van de CryptoAcedemy kunnen we lezen dat Jan Robert Schutte net als Harm van Wijk werkzaam is geweest bij de Binckbank.

Al vanaf de opkomst van cryptocurrency’s, is Jan Robert Schutte actief geweest als crypto trader. Dit doet hij ongeveer al vanaf het jaar 2010. Hij heeft al meerdere keren bewezen dat hij echt een expert is op dit gebied. Klanten van de CryptoAcedemy behaalde, mede dankzij hem, al mooie winsten met hun beleggingen in crypto.

Hieronder zie je een video van Jan Robert Schutte. Hierin vertelt hij meer over Beleggen.com, de website en het platform waar Harm van Wijk de eigenaar van is. Deze video is opgenomen voordat Jan Robert Schutte en Harm van Wijk de handen ineensloegen voor X10 met crypto. Hiervoor hebben ze al wel samengewerkt voor andere producten en diensten.  

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is net als Jan Robert Schutte een expert als het gaat om beleggen. De afgelopen jaren hielp hij meer dan 13.000 particulieren met beleggen, omdat hij merkte dat particuliere beleggers structureel geld verliezen op de beurs.

Het begon voor Harm van Wijk met een opleiding aan Hogeschool Utrecht. Hier studeerde hij Bedrijfseconomie. Toen hij klaar was met deze studie, besloot hij dat hij nog verder wilde studeren. Dit deed hij aan de Universiteit van Tilburg. Ook hier studeerde hij Bedrijfseconomie, met als afstudeerrichting Marketing.

Na deze studie mocht Harm van Wijk zich doctorandus noemen. Het werd tijd om aan de slag te gaan in het bedrijfsleven. Het was aan hem de taak, om de theorie die hij geleerd had, in de praktijk toe te passen. Dit deed hij bij onder andere de volgende grote banken:

 • BinckBank
 • ABN Amro
 • SNS bank
 • VolksBank
 • Fortis

Daarnaast is Harm van Wijk ook nog in dienst geweest bij De Financiële Telegraaf. Hier werkte hij als site manager. Je ziet dus dat Harm van Wijk enorm veel ervaring heeft op het gebied van beleggen. Wil je weten welke functies Harm van Wijk precies heeft gehad en welke taken hij uitvoerde bij de grotere banken? Bekijk dan Harm van Wijk zijn LinkedIn profiel.

Harm van Wijk is ook vaak geïnterviewd door de media, waaronder door Radio 1, Radio 2, EenVandaag en BNR Nieuwsradio. Je kunt dus ook deze interviews terugkijken om een beter beeld van Harm van Wijk te krijgen. Hieronder zie je een interview van hem bij Radio 1.

Harm van Wijk en Beleggen.com

Dit is niet het enige wat Harm gedaan heeft, want zoals ik al aangaf zag Harm dat veel particuliere beleggers geld verloren op de beurs. Harm van Wijk kreeg steeds meer vragen van mensen over hoe ze konden gaan beginnen met beleggen en hoe ze een hoger rendement konden behalen.

Daarop besloot hij een aantal websites op te zetten: Optionalert.nl, Beursbulletin.nl en Beleggen.com. De eerste twee websites bestaan ondertussen niet meer en linken door naar Beleggen.com. Dit is de website waar Harm van Wijk cursussen, events, software en een heel mooi platform aanbiedt. Je kunt Harm nu onder andere kennen van:

Uiteraard heeft Harm ook nog andere producten en diensten. Kijk hiervoor ook even op zijn website. Hij kan je namelijk ontzettend veel leren. Helemaal omdat Harm van Wijk meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van beleggen en banken adviseert over een effectieve beleggingsstrategie.

X10 met crypto oplichting of niet?

Uiteraard heb ik X10 met crypto ook zelf aangeschaft, om te kijken of Jan Robert Schutte en Harm van Wijk betrouwbaar zijn. Zoals jullie misschien al weten, had ik met Harm van Wijk al ervaring, maar Jan Robert Schutte kende ik nog niet zo heel goed.

Bij deze kan ik je in ieder geval vertellen dat je niet opgelicht wordt bij het aanschaffen van X10 met crypto. Je krijgt netjes alle producten waar je recht op hebt.

Na het aanschaffen van het programma krijg je drie mails; één bevestiging van de betaling, een mail met je inloggegevens voor de training en een mail waarin uitgelegd wordt hoe je toegang krijg tot alle producten (zie ook onderstaande screenshot).

Mail x10 met Crypto

Ik ben na de aanschaf direct aan de slag gegaan met de training die in dit programma zit. Deze training heet: ‘Geld verdienen met bitcoin’. Dit is een 6-weekse online beginnerscursus, waarin je meer leert over geld verdienen met crypto. Hieronder zie je uit welke modules deze training bestaat.

6-weekse beginnerscursus om geld te verdienen met crypto

Contact opnemen & KvK-nummer

Wil jij contact opnemen met Jan Robert Schutte of met Harm van Wijk? Dan kan dat ook gewoon. Je hoeft niet eerst overal te zoeken, voordat je een mailadres vindt; Jan Robert Schutte en Harm van Wijk staan altijd klaar voor hun (potentiële) klanten en zijn heel erg transparant over hun werkwijze. Op deze pagina zie je de contactgegevens van beide heren.

Contactgegevens X10 met crypto

Officieel wordt de verkoop geregeld via Beleggen.com (de website van Harm van Wijk). En dus niet via Cryptoacademy.nl (de website van Jan Robert Schutte).

Toch zijn beiden eigenaar van het programma, dus heb ik even gecheckt of ik het KvK-nummer kon vinden van beide ondernemingen. Die staat op beide websites netjes in de footer (zie ook onderstaande screenshots). Ook in het handelsregister van de KvK zijn beide ondernemingen te vinden.

Beleggen.com Kvk
CryptoAcademy.nl KvK

Wat vinden anderen van X10 met crypto?

Het X10 met crypto programma is – op het moment van schrijven – net een aantal weken oud. Dat betekent dat ik nog geen reviews heb gevonden van mensen die het X10 met crypto programma hebben aangeschaft. Wel heb ik reviews gevonden over de CryptoAcademy van Jan Robert Schutte en ervaringen met de diensten van Harm van Wijk.

Reviews van de CryptoAcademy:

Reviews CryptoAcedemy

Ervaringen met Harm van Wijk:

Ervaringen met Harm van Wijk

Op het internet is nagenoeg iedereen positief over de diensten van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Het is ook mooi om te zien dat X10 met Crypto in enkele dagen behoort tot één van de bestverkochte producten van betalingsnetwerk PayPro. In totaal heeft Harm van Wijk op het moment van schrijven drie producten in de top 10 affiliate campagnes van PayPro. Dat is natuurlijk niet voor niks ?.

X10 met crypto in PayPro

Durf jij het aan?

Zoals je hebt gezien, kun je Jan Robert Schutte en Harm van Wijk voor de volle 100% vertrouwen en zijn het zeker geen oplichters. Zij doen een challenge om hun investering van 10.000 euro in één jaar keer tien te laten gaan. Of dit lukt, weet je natuurlijk nooit zeker.  

Durf jij in jezelf te investeren en ben jij bereid om te leren van echte experts? Klik dan op de speciale knop hieronder en krijg 50% korting op X10 met crypto.

Waaruit bestaat X10 met crypto?

Het X10 met crypto programma bestaat uit een hele hoop producten, waarmee jij leert hoe je kunt beleggen in crypto en hoe je hier een mooi rendement op kunt behalen. Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hebben ervoor gezorgd dat jij alles leert wat jij moet leren.

Dit doen zij niet alleen aan de hand van onderzoeksrapporten, waarin ze vertellen welke posities ze zelf innemen, maar ook aan de hand van een 6-weekse online beginnerscursus, waarin jij leert wat jij nodig hebt om te gaan beleggen in crypto. Hieronder zie je uit welke producten het X10 met crypto programma bestaat.

 • Onderzoeksrapporten met concrete posities die wij zelf innemen
 • 6-weekse online beginnerscursus om geld te verdienen met crypto
 • Live Q&A’s door een van de experts om al uw vragen beantwoord te krijgen
 • Trading updates en kansen van een ervaren crypto expert
 • 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders (t.w.v. 1197)
 • 2 jaar VIP toegang Mijn.beleggen.com (Waarde € 696)
 • 12 maanden toegang 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)
 • Toegang Telegram Groep: Live Crypto Trading
 • Toegang tot CryptoAcademy Membershipsite

Je ziet dus dat je aan de hand van de onderzoeksrapporten echt kunt meekijken met de investeringen van Jan Robert en Harm. Daarnaast heb je 12 maanden lang toegang tot 3 crypto portefeuilles en krijg je trading updates & kansen van een ervaren expert. Zelf vind ik dit ontzettend waardevol, omdat je hierdoor leert ontdekken welke munten veel potentie hebben.  

Mocht je ergens niet uitkomen, dan kun je gebruikmaken van de Live Q&A’s met experts, de premium coaching service of van de CryptoAcedemy/Beleggen.com membershipsite.

Je vindt hier mensen, die net als jou, willen leren hoe zij het maximale uit hun business kunnen halen.

In de community zijn zowel experts als beginners te vinden. Dit zorgt ervoor dat er altijd iemand is die voor jou klaarstaat en jou kan helpen als je ergens niet uitkomt. Ook van de Telegram groep Live Crypto Trading ga je ontzettend veel opsteken, dus ik raad je aan om daar ook echt aan deel te nemen.

In onderstaande gedeelte van deze review vertel ik precies wat je van de 6-weekse online beginnerscursus kunt verwachten en uit welke modules deze training/cursus bestaat. Dit zorgt ervoor dat jij een beter beeld krijgt van het X10 met crypto programma en dat je weet wat je leert in de cursus.

Je kunt ook onderstaande webinar bekijken van Jan Robert Schutte. Hij vertelt je in de webinar meer over X10 met crypto en wat het idee achter het programma is.

Wat leer je in de 6-weekse cursus?

De cursus heet ‘Geld verdienen met Bitcoin’, maar dat doet zijn namelijk eigenlijk geen eer aan, want het is veel meer dan dat. Je leert onder andere meer over altcoins, wetgeving en regulatie en over de techniek achter de munten. Hieronder zie je hoe de 6-weekse training eruitziet.

 • Week 1: Handelen in Bitcoins
 • Week 2: Altcoins
 • Week 3: De basis van de Bitcoin
 • Week 4: Platforms en wallets
 • Week 5: Techniek
 • Week 6: Wetgeving en regulatie

Hieronder lees je een samenvatting, waarin staat wat je iedere week leert. Natuurlijk kan ik niet al te diep ingaan op de informatie, omdat ik Jan Robert en Harm dan tekort doe. Toch probeer ik een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de cursus, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten van de training.

Lees ook: Crypto Masterclass van AllesOverCrypto (Review)

Week 1: Handelen in Bitcoins

Deze week bestaat uit de ‘welkom’ module en een module waarin Harm van Wijk meer vertelt over het handelen in bitcoins. In de welkomstmodule krijg je twee documenten. In het eerste document ga je jouw doelen formuleren door vragen te beantwoorden.

Het tweede document bestaat uit een stappenplan, waarin uitgelegd wordt op welke crypto exchanges je het beste kunt handelen. Verder vind je in de ‘welkom’ module nog de handleiding ‘Geld verdienen met Bitcoin’. Deze eerste module moet je echt zien als een module waarbij je kennis maakt met crypto. Vooral voor beginners is deze module heel waardevol.

handleiding geld verdienen met bitcoin en ethereum

De tweede module van week 1 heet ‘Live training Handelen met Bitcoin’. Je leert hierin wat de beste manier om te handelen is. Jan Robert Schutte en Harm van Wijk laten ook voorbeelden zien, zodat het voor jou duidelijk wordt hoe je bitcoins kunt verhandelen. Verder leer je in deze module:

 • Op welke 4 manieren je kunt profiteren van Bitcoin
 • Hoe je geld kunt verdienen met de Bitcoin
 • Hoe je geld kunt investeren zonder veel risico te lopen.

Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hebben het verder over het kopen en verkopen van bitcoins, en over het handelen via futures/CFD’s en opties, maar ook over het investeren in bedrijven die zich bezighouden met de blockchain technologie en over het (zelf) minen van bitcoins.

Genoeg interessante informatie dus in deze video, die in totaal meer dan een uur en een kwartier duurt. Zelf heb ik hier ontzettend veel van geleerd. Ik heb nu veel meer kennis van de Bitcoin, en van de blockchain technologie die hierachter schuil gaat.

modules week 1 X10 met crypto

Week 2: Altcoins

In week 2 gaat het over de altcoins. Je krijgt hiervoor een video voorgeschoteld die bijna 2 uur duurt. Deze heet: ‘Live training Altcoins’. Het gaat hierin onder andere over Litecoin, Ethereum en Ripple.

Je leert er echt ontzettend veel van, maar ik kan ook begrijpen dat je een video van bijna 2 uur een beetje lang vindt. Gelukkig kun je de video stoppen wanneer je zelf wilt en kun je de video’s altijd op een later moment terugkijken.

In week 2 leer je wat altcoins zijn en welke altcoins populair zijn. Harm van Wijk behandelt in deze training de volgende vragen:

 • Wat zijn altcoins?
 • Waar koop je deze aan?
 • Welke zijn ‘hot’?
 • Wat is een ICO en wat zijn de risico’s?
 • Hoe kan je deze volgen?

Net als de andere modules wordt deze module afgesloten met vragen van kijkers. De presentaties zijn namelijk live opgenomen, waarbij mensen via een chat direct vragen konden stellen over de module.

Vaak zijn dit vragen die erg van toegevoegde waarde zijn, dus sla dit gedeelte zeker niet over. Wie weet heb jij zelf nog een vraag over de module en wordt deze gesteld door één van de andere cursisten. Wordt jouw vraag niet gesteld? Dan kun je uiteraard altijd jouw vraag stellen in de community.

Week 2 modules x10 met crypto

Week 3: De basis van de Bitcoin

Week 3 bestaat uit één module, die heet ‘Live training de basis van de Bitcoin’. Eigenlijk kun je de module van week 3 zien als een vervolg op de modules van week 1. Daar ging het meer over het investeren in bitcoins en op welke manier je dat kan doen. Je maakte toen al een klein beetje kennis met de basis, waar in deze module nog uitgebreider op ingegaan wordt.

Het gaan nu ook meer over de blockchain technologie achter de bitcoin en hoe dat in zijn werk gaat. Ook gaat het over de populariteit van bitcoins; hoe komt het dat ineens iedereen bitcoins wil hebben en dat de prijzen zo flink stijgen? Je gaat nu dus meer de diepte in. In deze module worden de volgende vragen beantwoord:

 • Wat zijn Bitcoins?
 • Wat is de blockchain?
 • Waar koop je Bitcoins aan?
 • Waarom zijn Bitcoins zo populair?
 • Wat is SegWit?
 • Wat is PoW, PoS en Pol?
 • Wat is lightning network?

Harm van Wijk stelt dat met de nieuwe ontwikkelingen van bijvoorbeeld PoW, PoS en Pol, de kans groot is dat bitcoin een nieuw leven ingeblazen wordt. Erg interessante module dus, omdat je hiermee ook inzicht krijgt in recente ontwikkelingen rondom de bitcoin.

Voordat de module wordt afgesloten met de vragen van kijkers, wil Harm van Wijk nog een waarschuwing geven. Aangezien de interesse in bitcoins, altcoins en de blockchain steeds groter wordt, zijn er steeds meer oplichters actief. Het is daarom altijd slim om gebruik te maken van de two-factor authentication, ook wel de tweestapsverificatie. Hiermee zorg je ervoor dat fraudeurs/hackers minder makkelijk toegang krijgen tot jouw crypto wallet.

week 3 modules X10 met crypto

Week 4: Platforms en wallets

Deze week sluit erg goed aan op de waarschuwing waar Harm van Wijk week 3 mee afsloot. Wanneer je cryptomunten gaat verhandelen, is het namelijk belangrijk dat je jouw munten veilig opslaat en dat je handelt via een betrouwbare exchange. In week 4 wordt hier met de module ‘Opname Online training Wallets en Platforms Bitcoin’ uitgebreid bij stilgestaan.

Een crypto wallet is eigenlijk niks anders dan een portemonnee, waar jij je cryptomunten in bewaart. Zonder zo’n wallet kan jij geen crypto betalingen verzenden en ontvangen. Harm van Wijk vertelt precies wat voor soort wallets er zijn en waar je crypotmunten kunt kopen en hoe je ze vervolgens ook kunt uitgeven. Hij heeft het over:

 • Hardware wallets
 • Software wallets
 • Papieren wallets
 • Online wallets
 • Platforms
 • Exchanges

Harm van Wijk heeft het vooral over het verschil tussen de wallets en in het bijzonder over de beveiliging ervan, maar ook over de kosten van zo’n wallet; wegen de opbrengsten hiervan op tegen de kosten? Je wilt niet dat jouw cryptomunten worden gestolen door hackers, dus het is zeker goed om hiernaar te kijken.

Verder gaat het in deze module ook weer over de two-factor authentication. Harm laat nu zien hoe de Google Authenticator App werkt en wat deze app precies doet. Zelf gebruik ik deze app ook voor het beveiligen van mijn crypto wallet, dus ik kan hem daarom ook aan iedereen aanbevelen.

Week 4 X 10 met crypto

Week 5: Techniek

Bij cryptocurrency’s komt een hele hoop techniek kijken, want hoe kunnen we elkaar eigenlijk betalen met cryptocurrency’s en hoe ziet het huidige Nederlandse betalingsverkeer eruit? Week 5 bestaat uit één module, die heet ‘Opname online training techniek’. In een video van ongeveer een uur krijg jij meer te weten over de techniek achter cryptocurrency’s.

Er wordt in deze module bijvoorbeeld uitgelegd hoe een bitcoin transactie werkt en er wordt verteld wat de functie van de blockchain is. Je krijgt hier dus nog meer kennis over de techniek achter de cryptomunten.

Dit is erg belangrijk, want vaak zie je dat mensen al willen gaan traden, zonder dat ze weten wat een munt precies inhoudt. Week 5 zorgt dus echt voor basiskennis, die je nodig hebt als je wilt gaan traden. In deze module gaat het over de volgende onderwerpen:

 • Het Nederlandse betalingsverkeer
 • Een Bitcoin transactie
 • Controle van transacties
 • Het Bitcoin netwerk
 • Quantum computing
 • Hashing

De eerste vier onderwerpen zijn vrij goed te volgen. Daarna gaat het over quantum computing en hashing. Zelf vond ik dit wel ingewikkeld, omdat hier vrij diep wordt ingegaan op de materie. Overigens wel leuk om je hierin te verdiepen. Je snapt hierdoor meer over het minen van Bbitcoins en de technologie die hierachter schuil gaat.

Week 5 X10 met crypto

Week 6: Wetgeving en regulatie

In week 6 – overigens de laatste week – gaat het over wetgeving en regulatie. De module van deze week heet ‘Opname online training Bitcoin wetgeving en regulering’. Zelf vind ik dit één van de meest waardevolle modules. De basiskennis heb ik door verschillende cursussen al redelijk onder de knie, alleen wist ik hier nog vrij weinig over.

Dit komt ook omdat ik nooit echt hele grote crypto beleggingen heb gedaan. Als ik investeerde in crypto, ging het nooit om meer dan een paar honderd euro. Zoals jullie hieronder kunnen zien heb ik – op het moment van schrijven – nog geen 200 euro aan bitcoin. Dit heb ik gekocht via Binance, één van de grootste crypto exchanges.

Mijn investering in cryptomunten

Natuurlijk gaat het nu nog om een vrij klein bedrag, maar ook dan moet je jouw crypto winsten gewoon netjes aangeven bij de belastingdienst. Veel mensen weten dit niet. Daarom vind ik het goed dat Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hier aandacht aan besteden.

Vooral als je grote bedragen wilt investeren, zoals Harm en Jan Robert doen, moet je echt rekening houden met de regels. Anders kan het je duur komen te staan. In deze module worden de volgende onderwerpen besproken:

 • Cryptocurrency’s en de belastingdienst
 • Nalatenschap
 • Wetsontwikkelingen in de wereld
 • Innovaties door overheden

Deze video duurt in totaal iets langer dan een uur. Ik denk dat het zowel voor beginners als voor gevorderden een hele waardevolle module kan zijn. Vooral omdat bij veel mensen toch de focus ligt op het verkrijgen van een zo hoog mogelijk rendement.

laatste week van X10 met crypto

Vragen en antwoorden

Na de zes weken, vind je nog het kopje ‘Vragen en antwoorden’. Je ziet hier een Q & A, die al eerder opgenomen is. Heb jij nog vragen na de 6-weekse online beginnerscursus over crypto? Dan kan het zijn dat in de Q & A jouw vragen beantwoord worden. Dus kijk zeker even deze video als je nog vragen hebt na de training. De video duurt ongeveer 45 minuten.

Crypto rapporten

Tot slot vind je nog het kopje ‘Crypto rapporten’. Hier vind je weer de ‘welkomstmodule’ en de ‘live training handelen in Bitcoin’. Deze duurt iets langer dan de video uit week 1, maar voor de rest zijn ze behoorlijk identiek aan elkaar. Zelf denk ik dat dit nog niet helemaal goed staat. Als het goed is komen hier de onderzoeksrapporten, met de posities die Jan Robert Schutte en Harm van Wijk zelf innemen.

Let op: De trainingen worden nog geactualiseerd. Het kan ertoe leiden dat sommige video’s niet meer dezelfde duur hebben en dat de video’s voorzien worden van nieuwe informatie. De training zal wel blijven bestaan uit dezelfde modules.

Wat is mijn ervaring met X10 met crypto?

Zoals je misschien al wel merkt, ben ik heel positief over het X10 met crypto programma van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Het is niet een standaard cursus over crypto, maar echt een challenge, waar ze zelf mee aan de slag gaan. Dat maakt het uniek en dat was ook één van de redenen om dit programma aan te schaffen.

Daar heb ik zeker geen spijt van, want ik heb echt ontzettend veel mogen leren van het X10 met crypto programma. Allereerst door de cursus, waarbij je achtergrondinformatie krijgt over de Bitcoin en over altcoins, maar ook door alles wat Jan Robert en Harm in de praktijk laten zien.

Denk bijvoorbeeld aan de cryptorapporten en de wekelijkse webinars, met de naam ‘Crypto Wednesday’. Je krijgt zoveel meer dan alleen een training en dat vind ik echt enorm waardevol. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat de X10 met crypto challenge binnen enkele weken tot de bestverkochte producten in PayPro behoorde.

Zelf vind ik het leuk om die strijd aan te gaan, samen met experts als Jan Robert en Harm van Wijk. Je hebt samen een doel die je wilt halen; vertienvoudiging binnen een jaar met crypto.

Ook vind ik het fijn dat je de acties van de heren eenvoudig kunt kopiëren en dat je op die manier een vrij en onafhankelijk leven kan creëren voor jezelf. Het beleggen in crypto en het verhandelen van crypto kan waar ook ter wereld. Daarnaast heb je altijd de Mijn Beleggen Community waar je terecht kan als je ergens niet uitkomt.

Lees ook: MoneyTalks Community van Madelon Vos (Review)

Zijn er ook nadelen?

Ik ben eigenlijk niet direct nadelen tegengekomen. Wel zijn er een aantal dingen waar je op moet letten, als je besluit te gaan beleggen. Het blijft namelijk altijd een risico met zich meebrengen en is er een kans dat jij (een deel van jouw inzet) verliest. Het streven is namelijk om X10 te gaan, maar of dit lukt weet je nooit zeker.

 • Investeer daarom alleen geld in crypto wat je ook daadwerkelijk kunt missen. Twijfel je of je het geld wel kunt missen? Doe het dan niet. Het moet echt geld zijn wat je bereid bent om te verliezen, want je weet nooit hoe het loopt.
 • Je hebt niet direct toegang tot alle producten van het X10 met crypto programma. Je krijgt meerdere mails gestuurd. Zorg ervoor dat jij deze mails goed doorleest, om van alle diensten gebruik te maken. Voor een aantal producten moet je jezelf op een mailinglijst plaatsen en voor de live trading updates moet jij je aanmelden via Zoom. Houd hier dus rekening mee.
 • Ik vroeg mij af of er net als bij de Trading Navigator Methode een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is. Vandaar dat ik even met Harm Contact heb opgenomen (hele snelle reactie trouwens). Hij vertelde mij dat de 100% tevredenheidsgarantie alleen geldt voor de Trading Navigator Methode. Maar ik denk dat de kans groot is dat je daar ook geen gebruik van zou maken ?.

Hoeveel kost het X10 met crypto programma?

Je hebt geluk, want voor het X10 met crypto programma geldt nu – op het moment van schrijven – nog een introductieprijs. Dat betekent dat je 50% korting krijgt op het X10 met crypto programma. In plaats van dat je 1997 euro betaalt, betaal je nu slechts 997 euro.

Op de verkooppagina staat duidelijk aangegeven dat het om een introductieprijs gaat. Jan Robert en Harm willen mensen dus kennis laten maken hun product. Zoals je eerder al zag in deze review, zijn er al veel mensen die van deze korting gebruikgemaakt hebben.

Wil jij ook geld verdienen met Bitcoin, altcoins en de blockchain technologie en durf jij in jezelf te investeren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Via de speciale link hieronder kun je gebruikmaken van de 50% korting. Uiteraard krijg je bij aanschaf toegang tot het hele programma.

Tot slot

Bedankt voor het lezen van deze review over X10 met crypto van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Als het goed is weet je nu wie Jan Robert Schutte en Harm van Wijk zijn en wat je kunt verwachten van X10 met crypto.

Ook weet je nu dat je de heren kunt vertrouwen en dat je daadwerkelijk de producten krijgt waar jij voor betaalt. Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zijn dus zeker geen oplichters die hun beloftes niet nakomen. Heb je nog vragen na het lezen van deze review? Laat dan hieronder een reactie achter, of neem contact op via de contactpagina. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer artikelen